- 30 Mart 2023
- 590
- 374
- 23
- Konu Sahibi Afratafrac
yakın bir zamanda ara vermek zorunda kalmıştım. her şeyi deniyorum ya bilincim sen her şeyi yapıyorsun hamilelik elde etmek zorundasın diye bir sinyal veriyor sanırım. örneğin bugünkü ovulasyon testim düne göre silik çıktı bunun normal olduğunu biliyorum ama moralim de o kadar bozuldu ki. spora gidince bende düşünmüyorum :) bir şeyle uğraşınca aklımdan silinip gidiyor, oturunca kafamda deli sorular :) desteğiniz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim:)Kesinlikle yalnız değilsin. Bir kere bu yola girince o düşünmemek, akla getirmemek gibi şeyler maalesef olmuyor. Ancak bizi yıpratıcı bir boyuta geldiyse o zaman ya ara vermelisin, ben 2 ay ara verdim ve kendimi toparladım her şeyden uzak kalıp. Ya da olabidiğince kafanı dağıtacak farklı meşgaleler bulmalısın. Ben spora verdim kendimi mesela. Spor sırasında asla düşünmüyorum. Odağım o egzersiz programını bitirmek sadece. Akşamları dizi-film açarız eşimle kafamız dağılır. Gün içinde iş güç çalışıyoruz. Ancak bunları yapıyor olsak bile ister istemez aklımıza geliyor elbette. Ama dediğim gibi olabildiğince az düşünmeye çalışıp az stres olmak.