- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.660
- Konu Sahibi Afratafrac
- #4.381
Üzülme canım benim toplanıp yine yaparız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme canım benim toplanıp yine yaparız
Ay herkes görmüş birbirini. Çıldırıciğimmmm.Geçen defa sen yokmuydun bazılarını gördüm ben
Her kes toplansın yine yaparız senin içinAy herkes görmüş birbirini. Çıldırıciğimmmm.
Bana da gösterin
Ocak ayında ben buralara yeni düşmüştümOcakta yapmıştık galiba
Yok bende görmedim ama dediğin doğru o kadar çok vakit geçiriyoruz birbirimizle insan merak ediyo bende hayal EdiyorumAy herkes görmüş birbirini. Çıldırıciğimmmm.
Bana da gösterin
Yaparız kankıcıgım bu aralar muayyen gunumdeyımgözleri ve adet psıkolojını atınca yapalım sözAy herkes görmüş birbirini. Çıldırıciğimmmm.
Bana da gösterin
Ahahahah aklıma şey geldi bir arkadaşımın inanılmaz devrik cümlesi yola düşmüş kötü kadın yıllarca dalgasını geçtimOcak ayında ben buralara yeni düşmüştüm
Kızlar piknikten geldim
3-4 kupa çay içtim üstelik
Çok şukur rabbime
melisaa93 @melegim can A Afratafrac @Sirius2023 @fnd_50 @simurgggg Perlitik @destinesiaa Niqu @savascii @beyons T TASUU @trueliving_ @uvercinka65 1fafeyla
Ya aklıma sevayd geldı.küstü subatta adet olunca gelmedı bırdaha.sevooş geldıgınde yaz kuzum ya..neler yapıyorsun merakta bırakma bızıAhahahah aklıma şey geldi bir arkadaşımın inanılmaz devrik cümlesi yola düşmüş kötü kadın yıllarca dalgasını geçtim
Ay doğruuu, şimdi sen yazınca adını hatırladım. Ben de artık burada olmayanlar hamile kalıp gittiler diye düşündüm hepYa aklıma sevayd geldı.küstü subatta adet olunca gelmedı bırdaha.sevooş geldıgınde yaz kuzum ya..neler yapıyorsun merakta bırakma bızı
Valla neyse Allahım düşmanıma bile yaşatmasın ya
O şüphe ne yazikki hep içimizde olucak banada sevinemicem gibi geliyo ama seviniriz yaa bebeişlerimiz bizi bırakmıcak bu seferAmin amin inşallah bende korkuyorum acaba tekrar olur mu diye bu ay o yüzden ilk aldığım da hamilelik haberine bile sevinemicek gibiyim
Ay herkes görmüş birbirini. Çıldırıciğimmmm.
Bana da gösterin
Biz seninle bu ara her konuda birlikte ilerliyoruzBende görmedim
İnşallah güzel haberleri alacağın doktor budurCumartesı degısık bı dr dan randevu aldım.baya yaşlıca bı adam eskı topraklardan.bı konuscam bakalım bı tavsıyesı fln varmıymıs nasıl hızlandırabılırız.gıtmıcem artık uc yıldır grtıgım kadına.ınsan bı yumurtanı bı takıp edelım der bı bısey der.git gelme dıyıp duruyo.bakalım haber ederım size.
İnşallah kuzum. Bildiğin idrar yolu enfeksiyonu belirtileri vardı arkadaşımda da ateş halsizlik yanma hepsi vardıYa birşey di em 2 gündür bende aynı üdrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum gibime gelmişti ama inşallah gebeliktendir
Yaaa maşallah maşallah Bence artık kan verme zamanı geldi kuzucum rabbim sağlıkla kucağına aldırsın gecikmenin kaçıncı günündesinKızlar piknikten geldim
Çok şukur rabbime
melisaa93 @melegim can A Afratafrac @Sirius2023 @fnd_50 @simurgggg Perlitik @destinesiaa Niqu @savascii @beyons T TASUU @trueliving_ @uvercinka65 1fafeyla
Ohh ohh maşallah kuzuya annesisağlıkla gelsin canımKızlar piknikten geldim
Çok şukur rabbime