- 18 Haziran 2022
- 4.262
- 5.986
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
- #5.761
Ben bu ay akışına bıraktım bebeğimmm sen nasılsın döngünün kaçıncı gunundesin hazırlıklar nasıl gidiyor bakimmmSen nerelerdesin hemşehrimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu ay akışına bıraktım bebeğimmm sen nasılsın döngünün kaçıncı gunundesin hazırlıklar nasıl gidiyor bakimmmSen nerelerdesin hemşehrimmm
Mavi olanda göremedim diğerinde var gibi gibi hadi inşallahçubuk olanıda şimdi yaptım
Canım o test sabah da söylediğim gibi vukuatlı bir test. Burada çok kişiyi üzdü maalesef.Çok morelim bozuldu çok ümitliydim oysaki sabah da teste silik cıkınca hayır adete 5 gün var daha
hayır silik gördüm 7 gün önce hemde normal testler üst üste yaptım silik çıktı hepsi sonra 3 gün kala erken gebelik yaptım akşam ve ertesi sabah onlarda silik çıktı tam rengli günümde kan verdim 16 çıktı sonra ertesi gün kimyasal oldu rengli oldumKanı verdiğin gün mü testte net çizgi gördün canım?
Canım sen bu günleri nasıl ayarladın neye göre saydınCan kızlar bugün bu son testimdi
P. Tesi inşallah beta vermeye gerek kalmadan keseyi görürüm
Genelde 10. güne görmeye başlıyorlar bebişim kaset testte. Garanti olsun dersen predictor alabilirsin.kaset testte gözkür mü yani silikte olsa çıkar mı
Geç döllenme olduysa çıkmaması normal. Onun dışında şu anda olsaydı 5 civarı bir değer görmeliydik canımCanım olsa kanda cıkmazmıydı ama çokta bir gün yok arada 5 gün var olma ihtimalı varmı sizce
Kan testiKızlar en güvenilir kaset test hangisi
Onu yaptırdım çıkmadı ama bi 5 6 gün daha bekleyip kaset test denemek istiyorum adet günüKan testi
İnşAllah bebeğim kalp atışını da duyarsın belkiCan kızlar bugün bu son testimdi
tamam canım teşekkür ederim öyle yapayımGenelde 10. güne görmeye başlıyorlar bebişim kaset testte. Garanti olsun dersen predictor alabilirsin.
Şunun güzelliğine bak maşallah nazar değmesin. Darısı bizlere bebişim dua etCan kızlar bugün bu son testimdi
Predictor ve innovita. Ama onlarda yalancı çizgi çıkarıyorlar ama diğer testlere göre daha az orandaKızlar en güvenilir kaset test hangisi
Döllenmeye göre cnmCanım sen bu günleri nasıl ayarladın neye göre saydın
Cnm son 2 test sanki aynı gbi amaŞunun güzelliğine bak maşallah nazar değmesin. Darısı bizlere bebişim dua et
en de alacaksın sağlıkla kucağına inşallah
Daha varmış ki zaten erkenOnu yaptırdım çıkmadı ama bi 5 6 gün daha bekleyip kaset test denemek istiyorum adet günü
Ya innovitada idrarın içinde çok bırakmamak mı gerekiyor acaba. Alacalı bulacalı görüyorum bazen paylaşılanlarda.Predictor ve innovita. Ama onlarda yalancı çizgi çıkarıyorlar ama diğer testlere göre daha az oranda
Ben laboquickle öğrenmiştim baya silikti doğruydu amaKızlar en güvenilir kaset test hangisi