- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
- Konu Sahibi Afratafrac
Happen94 kuzum sen ne yaptın, doktora gittin mi bugün? Sanki bugün gidecek miydin aklımda öyle kalmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bilemedim, yediğin içtiğin dokunmuş olabilir. Bence bir cildiyeye görün mutlaka.Benim bikaç gündür vücudum kaşınıyor anlam veremedim bişey ısırmadı ama sivrisinek ısırığı gibi kabardı sizce neden olabilir? Kaşıntı geceleri oluyor çoğunlukla
Az da olsa kan geldiyse evet bugünden başlıyor kuzum.Adetim daha tam gelmedi ama yine de bugünden saymaya başlamak lazım değil mi? Eskiden ne güzel şak diye gelirdi. Doğumdan sonra bi acayip oldu.
Ama sen bir yarını bekle acaba geri gelecek mi? Emin misin hamile olmadığına yerleşme kanaması olabilir mi?Adetim daha tam gelmedi ama yine de bugünden saymaya başlamak lazım değil mi? Eskiden ne güzel şak diye gelirdi. Doğumdan sonra bi acayip oldu.
Akıntı içinde incecik bi pembelik geldi bikaç saat sonra kahverengi akıntı geldi kırmızıya yakın pembe geldi sonra da. Onu görünce adet dedim. Bugünden başlasın o zaman.Az da olsa kan geldiyse evet bugünden başlıyor kuzum.
Bi kere de böyle oldu yerleşme kanaması sandım da adet oldum Predictor negatif. Kahve akıntı sonra da kırmızıya yakın akıntı geldi durdu. Ne adet ağrım var ne hamilelikten zannettiğim ağrıdan var bugün.Ama sen bir yarını bekle acaba geri gelecek mi? Emin misin hamile olmadığına yerleşme kanaması olabilir mi?
Hayırlı gelsin canım, inşallah güzel haberi yaz bitmeden alırsınA Afratafrac beni de ekler misin? Sat 7 Haziran bat 13 temmuz
Saçma bı şekilde bende de var 2-3 gündür.. bepanthol sensiderm doktora görünene kadar eczaneden alıp kaşıntıyı hafifletebilirsiniz bende baya işe yaradı hem şişlik indi hem kaşıntı atakları azaldı.. kortizonda icermediginden bı yan etkisi olacağını düşünmüyorumBenim bikaç gündür vücudum kaşınıyor anlam veremedim bişey ısırmadı ama sivrisinek ısırığı gibi kabardı sizce neden olabilir? Kaşıntı geceleri oluyor çoğunlukla
Bana da sanki ramak kalmis gibi geldi. Innovita pikte kopkoyu çıkarıyor çünkü
Canımm evet gittim çatlama iğnesi vuruldum dün birde 3 tane yum olmuş birini çatlatalım dedi dr çatlattik bakalım bugün kritik gün bir de ertesi gün canımHappen94 kuzum sen ne yaptın, doktora gittin mi bugün? Sanki bugün gidecek miydin aklımda öyle kalmış.
Sen değerlendirmene devam et, bu teste bağpımlı kalmadan. Bugün daha koyu çıkarsa çıksın. Garantiye almış olursun. Diğer çizgiye göre koyu çünkü bariz pik.Bana da sanki ramak kalmis gibi geldi. Innovita pikte kopkoyu çıkarıyor çünkü
O halde vurduğunuz gol olsun. ÇAtlatma iğnesinden sonraki 4-5 günü değerlendirin belki hemen çatlamayabilir. Birinde öyle olmuştu. İlişkiden sonra hemen kalkma, kalça altına yastık. 1 saat bekleyebilirsen bekle öyle.Canımm evet gittim çatlama iğnesi vuruldum dün birde 3 tane yum olmuş birini çatlatalım dedi dr çatlattik bakalım bugün kritik gün bir de ertesi gün canım
Evet pik olmuş. Doktorlar 1 dolu 1 boş öneriyor ama siz her gün yapmak isterseniz her gün de olurKızlar dün saat 12’de vuruldum çatlatma iğnesini. Şimdi öylesine bi ovu testi yapayım dedim. Sanırım tam pik, T çizgisi C çizgisinden daha koyu, buda maximumda şuan anlamına geliyor dimi? Yani daha çatlamadı dimi? :)) akşama doğru ilk ilişki olacak sonra gün aşırı.
Eki Görüntüle 3263675
Çatlamaya yakın anlamında oluyor dimi ilk defa bu işlere girdim. Sperm kalitesi çok iyi değil o yüzden 1 dolu 1 boş daha mantıklı olmaz mı?Evet pik olmuş. Doktorlar 1 dolu 1 boş öneriyor ama siz her gün yapmak isterseniz her gün de olur
Amiin canıım artık aminnO halde vurduğunuz gol olsun. ÇAtlatma iğnesinden sonraki 4-5 günü değerlendirin belki hemen çatlamayabilir. Birinde öyle olmuştu. İlişkiden sonra hemen kalkma, kalça altına yastık. 1 saat bekleyebilirsen bekle öyle.