- 23 Aralık 2020
- 685
- 1.046
- 29
- Konu Sahibi Afratafrac
- #43.161
Sağlıkla gelsin inşallah erkek de kız da bizim teşekkür ederimm bakalım tahmin tutacak mı seni etiketlicem belli oluncaDurdugu konuma göre erkek canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla gelsin inşallah erkek de kız da bizim teşekkür ederimm bakalım tahmin tutacak mı seni etiketlicem belli oluncaDurdugu konuma göre erkek canım
Ben mfk fodega kullanıyorum canım içinde hem folik asit hem omega 3 diger bütün vitaminler var hamile kalmaya çalışırken iki kutu almıştım şimdi devam ediyorum bir gün doktorun verdigi folik asiti bir gün onu içiyorumNe kullanıyosun canım. Omega3 olarak
Tamam kuzum tutsada tutmasada etiketle bitanemSağlıkla gelsin inşallah erkek de kız da bizim teşekkür ederimm bakalım tahmin tutacak mı seni etiketlicem belli olunca
Tam olarak bende bilmiyorum, ben genelde ovulasyon testini akıllı teşhisle buraya yükleyip onu daha iyi tespit etmek için kullanıyorum. Ateş takibine henüz yeni başladım daha iyi bile arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olurBu uygulamaya göre doğru mu ya sizcee
Sitede öyle diyodur da kuzum o her zaman doğru tutmuyor bide hani geç döllenme ihtimali de olabiliyor onu da hesab et. Yine de inşallah sitedeki gibi olmuştur da pozitifi görürsün eczanede laboquick var mı bilmiyorum inan ben ovü testi alınca içinde 2 gebelik testi vardı.
İnşallah vardır çok saolasin sağlıkla gelsin miniginizBenim sanırım erken döllenme olmuş o yüzden adetten çok önce silik çıktı adete yakın daha koyu çıktı ama sizin de gölge çizgi görüyor gibiyim inşallah iki gün sonra tekrarlarsanız muhtemelen koyulaşır inşallah sağlıkla sizinledir
Valla bana kız dedin ümitliyimDurdugu konuma göre erkek canım
Hadi bakim canım tutanda tutmayanda kızmasınValla bana kız dedin ümitliyim
Yok yok kızmam. Tutturma durumun nasılHadi bakim canım tutanda tutmayanda kızmasın
Net söylediklerim çıkıyor genelde kuzum büyük ihtimal dediysem yanılma olabiliyor bazen tam ortada oluyorlar beynim yanıyorYok yok kızmam. Tutturma durumun nasıl
Benim ki net mi kuzumNet söylediklerim çıkıyor genelde kuzum büyük ihtimal dediysem yanılma olabiliyor bazen tam ortada oluyorlar beynim yanıyor
Kaçıncı haftadan itibaren anlıyorsun bende 6 varHadi bakim canım tutanda tutmayanda kızmasın
Evet kuzum kız bebek ilk hafta var mıBenim ki net mi kuzum Eki Görüntüle 3300454
İlk bebegin göründügü hafta 6 ile 8 arası canım varsa at 6 haftayıKaçıncı haftadan itibaren anlıyorsun bende 6 var
Vajinal mı karından mı
Mesela benim oğluşum sana yaptı bunuNet söylediklerim çıkıyor genelde kuzum büyük ihtimal dediysem yanılma olabiliyor bazen tam ortada oluyorlar beynim yanıyor
Evet kuzum bir erkek bi kız dedik demekki tam ortada duranlar erkege kayıyor geneldeMesela benim oğluşum sana yaptı bunu