- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
- #4.841
Yani düşük yaparken kanamam oldu adet gibi düşün bunu dedi acildeki başka doktor ondan başka olmadıKimyasaldan sonra adet gördünmü kuzum sen peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani düşük yaparken kanamam oldu adet gibi düşün bunu dedi acildeki başka doktor ondan başka olmadıKimyasaldan sonra adet gördünmü kuzum sen peki
Onu kanama olarak sayarsan kaç gün var adete pekiYani düşük yaparken kanamam oldu adet gibi düşün bunu dedi acildeki başka doktor ondan başka olmadı
Hep yapıyorum onu sadece dün gece yapamadımYani ben hiç jel kullanmadım o konuda çok yorum yapamayacağım. Ancak ilişkiden sonra vaktin varsa kalça altına yastık koy bi yarım saat 1 saat kal öyle bekle derim.
Aşkım benım kanamam olmamıştı , idrarım direk kan seklınde geliyordu ikisini ayırt etsın arkadas kan ıdrarda mı yoksa vajınadan mı gelıyor ozellıkle soruyor doktor cunkuPapatyamaviss te benzer bir durum yaşamıştı diye hatırlıyorum. Kum süzüyordu galiba sende de öyle bir şey mi acaba
Boşver kullanma yorumlar beni korkuttu çünkü tüplerinde açılmış zaten olucak bu aybende jel almıştım kullandım önceki aylarda tutmadı zaten tüplerde tıkanıklık varmış ama bu ay rahim filmi cektim acıldı bende korkuyorum kullanmaya
Famera kullandım birde proceive F kullanıyorum geçen ayda hacemat yaptırmıştımYaa bunu nasıl yaptın ne kullandın bende geç yumurtlama görüyorum döngüm çok uzun
16 gün var canım dahaOnu kanama olarak sayarsan kaç gün var adete peki
Olabilir canım banada doktorum tiroid değerlerin normale dönene kadar korun demişti ben yine korunmadım ama gebelik olmadıThancss woman diye bi ilaçdı kuzum hormon sorunum olduğu halde kaldım hemen hamile ama kimyasal oldu işte acaba dedim ilaç sayesinde kaldım da hormonlarım tam düzene girmemişti ondan mi kimyasala çevirdi haşimato troid çıkmıştı şuan değerlerim yeni normale döndü hamile kaldığımda yüksekti
Anladım canım Safransari canım doktora gittin mi tekrardanAşkım benım kanamam olmamıştı , idrarım direk kan seklınde geliyordu ikisini ayırt etsın arkadas kan ıdrarda mı yoksa vajınadan mı gelıyor ozellıkle soruyor doktor cunku
Benimde o ilacı içmesem olmazdı gibime geliyor o yüzden şuan o ilacı da içmek istemiyorum zaten hem kapsül hem toz vardı içinde kapsül sabah içiliyor tozu da akşam yatarken içiyordum ama toz olan dokunuyordu mide ağrısı yapıyordu bendeOlabilir canım banada doktorum tiroid değerlerin normale dönene kadar korun demişti ben yine korunmadım ama gebelik olmadı
evet canım kullanmıcam bakalım sende yakın zamanda cektirmiştin umarım bu ay güzel haberi alırız benimde bugun uygulama ovulasyon gösteriyor benimde 12. gün senle aynı zamanlara denk geliyoruz hayırlısı olsun hakkımızdaBoşver kullanma yorumlar beni korkuttu çünkü tüplerinde açılmış zaten olucak bu ay
Başka bi doktorada git kuzum aklın kalmasınÖyle de kuzum kimyasal gebelik geçirdim zaten normal adet gibi attı vücut 2 ay uzun gibi geldi hadi bu ay deseydi anlardım da kürtaj olmadım ki
Çok iyi canım maşaAllah maşaAllahFamera kullandım birde proceive F kullanıyorum geçen ayda hacemat yaptırmıştım
Evet bebeğim öyle yapıcam aslında doktordan memnundum ama ağzını bıçak açmıyor kaçtır gidiyorum başka doktor en iyisiBaşka bi doktorada git kuzum aklın kalmasın
Bilmiyorum canım içeriği gebeliğe uygun mu ultrason jelinin bilemiyorum.doktoruna sordun mu?Kızlar selam aranıza yeni katıldım benimde 2 kez kalbi durdu kürtaj oldum 8 gün önce kimyasal yaşadım ve birliktelik yaşarken ultrason jeli kullanıyorum yoksa olmuyo vajinusmus tedavisi oldum 1 senedir alışkanlık oldu zararlı mıdır kimyasalla bir ilgisi olabilir mi ?
Hakkımızda hayırlısı olsunEvet bebeğim öyle yapıcam aslında doktordan memnundum ama ağzını bıçak açmıyor kaçtır gidiyorum başka doktor en iyisi
Amin hepimizin inşallahHakkımızda hayırlısı olsun
Anladım canım bu ay kendi halinde dene değerlerin normal giderse gelecek ay o ilacı kullanarak denersinBenimde o ilacı içmesem olmazdı gibime geliyor o yüzden şuan o ilacı da içmek istemiyorum zaten hem kapsül hem toz vardı içinde kapsül sabah içiliyor tozu da akşam yatarken içiyordum ama toz olan dokunuyordu mide ağrısı yapıyordu bende
Ne alakası var ya kimyasal geçirip hiç anlamayabilirdin de, ben Mayıs ayında kürtaj oldum 1 adet dönemi sonrasında yeniden deneyebilirsiniz dediÖyle de kuzum kimyasal gebelik geçirdim zaten normal adet gibi attı vücut 2 ay uzun gibi geldi hadi bu ay deseydi anlardım da kürtaj olmadım ki