- 9 Mart 2022
- 8.242
- 6.270
- Konu Sahibi Afratafrac
- #41.901
Bir gün dolu birgün boş devam et sık ilişki yapma şuan henüz pik değil ya spermler boşa gitmesinDün değerlendirdim bugünde değerlendiriyim mi napayım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir gün dolu birgün boş devam et sık ilişki yapma şuan henüz pik değil ya spermler boşa gitmesinDün değerlendirdim bugünde değerlendiriyim mi napayım ben
Dün yaptım bugün yapmayayım o zaman tatilBir gün dolu birgün boş devam et sık ilişki yapma şuan henüz pik değil ya spermler boşa gitmesin
Oyy maşallaaahh nasıl sevindim nasıl sağlılkla gelsin inşallah.Kızlar kontrolden çıktım herşey güzel. Burun ense gayet iyi dedi. Nift ya da fetal gerek yok şimdilik sana dedi. İkili de risk görürsek yaptıralım derim dedi. 11+6 ölçtü
Dün bugün iyi kalktım kuzum. Bazen aşırı kötüyüm bazen iyi randevum vardı bebeği gördüm o yüzden şu an daha da iyiyim sen nasılsın kuzucum?
Çatlamaya yakın. Bir boş bir dolu devam. Tam piki görünce üs üste üç gün kendimi reçete yazıyor gibi hissettim birlikte yumurtlayacağız gibi hissetmeye başladım veya önlü arkalı olacağız kız bu ay
İnsallah canım öyle olur bu sefer ayrı Bi üzüldümMoralini bozma kuzum biraz daha bekle bazı kişilerde hcg idrara geç düşüyor. Hayırlısını diliyorum senin için
Ay hadi inşallah bakalım sende güzel haberler getir doktordannnnÇatlamaya yakın. Bir boş bir dolu devam. Tam piki görünce üs üste üç gün kendimi reçete yazıyor gibi hissettim birlikte yumurtlayacağız gibi hissetmeye başladım veya önlü arkalı olacağız kız bu ay
Bir an önce gelse de kaldığımız yerden devam etsek kuzum. Üç güne gelir heraldeedahandro canisi gelen giden yok bugün test yapmadım ama nego belli bel.agrim çoğaldı sırt ağrım kasik ağrısı ama gelen inatla yok yok bugün duphaston bitecek bakalım kaç günde gelevek
Oyy göslerim dolduuuuuSon yorumun nedir cinsiyet için
Eki Görüntüle 3298470
İnşallah bomba gibi geleceksin kuzum bu ay hiç endişe etme güzel haberlerle gelOyy maşallaaahh nasıl sevindim nasıl sağlılkla gelsin inşallah.
maşallah sana size kuzum ben de iyiyim canım şimdi doktora gidip yumoşumu göreceğim için heyecanlıyım ben de merak ediyorum kaç tane oluştuğunu. Sizlere yetişmeye çalışıyorum hayırlısıyla çok sevindim ya senin için doktora gidince şöyle güzel şeyler duymaya hasret kalıyoruz
Senin içinden geçen ne kuzum anneler hisseder ilk hamile olduğumdan beri hissettiğim erkek ama kız olsun çok istiyorum
bizim hikayemiz seninle aynı be mervecim inşallah bende buay eşime mutlu haber veririm :)dua et banada nolurEver kuşum benim durum biraz farklı aslında kordonları bağlatıcaktım üçüncü sezeryanda son anda vazgeçtim iyi ki vazgeçmişim boşandım tekrar evlendim eşimin hiç bebeği yok haliyle o yüzden bebiş istedi
Başta erkek hissediyordum sonra kız hissetmeye başladımSenin içinden geçen ne kuzum anneler hisseder ilk hamile olduğumdan beri hissettiğim erkek ama kız olsun çok istiyorum
Öyle canım bekleyip göreceğizAteş de bu umudu destekliyor gibi ama bakalım bizd yine beklemek kaldı
Kaçıncı gündesin canım Bir iki güne pik olur inşAllahmelisaa93 kuzum ne dersin bu ovulasyona
Hepinize duacıyım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın buradaki kızlarımdan tez zamanda sağlıklı bebiş haberleri alıcaz Allah’ımın izniyle sende onların içindesin canım bat ne zamanbizim hikayemiz seninle aynı be mervecim inşallah bende buay eşime mutlu haber veririm :)dua et banada nolur
Ayyy bence de kız dağlıkla gelsin inşallah ne zaman öğreniceksin cinsiyetBa
Başta erkek hissediyordum sonra kız hissetmeye başladım
Ay hadi inşallah çatlamıştır14.gün çatlamış olabilir sanki canım
Ayy hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorumCanım yarın ki ateşine göre sana yorum yapıcam