- 31 Temmuz 2023
- 444
- 430
- Konu Sahibi Afratafrac
- #40.761
Maşallah o kadar çok ki kaç gün yenir bunlarBuzluğa atıyorum onların hepsini mümkünatı yok yiyemeyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah o kadar çok ki kaç gün yenir bunlarBuzluğa atıyorum onların hepsini mümkünatı yok yiyemeyiz
Normalde şakayı kaldırıyorum ama konu test olunca inan kırdım gibi hissettim ben seni seviyorum kötüsünü asla istememKız ne kırması niye kırılayım şaka yapıyorum canım sana kırılmam ben
Valla yemeye bağlı canımMaşallah o kadar çok ki kaç gün yenir bunlar
Bende seni çok sevdim aklımın ucundan bile geçmez kötü birşey , merak ettik yaptım ben daha yaparım hem test çokNormalde şakayı kaldırıyorum ama konu test olunca inan kırdım gibi hissettim ben seni seviyorum kötüsünü asla istemem
Tabi ümit kesmek yok o bebiş buraya gelecekBende seni çok sevdim aklımın ucundan bile geçmez kötü birşey , merak ettik yaptım ben daha yaparım hem test çok
Ohh ferah ferah ye kuşum mis gibiBana kalan bu oldu
Canım bunların için katkı maddesi yok muBana kalan bu oldu
Soğuk soğuk iyi gelirBana kalan bu oldu
Valla bebişte babası gibi tembel anlaşılanTabi ümit kesmek yok o bebiş buraya gelecek
Anam bu gebeşler ne yesin herşeyin içinde katkı maddesi var zatıCanım bunların için katkı maddesi yok mu
Anasına çeksin ya valla zaten hep öyle olur 9 ay taşı o gider babacımolurValla bebişte babası gibi tembel anlaşılan
Aynen öyle biz asıl ozaman hapı yutçaz ben hayatımda diyet hiç yapamadım, durdurmadım kendimi hadi hayırlısıAnam bu gebeşler ne yesin herşeyin içinde katkı maddesi var zatı
Bencede var amaan artık boş veriyorum canım 2.5 senedi hamile kalayım diye zararlı olucak diye evde bulundurmadım zararlı hiçbir şey ama yoruldum çokCanım bunların için katkı maddesi yok mu
Kızlar merhaba Pko var bende eşimde de sperm canlılığı az çıktı.. bu ay istemsizce umutlandım 4 yıl oldu.. adete 5 gün kaldı affınıza sığınarak ,göğüs şişmesi hariç hiç bir belirtim yok 2 gün önce uykuda nefes alıp verirken aniden saplanan bir ağrı oldu tam da polikistikli tarafım sağ kasık.. bi kaç saniyelikdi başka hiç birşeyim yok ne düşüyorsunuz.? Yumurtlama günlerimi değerlendirmiştim yumurtlamanın 14. Günü şuan ..
Kızlar Merhaba, bişey danışmak istiyorum. İlk defa hormonlarıma baktırdım herşey normal göründü. Fakat doktor AMH değerimin 2.88 olmasına pko olabilirsin dedi. Ne kistim var nede değerim anormal geldi. Nette 1.5 ile 4 arasında normal olduğunu söylüyor, siz ne dersiniz?
Merhaba yumurtlamadan sonra 9uncu günümdeyim. 7.gün merak etmiştim test yaptım silik çıktı ama çok geç bakmıştım kuruma çizgisidir diye önemsemedim. Dün sabah kan tahlili verecektim erkendi ama vermişken betaya da baktırayım dedim 1.00 çıktı. Tamam dedim olmamış. Ama bariz kasık ağrım var. Öksürürken bile batıyor gibi. Şimdi de emin olamayıp test yaptım böyle silik çıktı. Böyle bir şey yaşayan var mı? Dün sabahtan şimdiye yükselmiş olabilir mi?
Eki Görüntüle 3295302
Kizlar pik mi acaba diger gunler cok denecek kadar silikti
Kızlar sizce var mı adetime 1 gün kaldı.
Kızlar merhaba, diğer grup pek aktif değil. Dilerseniz buradaki gruba dahil olabilirsiniz. Sorularınızı yanıtlayacak arkadaşlarımız olacaktırArkadaşlar elimde bir kutu progestan dex var isteyen özelden yazabilir İstanbuldayım kargoda yapabilirim 11/23 tarihli
Kesin kesin kedimiz var herşeyini ben yapıyorum eşimin kucağında uyumak istiyor , eşimde çocuğumuz da böyle olur diyorAnasına çeksin ya valla zaten hep öyle olur 9 ay taşı o gider babacımolur
Onun için yiyebildiğim ne varsa yiyorum şuan çöplük gibi oldumAynen öyle biz asıl ozaman hapı yutçaz ben hayatımda diyet hiç yapamadım, durdurmadım kendimi hadi hayırlısı
Ay kedi bile ihanet etmişKesin kesin kedimiz var herşeyini ben yapıyorum eşimin kucağında uyumak istiyor , eşimde çocuğumuz da böyle olur diyor
Canım okadardan bişeycik olmaz şakalaşıyoruz ya ben sana da şaka yaptımBencede var amaan artık boş veriyorum canım 2.5 senedi hamile kalayım diye zararlı olucak diye evde bulundurmadım zararlı hiçbir şey ama yoruldum çok
Ediyor vallaAy kedi bile ihanet etmiş