- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- Konu Sahibi Afratafrac
- #41.661
Ben hiç yapmadım canım bilgim yok bi onu yapmadığım kaldıateş takibi için uyguma :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hiç yapmadım canım bilgim yok bi onu yapmadığım kaldıateş takibi için uyguma :)
ay evet böyle yazınca cıktı cok sağol <3Fertility friend adı canım
ahaha aynen benimde bi bu kalmıştı son care tüp bebek öncesi tüm tuşlara basacağım bu ay :)Ben hiç yapmadım canım bilgim yok bi onu yapmadığım kaldı
Evet tüpten önce herşeyi dene canımahaha aynen benimde bi bu kalmıştı son care tüp bebek öncesi tüm tuşlara basacağım bu ay :)
Yok gibi de geliyor bakalım canım yarın sabah tekrar yapıcamEvet canım görüyorum
Ayyy hadi inşallah gönlünden ne geçiyorsa sağlıklı sıhhatli olsunAnneler hisseder zaten ben bile şimdi sevmeye başladım agzımdan oglum çıktı sonra ayy pardon bebişim dedim kızsa üzülmesin diye
7 ağustosta olmuşum en son, bir de şimdi oldum 1 hafta geçmiş kafam karışık fark etmedimadetin geçtiyse bu yumurtalma değil gebelikte olabilir. Tam olarak hangi günlerdesin anlamadım canım
Çatlama sonrası 10. Gün test yap bence kuzum. Gebelikten mi bilmiyorum ama benim de arada ayaklarım üşürdüKızlar daha önce yaşadınız mı bilmiyorum sabahtan ateş basması baş ağrım oluyor sadece öğleden sonra bu saatlerde göğüs ağrım başlıyor ve kasıklarımda batma oluyor birden akşamda ayaklarım üşüyor karnımda da batma oluyor bunlar normal mi bat a 8 gün var
Son adet tarihinden 32-33 gün geçmiş düzenli adet oluyorsan eger bu yumurtlama değil gebelik olabilir. Gebelik testin varsa test yap heycanlşandım :)7 ağustosta olmuşum en son, bir de şimdi oldum 1 hafta geçmiş kafam karışık fark etmedim
Kuzum ben ovülasyon testi yapmadım uygulamaya göre pik günümün üstünden 9. Gün oluyor bugün. Gebelik hesapladığımda 2 eylülde gebe kalmış görünüyorum hangisine bakmalıyım sizce ateşimde 36.8 oluyor bu saatlerde normali 36.4 falanÇatlama sonrası 10. Gün test yap bence kuzum. Gebelikten mi bilmiyorum ama benim de arada ayaklarım üşürdü
Kuzum yumurtlama gününe 14 ekle o gün regl oluyorsun benim bildiğim buKızlar bilgisi olan varmı bilmiyorum ama aklıma birşey takılıyor. Şimdi eğer erken yumurtladıysak adet dönemi geriye geliyor mu ?? çünkü takvime baktım geçen ay yine ovülasyon yapmıştım 31 temmuzda çatlamış ve ben 17 ağustosta adet olmuşum. bu ay yine erken yumurtladım 27 ağustosta adet tarihim ne olur acaba takvim 15 Eylül gösteriyor kafam karıştı..
Canım merhaba ben de 2 aydır takip ediyorum bayağı erken yumurtluyorum. Geçen ay yine beklenen adet tarihimden 17 gün önce yumurtlamam olmuştu. BAT değişmedi. Yani yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur genel geçer birşey olsa da herkeste olmuyor.Kızlar bilgisi olan varmı bilmiyorum ama aklıma birşey takılıyor. Şimdi eğer erken yumurtladıysak adet dönemi geriye geliyor mu ?? çünkü takvime baktım geçen ay yine ovülasyon yapmıştım 31 temmuzda çatlamış ve ben 17 ağustosta adet olmuşum. bu ay yine erken yumurtladım 27 ağustosta adet tarihim ne olur acaba takvim 15 Eylül gösteriyor kafam karıştı..
Aa bu bizim ikilemde kaldığımız konu dimi canım. Hala aynı fikirdeyim. Bence çatlama sonrası 14.gün regl olayı herkeste aynı değil. Ben hep 30 günde bir adet olurum. Bu sisteme göre benim 16. gün çatlama olmalıydı. Ama ben 14.günde çatlama yaşadım. Yani çatlama sonrası 16 gün sonra adet olacağım 14 gün sonra değil. Bunu da adetimin düzenli olmasıyla doğruluyorum kendimceKızlar bilgisi olan varmı bilmiyorum ama aklıma birşey takılıyor. Şimdi eğer erken yumurtladıysak adet dönemi geriye geliyor mu ?? çünkü takvime baktım geçen ay yine ovülasyon yapmıştım 31 temmuzda çatlamış ve ben 17 ağustosta adet olmuşum. bu ay yine erken yumurtladım 27 ağustosta adet tarihim ne olur acaba takvim 15 Eylül gösteriyor kafam karıştı..
Sağol canım bende öyle biliyordum adet günlerimi kayıt tutuyorum uygulamayla ona baktım geçen ay 14 gün sonra olmamış 17. Gün olmuş , bakalım bu ay nezaman olacağım merak ettimKuzum yumurtlama gününe 14 ekle o gün regl oluyorsun benim bildiğim bu
Aa bu bizim ikilemde kaldığımız konu dimi canım. Hala aynı fikirdeyim. Bence çatlama sonrası 14.gün regl olayı herkeste aynı değil. Ben hep 30 günde bir adet olurum. Bu sisteme göre benim 16. gün çatlama olmalıydı. Ama ben 14.günde çatlama yaşadım. Yani çatlama sonrası 16 gün sonra adet olacağım 14 gün sonra değil. Bunu da adetimin düzenli olmasıyla doğruluyorum kendim
Hemen mi çıktı bu canım? Kurumaya da benziyor ama çok net umarım hemen çıkmıştırBende ama yol bence önceleri vardı fortune diye bi test yaptım değişik değişik bişeyler çıktı eczane satıyor birde bu testleri
Aaa benim gibi olmuşsun benim takvim 15 Eylül gösteriyor adeti ben 10 Eylül hesaplamıştım çatlamaya göre bakalım göreceğim bu ayCanım merhaba ben de 2 aydır takip ediyorum bayağı erken yumurtluyorum. Geçen ay yine beklenen adet tarihimden 17 gün önce yumurtlamam olmuştu. BAT değişmedi. Yani yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur genel geçer birşey olsa da herkeste olmuyor.