- Konu Sahibi Afratafrac
- #6.081
Parkeleri degistiriyoruz canım ondan sonrada cam balkonEvde ne tadilatı yaptırıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Parkeleri degistiriyoruz canım ondan sonrada cam balkonEvde ne tadilatı yaptırıyorsunuz?
Evet bebişim Freely. Zaten 7. günden bişi çıkanı görmedim daha. Ama yarın ya da diğer gün varsa kendini yavaş yavaş gölgeyle filan belli etmeye başlayabilir.İnşAllah çok yakında nasip olacak bebeğim çok inanıyorum bu test freely mi güzel sonuç gösteriyor
Güle güle oturun inşallah. Evde tadilattan nefret ediyorum. Ancak evde bir şeylerin güzellşemesi aşırı hoşuma gidiyor. Hemencecik bitsin inşallah.Parkeleri degistiriyoruz canım ondan sonrada cam balkon
Evet canım sahte çizgide çıkarmamış beğendim İnşAllah bizim testlerde bundan gelirEvet bebişim Freely. Zaten 7. günden bişi çıkanı görmedim daha. Ama yarın ya da diğer gün varsa kendini yavaş yavaş gölgeyle filan belli etmeye başlayabilir.
Yok ya hiç öyle gölge filan çıkartmadı bende. Ancak boyanın belirginleşeceği yerde bir şerit var, ama beyaz. Onu gölge sanmayın sakın değil.Evet canım sahte çizgide çıkarmamış beğendim İnşAllah bizim testlerde bundan gelir
Sen o eşyaları istediğin zaman değiştirirsin ne olacak ki eşinle yaşadığın o anlar, hatırladıkça gülümseyecek şeyler yaşamak değerli. Tabi en önemlisi ailelerden destek almamanız, en doğrusu olmuş Keşke imkanımız olsaydı eşimle bende aileleri dahil etmeseydik diye düşündüm hep. Çok defa pişman oldukGüle güle oturun inşallah. Evde tadilattan nefret ediyorum. Ancak evde bir şeylerin güzellşemesi aşırı hoşuma gidiyor. Hemencecik bitsin inşallah.
Biz evlenirken 3 yıl önce ikimizin de ailesinin durumu çok iyi olmadığı için onları sıkıntıya sokmayalım dedik. Kendimi para biriktirdik çalışırken filan. Çok şükür borçsuz evlenebildik. Ama her şeyin o kadar uygun fiyatlısını aldım ki, hani dedim önemli olan sıcak yuvamız. Mesela benim 3 yıldır kullandığım perdeler annemin 30 yıllık perdeleri Yani eşya benim için çok önemli değildir, hala da öyle. Ama son zamanlarda böyle bir evimi güzelleştirme isteğim var.
Hatta biz evlendik eve geldiğimizde evlendiğimiz gün evde salondaki koltuk ve yemek masası Tv dışında evde hiç bir eşyamız yoktu Sıkıntı yaşadık mobilyalarla ilgili. 1 ay öyle takıldık, koltukta uyuduk. Kıyafetleri yere çarşaf serip üstüne dizdik dolap niyetine. Oyyy oyyy hey gidi günler.
Yok bebişim dün çok gölgeli bir gündü. Bugün bence asıl büyük gün, bizim kızlar uyanırsa ve test yaparsa ve paylaşırsa görecez nasipse. UYANIN GARİ HEYYYYYGünaydın kızlar dün test yapanlar olmuş kaçırdım sanırım pozitif çıkan oldu muuu ?
A Afratafrac en önemlisi evde ki huzur ya eşya geçici evde huzur olmadıktan sonra dünyanın en güzel eşyalarını kullansan ne olur sanki
Tamam canım dikkatli bakınca gördüm sanırım beyaz çizgiyiYok ya hiç öyle gölge filan çıkartmadı bende. Ancak boyanın belirginleşeceği yerde bir şerit var, ama beyaz. Onu gölge sanmayın sakın değil.
Evden çalışan senle ben erkenden ayaktayızYok bebişim dün çok gölgeli bir gündü. Bugün bence asıl büyük gün, bizim kızlar uyanırsa ve test yaparsa ve paylaşırsa görecez nasipse. UYANIN GARİ HEYYYYY
Ya onlar da hediye aldılar. Mutlaka dahil oluyolar. Evlilik hediyesi olsun dedi annem halılarımı aldı. Ablam Kettle, çamaşırlığımı aldı. Eşimin annesi nevresim takımı almış tencere takımı aldı, hatta tencereleri alırken oradaki kızla görüntülü aradılar beğendim mi beğenmedim mi diye sordu rengini seçtirdi öyle aldı sağolsun. Ailelerimizin durumu daha iyi olsa belki her şeyimizi onlar yapardı. Boşver takılma bence, bunu suratına vuracak insan zaten karaktersizdir, şuyunuzu ben yaptım vs. diyen.Sen o eşyaları istediğin zaman değiştirirsin ne olacak ki eşinle yaşadığın o anlar, hatırladıkça gülümseyecek şeyler yaşamak değerli. Tabi en önemlisi ailelerden destek almamanız, en doğrusu olmuş Keşke imkanımız olsaydı eşimle bende aileleri dahil etmeseydik diye düşündüm hep. Çok defa pişman olduk
Aslında bizimkiler orta halliydi ama biz eşimle eşyaları alırken hiç aşırıya kaçmadık 4 sene önceydi millet 20 bine koltuk alırken biz 3 bucuga falan almıstık, beyaz esyalar da arcelikti ama hani en bos paketleri gibi, hala öyle ama her gelen der ki eviniz ne kadar sıcak kasıntı degil home office gibi derler ve biz bu durumdan aşırı memnunuz eşyaları degistirme niyetinde degilim ama cok sükür geçen sene ev alınca birazda artık imkanlarımız artınca bi seylere ufaktan baslayalım dedik yoksa habire yeniyor, her sey gitgide pahalılasıyor, ertelemeyelim dedik hazır ben de evdeyken, herkesin kendi zevki ama asla büyük ev hayalleri olan ya da çok ağır mobilyalar seven biri olmadım, kitaplık, lambaderin sarı ışığı ve türk kahvesi bana yeterGüle güle oturun inşallah. Evde tadilattan nefret ediyorum. Ancak evde bir şeylerin güzellşemesi aşırı hoşuma gidiyor. Hemencecik bitsin inşallah.
