- 3 Kasım 2022
- 1.089
- 574
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
- #8.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kaset test yaptım bişey çıkmadı7 günüm kaldı![]()
Sen bu gün yaptın mı testBende pek inanamadım dediğime![]()
Dualarım hep sizinle canım.Evet çok yorucu ama zamanı var canım.Ama bak yine diyorum gördün olmuyor zaman kayb etme üroloji doktoruna gitsin tedaviyle iyi olucak canım İn şa AllahÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Havuç suyunuda içiriyim. Zaten bal propolis ceviz badem muz hepsi varonuda deneyelim. Çok yorucu bu süreçler. İnsan herşeyi yapası geliyor ama herşey çok pahalı. Hepsini alıyoruz deniyoruz. Allahım zamanını bekliyor demekki. Sende hamişsin. Çok dua et banada olur mu
Aaaa. Hiç bir fikrim yok. Zamanında forumda kızlar konuşurken görmüştüm.O da tek kullanımlık değil miydi canım
Ben hergün yaptım ya canım attım grubadaSen bu gün yaptın mı test
Kızlar konuşurken görmüştüm zamanında. Link falan paylaşmışlardı. Ama pek umursayıp bakmamıştım, pahalı bir cihaz diye.Varmı öyle bişey
Ay nerden bulabiliriz ki yaKızlar konuşurken görmüştüm zamanında. Link falan paylaşmışlardı. Ama pek umursayıp bakmamıştım, pahalı bir cihaz diye.
Beni çok iyi tanışmışsınokadar iyi biliyorum ki yarın hasta olmasan yine yapicaksin
![]()
Belirti varmıDırırrırımmm heyecan dorukta![]()
Evet yaptım canımSen bu gün yaptın mı test
Alet C kollu da olsa farklı da olsa zaten anestezili çekilecekmişsin kuzum. Neyi kafana takıyorsun ki. azıcık rahatlat kendini. Hiç bir şey anlamayacaksın olup bitecek.Canım arkadaşlarımsize bir soru. Hsg için c kollu olması ağrı sızı için öneriliyor ama benim cumartesi çekileceğim alet c kollu değilmiş. Anestezili çekileceğim. Aranızda c kollu aletle çektirmeyip mutlu olan memnun olan iyi tecrübesi olan var mıdır acaba?? C kollu olmadığını duyunca içim bi ürperdi şimdi
Evet canım genelde çıkıyor görüyoruz, ben denk gelmedim pek 11 günü geçip çıkanı.
Normal adet belirtiler aşkoBelirti varmı![]()
Belki de olmaz aşkım adetle o kadar aynıki belirtilerNormal adet belirtiler aşkobu ay gebeysem çok şaşırırım kendimi adet olurum zaten diye endeksledim
![]()
Ne güzel kuzum kolaycacık olmuşamin canım inşallah ama 7 aydır deneyip olmayınca birazda umut kalmıyor açıkcası yine hayal kırıklığı olacak diye korkuyorum malesef..
c kollu çektirdim canım özel klinikte çektirdim hiçbir şey hissetmedim sadece alttan aleti yerleştirirken biraz ağrım oldu o kadar onun haricinde sıvı verilirken falan hiç hissetmedim bile. normalde alttan muayene yaptırırken acı falan duymuyorsan hsg filminde hiçbir şey hissetmezsin
Alacağım canım mutlaka. C kollu olsa bile alacaktım da sonrasında çok ağrım olursa diye korkuyorum.C koltuk diğilse anestezi al canım kesinlikle