- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- Konu Sahibi Afratafrac
- #40.881
Benimki ikisinide konuşmaz ama daha fazla ayrıntı verememBenimki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki ikisinide konuşmaz ama daha fazla ayrıntı verememBenimki
Ay bilemedim düşünsene haabşre teste para ovulasyona. Para takviyeye para bi ben beleşe diyolarmışNe güzel olurdu
Aynen öyle ayy duramazlar iyiki iç seslerini bilmiyoruzAy bilemedim düşünsene haabşre teste para ovulasyona. Para takviyeye para bi ben beleşe diyolarmış
Evet ama bilsek fena olmazdıAynen öyle ayy duramazlar iyiki iç seslerini bilmiyoruz
Yok ben biliyorum kendimi çok üzülürdümEvet ama bilsek fena olmazdı
Oy sen zaten hamişsinYok ben biliyorum kendimi çok üzülürdüm
Valla sabahtan beri burdayım kimseler ses soluk çıkarmadı akşam canlandı azcıkBütün gün sesiniz çıkmadı sıkıntıdan öldüm bi yemeğe gittim 20 sayfa konuşmuşsunuz zalımlar
özele bakZumruduanka96 silindi mi
Şimdi ?özele bak
Kız ben de burdayım bizim kendi sesimizi çıkarmamız gerekiyo demek kiValla sabahtan beri burdayım kimseler ses soluk çıkarmadı akşam canlandı azcık
Sanırım dur yarın öyle yapalımKız ben de burdayım bizim kendi sesimizi çıkarmamız gerekiyo demek ki
Tamam aşkoSanırım dur yarın öyle yapalım
Yarın ses et bana bitanemTamam aşko
Benim kocam kıskanıyor zaten artık sizi benimle böyle ilgilenmiyorsun diyor geçende bişey sormuş bana yemek yerken o YouTube izliyor bende kk de sizde sohbetteyim alakasız bi cevap vermişim bi kızdı bana ne yemek yıyorsun ne sorduğumu biliyorsun ne cevap verdiğini biliyorsun çocuk gibi azar yedimOfff buna daha çok güldüm kocan dicek n’oluyo
Vallaha bende hiç bi zaman hepsini okuyamadımÖzge daha 5 sayfa öncesinde çabuk okumuş atlayarak okuyor galba
Ben de işedim galiba ay allah da seni güldürsün ya karnım ağrıdı deminden beriAy hele görümcenle burda kanka olmuşsunnn ayyy işedim galiba altımaaaa
Ama bence bu geceyi okumalı çok kaydadeğer şeyler konuşulduVallaha bende hiç bi zaman hepsini okuyamadım