- 24 Ağustos 2022
- 4.480
- 16.357
- 138
- Konu Sahibi Afratafrac
- #6.001
Evet canısı hamileydim ama kimyasal olduVe hamile miydin ay inşallah canımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canısı hamileydim ama kimyasal olduVe hamile miydin ay inşallah canımmm
Benim hiç kalmamıştı canım..bende 6 günün idi en iyi kalite ama kimyasal oldu.Sen 3 gün diye kötü sanma arkadaşım en kalitesiz 3 günün embriyosuyla hamile kaldı dün oğlu oldubu nasip kısmet işi canım.Allah bu zorlukları gördü bizde anne olucazİki tane var ama 3 . Gün onlar, beşinci günler bile tutmadı , öyle zordu ki her aşaması …
Senle beraber kimyasal olmuştuk sen cesaret edip yapmışsıngözlerim bozuk değilse gördüm uzağı göremiyorum ama testide yakınlaştırsınlar baktım
Ayy baksana yaaaa ben bide ovülasyon yapıyorumAynı gün yumurtlamışız kız ama benim 12. Günden önce çıkmıyor. O yüzden bekliyorum
Aminnnn canım bizde tadalım annelik duygusunuBenim hiç kalmamıştı canım..bende 6 günün idi en iyi kalite ama kimyasal oldu.Sen 3 gün diye kötü sanma arkadaşım en kalitesiz 3 günün embriyosuyla hamile kaldı dün oğlu oldubu nasip kısmet işi canım.Allah bu zorlukları gördü bizde anne olucaz
geçmiş olsun kuzumEvet canısı hamileydim ama kimyasal oldu
2 temmuzda pikti 3 temmuzda rengi açılmıştı bilmiyorum ki canım herşey olabilirBelki de sen 3 Temmuz da yumurtlaığını sandın. Doktorumun dediği gibi oldu belki, 4 ya da 5 Temmuz da çatladı belki de yumurtan.
Çıkmıyor ki kuzum. 11. Gün negatifti benim geçenkinde 12. Gün işte böyle silik çıkmıştı. Göğüslerim acımıyo pek umudum yok zaten ama hayırlısıAyy baksana yaaaa ben bide ovülasyon yapıyorum
Önemli olan niyetYa aslında en güzeli gerçekten Bat'ı beklemek ve kıp kırmızı çizgiyi görmek. Dediğim gibi bu ay benim tutmadıysa önümüzdeki ay gerçekten hamilelik testi yapmayacağım Bat'a kadar.
Benim de acımıyor göğüslerim inşallah olur hepimiz bu ayÇıkmıyor ki kuzum. 11. Gün negatifti benim geçenkinde 12. Gün işte böyle silik çıkmıştı. Göğüslerim acımıyo pek umudum yok zaten ama hayırlısı
Betanın düştüğünü doktorlar kanla takip etti canımSenle beraber kimyasal olmuştuk sen cesaret edip yapmışsın
Betanın düştüğünü takip ettin mi direkt kanaman bitince devam mı ettin?
Bana sormuştun dimi yanlış mı cevapladımSenle beraber kimyasal olmuştuk sen cesaret edip yapmışsın
Betanın düştüğünü takip ettin mi direkt kanaman bitince devam mı ettin?
Demek ki çatlamayı yakalamışsın hadi hayırlı olsun Geri çekilme korunma değil zatenBetanın düştüğünü doktorlar kanla takip etti canım
Kanama bitince başladım ilişkiye ama kocam bey sağolsun kendini geriye çekerek korundu doktor 1 ay bekleyın dedi için yaptı bunu yumurtlamanın son zamanı da kandırdım onu yumurtlama geçti diye içeriye oldu
Aman kocam duymasın korunma olmadığını garibim kendince korunduğunu düşündü ama kullandım azcık onuDemek ki çatlamayı yakalamışsın hadi hayırlı olsun Geri çekilme korunma değil zaten
İlk çocuğun demi? Dikkat et kolay hamile kalıyor olabilirsin bu yöntem sizlik değilAman kocam duymasın korunma olmadığını garibim kendince korunduğunu düşündü ama kullandım azcık onu
Sen korundun mu bu ay denemesinin balımDemek ki çatlamayı yakalamışsın hadi hayırlı olsun Geri çekilme korunma değil zaten
İlk olucak inşallah olursa bende biliyorum tam korunma olmadığını ama hiç çocuk yok ya ondan yani bir tane olsun Allah’ın izniylede sonra asıl korunma yollarını bulurumİlk çocuğun demi? Dikkat et kolay hamile kalıyor olabilirsin bu yöntem sizlik değil