- 1 Nisan 2022
- 12.513
- 15.397
- Konu Sahibi Afratafrac
- #43.181
Aynen öyleOla bilir canım ben bu konuda hiç anlamadığım için bir şey diyememEvet kuzum bir erkek bi kız dedik demekki tam ortada duranlar erkege kayıyor genelde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyleOla bilir canım ben bu konuda hiç anlamadığım için bir şey diyememEvet kuzum bir erkek bi kız dedik demekki tam ortada duranlar erkege kayıyor genelde
Karın diye hatırlıyorum kuzumVajinal mı karından mı
İlk bebegin göründügü hafta 6 ile 8 arası canım varsa at 6 haftayı
Aynen öyle canım bazen istediğimiz şeyin olmamasına canımızı sıkıyoruz oysa istediğimiz anda olmaması daha hayırlı çıkabiliyor. hayırlı zamanda gelsinn minnoşun balımm. Perşembe belki bi sürpriz olur olmazsa da teste devamm regl gelene kadar umut varHayırlısı kuzum olmasada bu ay vardır allahın bir bildiği deyip üzülmüyoruz perşembe yapıcam tekrardan eczanede yokmuş comfort almış erken gebeliğide kasetleride freely devam
Ben kaset testini kullanmışım canım doğru sonuç veriyorKızlar bu testi deneyen var mı? Nasıldır sizce
Maşallah çok güzel koyulaşıyorGünaydın canım kızlar bol hamiş haberleri alacağımiz güzel bir gün olsun teyzeleri koyulaşma nasıl üsteki pazartesi yapılan kurumuş halıyle melegim can melisaa93 O _okyanus tweeetyyy edahandro Niqu A Afratafrac golden-snitch ve etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlar
Maşallah maşallah kuzum çok güzel koyulaşmış Bebeğin SeninleeeeeGünaydın canım kızlar bol hamiş haberleri alacağımiz güzel bir gün olsun teyzeleri koyulaşma nasıl üsteki pazartesi yapılan kurumuş halıyle melegim can melisaa93 O _okyanus tweeetyyy edahandro Niqu A Afratafrac golden-snitch ve etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlar
Yaa nasıl anladın Vajinal ultrason bu aradaBÜyük ihtimal erkek bebiş olabilir kuzum saglıkla gelsin
Teyzoşu yesin onu çok bekletti ama güzek gelecek inşallah koyulaşma güzel balım saglıkla devam eder inşallahGünaydın canım kızlar bol hamiş haberleri alacağımiz güzel bir gün olsun teyzeleri koyulaşma nasıl üsteki pazartesi yapılan kurumuş halıyle melegim can melisaa93 O _okyanus tweeetyyy edahandro Niqu A Afratafrac golden-snitch ve etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlar
Sabah mide bulantisiyla uyandım daha erken değil mi çıkarmadım ama normal mi kuzum sende de olmusmuydu ilk günlerMaşallah çok güzel koyulaşıyor
Dualarındasın canım güzel haberler yakın benceMaşallah maşallah kuzum çok güzel koyulaşmış Bebeğin Seninleeeee
Aslında bu şekilde kız ama bunu ters çevirip bakmak gerekiyor vajina kısmı aşagı gelecek erkem oluyor bulundugu konuma göre.Yaa nasıl anladın Vajinal ultrason bu arada
Nrmal kuzum bende döllenmenin 8. gününde başladı hattta. Bu bence bünyeye göre değişiyor.Sabah mide bulantisiyla uyandım daha erken değil mi çıkarmadım ama normal mi kuzum sende de olmusmuydu ilk günler
Karından baktıgında daha net konuşuruz kuzumYaa nasıl anladın Vajinal ultrason bu arada
Saol teyzesi ay şu testin çizgilerini görünce bile o kadar mutlu oluyorum ki günlerce gölge silik arıyordum çok şükür ikimizinde inş sağlıkla ilerlerTeyzoşu yesin onu çok bekletti ama güzek gelecek inşallah koyulaşma güzel balım saglıkla devam eder inşallah
İnşallah kuzum inşallah aramaya gerek yokmuş degil mi olunca nasıl çıkıyorSaol teyzesi ay şu testin çizgilerini görünce bile o kadar mutlu oluyorum ki günlerce gölge silik arıyordum çok şükür ikimizinde inş sağlıkla ilerler