- Konu Sahibi Afratafrac
- #41.941
Gördüm bennnn fazla testin varsa akşam tekrar yapsan süper olur kuzumGölge gibi görüyorum gibi, ama sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördüm bennnn fazla testin varsa akşam tekrar yapsan süper olur kuzumGölge gibi görüyorum gibi, ama sizce?
Valla bana da geçmedi kuzum hep endişe hep endişe. Daha bir fotoğraf bile çekemedim düşün. Çok korkulu geçti. Ama attık 12.haftaya giriyorum öyle olmayacağım rahatladım birazHadi bakalım o zaman emin konuşulur artık tabi ayyy bende biran önce senin döneminde olmak istiyorum zaman geçmiyor kuzum ya
Evet kuzum kalp atışı sonrası ayda bir gidiyorsun sıkıntı olmadığı süreceKalp atışından sonra hep ayda 1 mi oluyor kontroller, ayy dayanmak çok zor ya
Şimdi tekrar yaptım ayCanım daha pik değil büyüyor yumuş , bugün ara ver bence gün aşırı devam et değerlendirmeye hergün yapmakta sperm işin iyi olmayabilir hem gerekte yokmuş , yarın değerlendirirsin
Testim var canım. Sadece biraz bekledi test ama mesela dün 1 gün bekledi bembeyaz dünkü test. Akşam test çıkar mı yapsam yoksa sabah ilk idrarla mıGördüm bennnn fazla testin varsa akşam tekrar yapsan süper olur kuzum
Daha koyu geldi bana canım birkaç güne yada yarın pik olabilir herhangi birşey kullandın mı sen bu ay takviyeŞimdi tekrar yaptım ay
Inofolıc combı kullandım canım ya ben bakıyorum ıkısı aynı koyulukta şuan yanılmıyorsamDaha koyu geldi bana canım birkaç güne yada yarın pik olabilir herhangi birşey kullandın mı sen bu ay takviye
Olmıcaksınnnn bennumutluyumKızlaaar benim adet olacakmışım gibi ağrı. Başladı ve birkaç ay daha devam edicem denemeye . Bat ekim ayı olacak yeni topik açılacak mı
Yok canım pik değil şuan bence geçen ay pikin böyle miydi kaçıncı gün pik görmüştünInofolıc combı kullandım canım ya ben bakıyorum ıkısı aynı koyulukta şuan yanılmıyorsam
Ah yerim seni ya çok üşüyorum bide ağrım çok canım malesef bu ay da değilimOlmıcaksınnnn bennumutluyum
Ben bayadır yapmıyorum ovulasyon unutmuşum kiYok canım pik değil şuan bence geçen ay pikin böyle miydi kaçıncı gün pik görmüştün
Dayanabilirsen ilk idrarla yap canım. Ben gölgeyi görünce dayanamadım tekrarladımTestim var canım. Sadece biraz bekledi test ama mesela dün 1 gün bekledi bembeyaz dünkü test. Akşam test çıkar mı yapsam yoksa sabah ilk idrarla mı
Baya koyulaşmış pik yakındırBen bayadır yapmıyorum ovulasyon unutmuşum ki
Teşekkürler bebeğimBaya koyulaşmış pik yakındır
Ben de bekleyemem belki ama hala korku var ya hemen çıksaydı neyse de Allahım nasip et. Canım senin sabah ile aksam aksam yaptıgın testte koyulaşma farklı var mıydıDayanabilirsen ilk idrarla yap canım. Ben gölgeyi görünce dayanamadım tekrarladım
Kuruma çizgisi olabilir de umarım bebeğin seninledir güzel haberle gelCanım ben 5-10 dk sonra baktım ama yoktu sonra kaldırdım direkt şimdi baktım böyle bir şey gördüm. Tüm markalarda 2 gündür 5 6 test yaptım bu markadan da ama ömrümde ben de böyle çıkmadı hep bembeyazdı. Bakalım yarın sabah artık varsa belli olur
Görüyor gibiyiimmm sabah ilk idrarınla tekrar yap benceGünaydın canım kızlar , 3/4 eylülde çatlamam oldu, testle takip ettim.. bugün adet olacak gibi ağrılarım olunca tekrar mı yumurtluyorum diye bi ovülasyon testi daha yaptım yumurtlamam yok tabi. Bu arada onu yaparken hediye gebelik testi vardı onu da yaptım. Alttaki ovülasyon,üstteki gebelik testi. Gebelik testinde hayalet bir çizgi görüyorum, gözlerim bana oyun oynamıyorsa..
Çok zormus neyse sağlıklı olsunlar daEvet kuzum kalp atışı sonrası ayda bir gidiyorsun sıkıntı olmadığı sürece