Biz evlenirken 3 yıl önce ikimizin de ailesinin durumu çok iyi olmadığı için onları sıkıntıya sokmayalım dedik. Kendimiz para biriktirdik çalışırken filan. Çok şükür borçsuz evlenebildik. Ama her şeyin o kadar uygun fiyatlısını aldım ki, hani dedim önemli olan sıcak yuvamız. Mesela benim 3 yıldır kullandığım perdeler annemin 30 yıllık perdeleri Yani eşya benim için çok önemli değildir, hala da öyle. Ama son zamanlarda böyle bir evimi güzelleştirme isteğim var.
Hatta biz evlendik eve geldiğimizde evlendiğimiz gün evde salondaki koltuk ve yemek masası Tv dışında evde hiç bir eşyamız yoktu Sıkıntı yaşadık mobilyalarla ilgili. 1 ay öyle takıldık, koltukta uyuduk. Kıyafetleri yere çarşaf serip üstüne dizdik dolap niyetine. Oyyy oyyy hey gidi günler.
Bana noluyo peki bi gün 9 a kadar uyudugumu bilmem tatilde ben sabah insanıyım öglene kadar uyursam başım ağrırEvden çalışan senle ben erkenden ayaktayız
Ayy hadi ozaman heyecanla bekliyoruz çift çizgileriYok bebişim dün çok gölgeli bir gündü. Bugün bence asıl büyük gün, bizim kızlar uyanırsa ve test yaparsa ve paylaşırsa görecez nasipse. UYANIN GARİ HEYYYYY
Yani direkt olarak yüzüme söylemedi diğer oğlu ve gelini için söyleniyordu eşimin babası. Sizin neyiniz vardı her şeyinizi ben verdim dedi. onların arkasından bu sözler söyleniyorsa bize de söyleniyordur diye düşünüyorum. Ve tabi muhteşem eltim sultan Hürrem’de her şeyin lafını soktu sanki kendi cebinden çıkıyor gibi. Hatta bu eltim benim eşyalardan ona da alınmazsa boşanmakla tehdit edip evi terketti kayınbaba Melisa’nın ailesinin aldıklarını senin ailen alırsa alırım dedi konu kapandıYa onlar da hediye aldılar. Mutlaka dahil oluyolar. Evlilik hediyesi olsun dedi annem halılarımı aldı. Ablam Kettle, çamaşırlığımı aldı. Eşimin annesi nevresim takımı almış tencere takımı aldı, hatta tencereleri alırken oradaki kızla görüntülü aradılar beğendim mi beğenmedim mi diye sordu rengini seçtirdi öyle aldı sağolsun. Ailelerimizin durumu daha iyi olsa belki her şeyimizi onlar yapardı. Boşver takılma bence, bunu suratına vuracak insan zaten karaktersizdir, şuyunuzu ben yaptım vs. diyen.
Bence olması gereken tam da bu bebeğim İnan bana bunun özgürlüğü mutluluğu başka Diğer şekilde sanki bir türlü sana ait olmuyor eşyalarınYa onlar da hediye aldılar. Mutlaka dahil oluyolar. Evlilik hediyesi olsun dedi annem halılarımı aldı. Ablam Kettle, çamaşırlığımı aldı. Eşimin annesi nevresim takımı almış tencere takımı aldı, hatta tencereleri alırken oradaki kızla görüntülü aradılar beğendim mi beğenmedim mi diye sordu rengini seçtirdi öyle aldı sağolsun. Ailelerimizin durumu daha iyi olsa belki her şeyimizi onlar yapardı. Boşver takılma bence, bunu suratına vuracak insan zaten karaktersizdir, şuyunuzu ben yaptım vs. diyen.
Benzinlikte test yaparsan süper anı kalırbir de pozitif çıkarsaKızlaaar günaydın ben yollardayım tatil için bulduğum fırsatta yapacağım
Harbiden hee. Ama bende yılların alışkanlığı oldu sanırım. Alarmsız uyanıyorum erkenden. Hele yaz ayıysa sıcaklardan uyunmuyor. Kışın bazen 9 a kadar uyuduğum oluyor. Birde benim eşim erken kalkıyor işe gitmek için. O uyanınca ben de mecbur uyanıyorum, ona göre evde sessiz geziyormuş. BAna göre ev yer yerinden oynuyor.Evden çalışan senle ben erkenden ayaktayız
Kesinlikle biz de kendimiz aldık, kafa rahat, hatta eşimin erkek kardeşi var babam ilerde pişman olabilirsin bak o evlenirken her şeyi yaparlarsa dedi, ailem hiçbir talepte bulunmadı, kafa rahat bi şekilde evlendik çok şükürBence olması gereken tam da bu bebeğim İnan bana bunun özgürlüğü mutluluğu başka Diğer şekilde sanki bir türlü sana ait olmuyor eşyaların