- 9 Mart 2022
- 8.242
- 6.270
- Konu Sahibi Afratafrac
- #41.961
En son yaptığın daha koyu gibi geldi bana havuç ye bugün bol bol yarın bile pik olabilir15 gündeyim kuzum şimdi tekrarladım emin olmak için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son yaptığın daha koyu gibi geldi bana havuç ye bugün bol bol yarın bile pik olabilir15 gündeyim kuzum şimdi tekrarladım emin olmak için
İnsallah canımmmKuruma çizgisi olabilir de umarım bebeğin seninledir güzel haberle gel
Ayyyy zaten zaman geçmiyor sabahta olmaz şimdiGörüyor gibiyiimmm sabah ilk idrarınla tekrar yap bence
Yarın pik olabilir canım15 gündeyim kuzum şimdi tekrarladım emin olmak için
Çıkartıyor, burada bı kaç kişiye çıkarttıKızlar freely gebelik testinde kuruma çizgisi gören var mı aranızda? Çıkartmıyor diye biliyorum
Ben bu ay 2 defa kuruma çizgisi gördüm canım freely mavi kaset testteKızlar freely gebelik testinde kuruma çizgisi gören var mı aranızda? Çıkartmıyor diye biliyorum
Amin kuzum sen randevu aldın mıÇok zormus neyse sağlıklı olsunlar da
Evet geçmez zaman şimdiAyyyy zaten zaman geçmiyor sabahta olmaz şimdi
Normal canım hatta altta ki üstekinden bir tık koyu gün gün artıcak daha erken ve aynı saatte yapmaya özen göster 2 saat sıvı bir şey tüketmeedahandro golden-snitch L A L maaaavi Niqu Adetin 8.günündeyim kızlar dün ve bugün yaptım erken başladım belki bilmiyorum ama şuan iki gün de aynı olması normal dimi ? İlk defa yapıyorum o yüzden
Havuç yiyeyim o zaman biraz bir an önce koyulaşsın istiyorummNormal canım hatta altta ki üstekinden bir tık koyu gün gün artıcak daha erken
Normal canım birden koyulaşıyor benimde o yüzden yapmaya devam etmelisinedahandro golden-snitch L A L maaaavi Niqu Adetin 8.günündeyim kızlar dün ve bugün yaptım erken başladım belki bilmiyorum ama şuan iki gün de aynı olması normal dimi ? İlk defa yapıyorum o yüzden
Daha çok varmış gününe morelini bozma hemen, burada adet gününe kadar negatif görüp sonradan pozitif görenler varKızlar reglime 7 gün var test yaptım negatif çıktı ama tüm belirtileri yaşıyorum neredeyse sabahları mide bulantım var sık tuvalete gidiyorum kasıklarımda batma var sanırım 3 gün kalaya kadar test yapmayacağım böyle hüsran oluyorum
Yavaş ama kaliteli yumoşlar olsun çiçeğim hemen o gün gelsin istiyoruz bende öyleyim anca gördüm çatlamayı şimdi zaman bana hiç geçmicekHavuç yiyeyim o zaman biraz bir an önce koyulaşsın istiyorumm
Yapıcam mutlakaNormal canım birden koyulaşıyor benimde o yüzden yapmaya devam etmelisin
Tabiki Tatlı telaşlar bunlar ben şimdiden adet günüme gün sayıyorum 20 gün varYavaş ama kaliteli yumoşlar olsun çiçeğim hemen o gün gelsin istiyoruz bende öyleyim anca gördüm çatlamayı şimdi zaman bana hiç geçmicek
Benimde 15 günYapıcam mutlaka
Tabiki Tatlı telaşlar bunlar ben şimdiden adet günüme gün sayıyorum 20 gün var
Bu ayın tatlı hamişleride biz olalım inşallah kuzumBenimde 15 gün