- 1 Nisan 2022
- 12.527
- 15.402
- Konu Sahibi Afratafrac
- #40.921
Erkekler bence hepsi aynıAyy benimki de öyle kızlar ne diyor sordun mu diye sıkıştırıyo bazen size çok güveniyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkekler bence hepsi aynıAyy benimki de öyle kızlar ne diyor sordun mu diye sıkıştırıyo bazen size çok güveniyor
İyi geceler bebişimKızlar hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere
Gud nayt kuzumKızlar hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere
Aaa hemen uyumuşGud nayt kuzum
Uyumuş walla çok güldük yoruldu tabi. Ben de sekizden beri uyuyacağım. Gülmekten uyuyamadımAaa hemen uyumuş
Ben ona test göndermiştim rüyasında benim testleri görecekAaa hemen uyumuş
Güya benimde uykum vardı ahUyumuş walla çok güldük yoruldu tabi. Ben de sekizden beri uyuyacağım. Gülmekten uyuyamadım
Hoşgeldin canım benimde yarın 3 günüm kalıyorKızlarr merhaba ilk kez aranıza katılıyorum.
5 6 aydır deneme yapıyorum bu ay gün aşırı degerlendirme yaptım ovuladyon testi ile ilerledik yumurtlama olduğu zaman 3 gün üst degrlendirdik. Bat 3 gun var ama bende kasiklarda kramp bas dönmesi ve ateş basmasi var çok heyecanlıyım çok umutluyum
Çok teşekkür ederim umarım bir haftaya güzel haberlerimi yazarım bende burayaS sensen19 Canım Bu topikten bahsediyorum hoşgeldin. Aklına takılan şeyleri buradaki arkadaşlarla paylaşabilirsin. Bazen sohbet yoğunluğundan sorular aradan kaçabiliyor, o zaman isim etiketleyerek direk konuşanlara sorarsan illaki cevap veren çıkacaktır hayırlı haberlerini alacağız umarım, bu topiğin enerjisi çok güzeldir. İlk sayfaya bakacak olursan hamile sayımızı görebilirsin. Çok hamişimiz çıktı
Hosbuldumm o zaman inşallah güzel haberleei veririz birbirimizeHoşgeldin canım benimde yarın 3 günüm kalıyor
Rica ederim canım hoşgeldin umarım bir iki güne alacağız güzel haberleriniÇok teşekkür ederim umarım bir haftaya güzel haberlerimi yazarım bende buraya
Valla katılıyorum sana Özge. Gün boyu 5 sayfa konuşmuşlar bende gezmeye gittim bir geldim 20 sayfaBütün gün sesiniz çıkmadı sıkıntıdan öldüm bi yemeğe gittim 20 sayfa konuşmuşsunuz zalımlar
Ben de yatıyorum artık tatlı uykular kuzumSabah ola hayrola ben uyuyayım kızlar tatlı rüyalar hepimize
Yat canım enerji depolamamız lazım bize çok enerji lazımBen de yatıyorum artık tatlı uykular kuzum
Ayyy hadi bakalım test yapınca yazKızlarr merhaba ilk kez aranıza katılıyorum.
5 6 aydır deneme yapıyorum bu ay gün aşırı degerlendirme yaptım ovuladyon testi ile ilerledik yumurtlama olduğu zaman 3 gün üst degrlendirdik. Bat 3 gun var ama bende kasiklarda kramp bas dönmesi ve ateş basmasi var çok heyecanlıyım çok umutluyum