- 14 Ekim 2015
- 3.933
- 4.945
- Konu Sahibi Afratafrac
- #40.961
hepsinin uyanıp görmesi için sabırsızlanıyorumBelli oluyor ben görüyorum eminim ki burdaki diğer arkadaşlar da görecektir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepsinin uyanıp görmesi için sabırsızlanıyorumBelli oluyor ben görüyorum eminim ki burdaki diğer arkadaşlar da görecektir
Biz fazla erkenciyiz sanırımhepsinin uyanıp görmesi için sabırsızlanıyorum
Biraz değil çook erkenciyiz hemdeBiz fazla erkenciyiz sanırım
Biraz değil çook erkenciyiz hemde
Ayyy kuzu cok sevindim hayirli olsun kac gun vat bataYeni güne bismillahSevgili bacılarım
Hayırlı sabahlar
Buyrun yorumlayın bakalım .
@Merve3553
@Zumruduanka96
diğer bütün kızlar . 3-4 saat uyuyup uyanıp yaptım. Eğer birşey varsa Kendimi kaptırmak istemiyorum. Önemli olan regl benim için şimdiden söylim
Çok teşekkür ederim canımmm şaşkınım halaAyyy kuzu cok sevindim hayirli olsun kac gun vat bata
Canım ikinci çizgi orada işteYeni güne bismillahSevgili bacılarım
Hayırlı sabahlar
@Merve3553
@Zumruduanka96
diğer bütün kızlar . 3-4 saat uyuyup uyanıp yaptım. Eğer birşey varsa Kendimi kaptırmak istemiyorum. Önemli olan regl benim için şimdiden söylim
Canım görüyorum hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahYeni güne bismillahSevgili bacılarım
Hayırlı sabahlar
@Merve3553
@Zumruduanka96
Amin inşallah canım hafif bi çizgi var ama hala testin şokundayım inanasım gelmiyorCanım ikinci çizgi orada işte
Sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah kuzum inan şaka gibi geliyoCanım görüyorum hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Canım adetine kaç gün var yaptın kaset testi bu arada hayırlı olsunAmin inşallah canım hafif bi çizgi var ama hala testin şokundayım inanasım gelmiyor
canım çok sağol sana cevap verdim mi hatırlamıyorum ama bat’a 5 gün var. Ama çatlama sonrası 12. Gün. İlk defa ovülasyon yaptım kızlar çatlama sonrası 14 gün sürüyo dediler diye emin değilim . Benim hesabıma göre 5 gün varAyyy kuzu cok sevindim hayirli olsun kac gun vat bata
Çok normal heyecandan insan gördüğüne bile emin olamıyor her geçen gün koyulaşsak inşallah bebeğin seninle annesiAmin inşallah canım hafif bi çizgi var ama hala testin şokundayım inanasım gelmiyor
Çok teşekkür ederim 5 gün var adetime canımCanım adetine kaç gün var yaptın kaset testi bu arada hayırlı olsun
İnşallah canım . kızlar epey ısrar etti dün test yapmam için ondan yaptım yoksa daha beklicektimÇok normal heyecandan insan gördüğüne bile emin olamıyor her geçen gün koyulaşsak inşallah bebeğin seninle annesi
En son dün akşam yaptim evet13 günü hiç yaptınmı test?
Hayırlı uğurlu olsunnnYeni güne bismillahSevgili bacılarım
Hayırlı sabahlar
@Merve3553
@Zumruduanka96
Cok teşekkür ederim canım sırasıyla hepimizin testlerinde pozitifi görelim inşallahHayırlı uğurlu olsunnn