- 8 Haziran 2023
- 827
- 1.107
- 33
- Konu Sahibi Afratafrac
- #6.041
Aynen valla biz de olsun diye ne hallere giriyoruz olmayınca olmuyo işte, olacağı varsa da buluyo bi yolunuValla bebiş varsa geri çekilmesine karşı resmen bravo derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen valla biz de olsun diye ne hallere giriyoruz olmayınca olmuyo işte, olacağı varsa da buluyo bi yolunuValla bebiş varsa geri çekilmesine karşı resmen bravo derim
Gören kişiler çoğaldı valla gördün mü sendeNormalde gölge falan göremiyorum ben testlerde, hatta kızlar var diyo şaşırıyorum nasıl görüyorlar diye ama bunu ben bile gördüm, hadi inşallah vardır
İlk testte gördüm ama sonra bı test daha yaptin galiba, saat 14 civarlarindayim daha oraya gelemedimGören kişiler çoğaldı valla gördün mü sende
İlk on dakika testin kontrol cizgisi cok iceride kaldıgı icin acıp baktım yorum sizin kızlar A Afratafrac Perlitik @melisaa93 @Merve3553 Zumruduanka96 IADK ve digerleri
Ben de Mayıs ayında kürtaj oldum, hatta isteyerek olmustu ama kararsizken gelisiguzel denerken oldu, kürtajdan sonra nasıl içim yandı ve nasıl bebek hasreti sardı beni yeniden, olsaydı su kadarlik olacaktı diye hesap yapmak ne kadar incitiyor insanın canını Vardır mutlaka bir hayır diyip yüreğime su serpmeye çalışıyorum her defasindaKızlar bakın ne buldum evi toplarken önceki gebeligimde kalan test gordukce icim sizliyor simdi bebegim 3 aylik olicakti hep o üzüntü o acı içimde kalıcak allahım kimselerin başına getirmesin çok zor çok yıpratıcı rabbim anne olmak istiyenlerin kucağını boş bırakmasın o kadar sevinçten mutluktan sorna kalan tek sey bitmeyen aci goz yasi ve ve geride biraktigi tek sey bu test Eki Görüntüle 3271731
Yaptım evet halende yapasım varİlk testte gördüm ama sonra bı test daha yaptin galiba, saat 14 civarlarindayim daha oraya gelemedim
Aynen öyle kuzum allahım bize bir kapıyı kapatıyorsa diğer kapıyı açar kuzum er yada gec ben biliyorum ki biz ne zmn kucagimiza alsak iste o zmn rahat olucaz rahat kafamizi yasliga koyucaz canim allahim bizlere nasip etsin o günleri insallahBen de Mayıs ayında kürtaj oldum, hatta isteyerek olmustu ama kararsizken gelisiguzel denerken oldu, kürtajdan sonra nasıl içim yandı ve nasıl bebek hasreti sardı beni yeniden, olsaydı su kadarlik olacaktı diye hesap yapmak ne kadar incitiyor insanın canını Vardır mutlaka bir hayır diyip yüreğime su serpmeye çalışıyorum her defasinda
yaaaaYaptım evet halende yapasım var
Ya ama o kadar da değil adetine 7 gün varsa beta zaten çok düşüktür, ilk idrarda gölge gibi çıkmış diğerinde çıkmaması çok normalYaptım evet halende yapasım var
Aynen ben beklemeye geçtim köşeye sindim sıradaki hamiş haberlerini bekliyorumYa ama o kadar da değil adetine 7 gün varsa beta zaten çok düşüktür, ilk idrarda gölge gibi çıkmış diğerinde çıkmaması çok normal
İnşallahOh oh oh tam güzel yerler kafanı boşalt keyfini çıkar valla canım bebişide düşünme bak sen gör o sana nasıl gelicen o rahatlıkla
Valla gideceğin tatil gün sayısına bağlı. Ben testlerin sabah akşam yapılmasından yanayım kuzum.
Amin canım amin, ben anne oldum o hissi tattım, Allahım inşallah sizlere de nasip etsin, ilk çocuğum olmayacakti ama kaçinci olursa olsun kalbinin attığını duyduğun üzerine hayaller kurduğun bir evladı kaybetmek gerçekten çok acı veriyorAynen öyle kuzum allahım bize bir kapıyı kapatıyorsa diğer kapıyı açar kuzum er yada gec ben biliyorum ki biz ne zmn kucagimiza alsak iste o zmn rahat olucaz rahat kafamizi yasliga koyucaz canim allahim bizlere nasip etsin o günleri insallah
Yarın ya da sonraki sabah net çizgiyi görürsün inşallah hayırlısıylaAynen ben beklemeye geçtim köşeye sindim sıradaki hamiş haberlerini bekliyorum
Hadi inşallah bakalım ben hepinize çok çok dua ediyorum sizde bana edinnnYarın ya da sonraki sabah net çizgiyi görürsün inşallah hayırlısıyla
Kuzum yeni gördüm mesajını inşallah vardır yaaİlk on dakika testin kontrol cizgisi cok iceride kaldıgı icin acıp baktım yorum sizin kızlar A Afratafrac Perlitik @melisaa93 @Merve3553 Zumruduanka96 IADK ve digerleri
Ya böyle şeyleri bi ben yaşıyorum sanıyorum hahahahahGirdim yapiyim diye gelmedi geleni de bardaga tutturamadım
Benim oğlum 3. Gün embriyosu nasipte varsa kacıncı gun oldugu hıc onemlı degılİki tane var ama 3 . Gün onlar, beşinci günler bile tutmadı , öyle zordu ki her aşaması …
Bende bu övgülere dayanamayıp aldım şimdi. Günlerce yolunu beklerim artık kargomunAynen evde test varsa şayet yapıyorsun, ama test yoksa iradenle yapmıyorsun. Bende Predictor de var duruyo hala. Şayet hamiş kalırsam Predictor ile yapıp o testle eşime sürpriz yapayım istiyorum. O test şık geliyor diğerlerine göre
Ben gördümGörmeye çalışmak gerekiyor
Gölge görüyorum kuzummmİlk on dakika testin kontrol cizgisi cok iceride kaldıgı icin acıp baktım yorum sizin kızlar A Afratafrac Perlitik @melisaa93 @Merve3553 Zumruduanka96 IADK ve digerleri