- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
- #4.801
Ben testi cuma yapayım yine de. Mübarek gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma yapıcam bakalımPozitif diyesim çok var ama skt geçtiği için bir testle daha tekrarla bence
bende jel almıştım kullandım önceki aylarda tutmadı zaten tüplerde tıkanıklık varmış ama bu ay rahim filmi cektim acıldı bende korkuyorum kullanmayaBen değerlendireyim benim eşin maşallahı var hergün istesem yok demez JEL var elimde onu kullansam mı diyorum çok yorum okudum bununla ilgili hamile kaldım ama kimyasal oldu, boş oldu gibi korktum kullanmayı bırakmıştım yine şans versenmi ki ne diyorsun ?
Kocan bence krizi fırsata çeviriyorAyy inşallah güzelim. Kocam hala her gün ilişkiye girelim kaçırmayalım diyor. Anlatamıyorum adama geçti yumurtlamam diye. Kız ben tükendim bebeğim gelceksen gel artık anan daha fazla sperm gönderemicek sana
Bence jel kullanma sen artık, açılmış da tüpler mis gibi.bende jel almıştım kullandım önceki aylarda tutmadı zaten tüplerde tıkanıklık varmış ama bu ay rahim cektim acıldı bende korkuyorum kullanmaya
Yapmaaaa bunu bize yaaaaCuma yapıcam bakalım
İlk defa 12.gunde pik görüyorum kızlarrr hep 16.gunde görürdüm bu akşama daha da koyulaşır dimi?
Yaa bunu nasıl yaptın ne kullandın bende geç yumurtlama görüyorum döngüm çok uzunİlk defa 12.gunde pik görüyorum kızlarrr hep 16.gunde görürdüm bu akşama daha da koyulaşır dimi?
yok kullanmıcam canım umutluyum olacak degerlendirmeye başladık bizdeBence jel kullanma sen artık, açılmış da tüpler mis gibi.
Ben testi cuma yapayım yine de. Mübarek gün
olsun erken daha zatenYapmaaaa bunu bize yaaaa
Kız Allah seniiii yakın olsam test alıp gelip zorla yapcam sana testi ay Allahım bu sabırdan bana da verolsun erken daha zaten
Siz bilirsiniz ama bir sıkıntı olmaz.Kızlar ben doktora gitmeden temkinli olalım diye ilişkiyi bıraktım. İlişki olsa sıkıntı olur mu sizce ne yapmalıyım
Ay melisa sorma diyorum yok yumurtam bi dinlenek güvenme onlara gel kaçırmayalım diyor. Ya nereye kaçıcak ne kaçıyor diyorum dinlemiyor. Çocuğa anlatcam büyüyünce dicem baban taa o zamandan anlayışsızdıKocan bence krizi fırsata çeviriyor
Allah Allah 2 ay uzun bi süre kuzum sordunmu neden bunkadar uzun diyeKızlar şimdi doktordan geldim 2 ay korunmamı söyledi kimyasal gebelik geçirmiştim ya ben korunmak istemiyorum ve korunmuyordum forumda bir sürü insan gördüm tekrar hamile kalan hemen üstüne neden böyle yaptı doktor anlam veremedim korunmak istemiyorum ben
Ağzından laf alamıyoruz ki doktorun anlam veremedim bende eşimle konuştum özel doktora gidelim diyor devlet hastanesi malumAllah Allah 2 ay uzun bi süre kuzum sordunmu neden bunkadar uzun diye
Kuzum doktor en iyisini bilir rahim toparlanması içindir belkiKızlar şimdi doktordan geldim 2 ay korunmamı söyledi kimyasal gebelik geçirmiştim ya ben korunmak istemiyorum ve korunmuyordum forumda bir sürü insan gördüm tekrar hamile kalan hemen üstüne neden böyle yaptı doktor anlam veremedim korunmak istemiyorum ben
Aynen özele görün bikere doktorlar bi acayip zaten yaAğzından laf alamıyoruz ki doktorun anlam veremedim bende eşimle konuştum özel doktora gidelim diyor devlet hastanesi malum
Bence ilk üç ay yapmayın canım benim doktorum izin vermemiştiKızlar ben doktora gitmeden temkinli olalım diye ilişkiyi bıraktım. İlişki olsa sıkıntı olur mu sizce ne yapmalıyım