- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #4.401
Bende hatırlıyorum hatta seni hatırlıyorum canımBendeeeeA Afratafrac hepimizin gerçek isimlerini ve fotoğraflarını paylaştığı gün vardı o gün orada yok muydun
Bence sen kimyasal yaşamışsın canımAdet gecikmişti 4 gün yaptım çıktı 2 gün sorna hasta oldum gittim kan verdim 2.30 cikmisti
GalibaBence sen kimyasal yaşamışsın canım
Bu test güzel bir test 150 gibi bir değeri arkadaşımda akşam idrarı olmasına rağmen kop koyu çıkartmıştıTestim oncomed sizce doğru mudur kızlar
Doğrudur bence canım gayet net inşallah sağlıkla ilerlerTestim oncomed sizce doğru mudur kızlar
Maşallah baya pembe çıkmış doğrudur kuzum. Sağlıkla büyüsün inşallah. Hiç silik falan da değilTestim oncomed sizce doğru mudur kızlar
Yaa sorma kanımız hızlı akıyormus heralde o zamanlarBende hatırlıyorum hatta seni hatırlıyorum canımNiqu Papatyamaviss Tikabasa fnd_50 bi kaç kişi daha vardı ama hatırlıyorum bir kısmını ne günlerdi be
VEr ver, ben emojini koydum bile uğur getirsin sanaSabah bir kan vereyim
Bence doğru canım bende adete 5 gün kala bu testle öğrenmiştim ki çok çok silikti, sağlıkla gelsin kuzunTestim oncomed sizce doğru mudur kızlar
Oh canım yaaa hamişsin hamişşşş bu sefer kesin. Artık kan ver hadiKızlar piknikten geldim
3-4 kupa çay içtim üstelik
Çok şukur rabbime
@melisaa93 @melegim can A Afratafrac @Sirius2023fnd_50 @simurgggg Perlitik @destinesiaa Niqu @savascii @beyons T TASUU trueliving_ @uvercinka65 @1fafeyla
Nasıl demez ya üç yılda. Rutine bağlamış heralde o. Git git bakalım kuzumCumartesı degısık bı dr dan randevu aldım.baya yaşlıca bı adam eskı topraklardan.bı konuscam bakalım bı tavsıyesı fln varmıymıs nasıl hızlandırabılırız.gıtmıcem artık uc yıldır grtıgım kadına.ınsan bı yumurtanı bı takıp edelım der bı bısey der.git gelme dıyıp duruyo.bakalım haber ederım size.
Ayyyy hadi inşallah kuzum. Oncemedi bilmiyorum. Bi test daha al yap istersen veya kan verTestim oncomed sizce doğru mudur kızlar
Bence de, bu değişiklik de iyi gelecek sanaCumartesı degısık bı dr dan randevu aldım.baya yaşlıca bı adam eskı topraklardan.bı konuscam bakalım bı tavsıyesı fln varmıymıs nasıl hızlandırabılırız.gıtmıcem artık uc yıldır grtıgım kadına.ınsan bı yumurtanı bı takıp edelım der bı bısey der.git gelme dıyıp duruyo.bakalım haber ederım size.
Hazır herkes burada hemen yapalımTeşekkür ederım can kızlarım
İnşallah Allah daim eder, bat 3 gün geçti
Bnde bazılarınızı gördüm
Bi gun ve saat belırleyelin, 5 dakikalığına fotolarımızı yine profıl resmi yapalımbirbirimizi görelim yine
sevayd mart ayından beri girmiyor
Küstü buralara artık
AminO şüphe ne yazikki hep içimizde olucak banada sevinemicem gibi geliyo ama seviniriz yaa bebeişlerimiz bizi bırakmıcak bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?