2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bana kalan bu oldu🤣🤣
 

Eklentiler

  • IMG20230906211650.jpg
    IMG20230906211650.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar merhaba Pko var bende eşimde de sperm canlılığı az çıktı.. bu ay istemsizce umutlandım 4 yıl oldu.. adete 5 gün kaldı affınıza sığınarak ,göğüs şişmesi hariç hiç bir belirtim yok 2 gün önce uykuda nefes alıp verirken aniden saplanan bir ağrı oldu tam da polikistikli tarafım sağ kasık.. bi kaç saniyelikdi başka hiç birşeyim yok ne düşüyorsunuz.? Yumurtlama günlerimi değerlendirmiştim yumurtlamanın 14. Günü şuan ..

Kızlar Merhaba, bişey danışmak istiyorum. İlk defa hormonlarıma baktırdım herşey normal göründü. Fakat doktor AMH değerimin 2.88 olmasına pko olabilirsin dedi. Ne kistim var nede değerim anormal geldi. Nette 1.5 ile 4 arasında normal olduğunu söylüyor, siz ne dersiniz?

Merhaba yumurtlamadan sonra 9uncu günümdeyim. 7.gün merak etmiştim test yaptım silik çıktı ama çok geç bakmıştım kuruma çizgisidir diye önemsemedim. Dün sabah kan tahlili verecektim erkendi ama vermişken betaya da baktırayım dedim 1.00 çıktı. Tamam dedim olmamış. Ama bariz kasık ağrım var. Öksürürken bile batıyor gibi. Şimdi de emin olamayıp test yaptım böyle silik çıktı. Böyle bir şey yaşayan var mı? Dün sabahtan şimdiye yükselmiş olabilir mi?

Eki Görüntüle 3295302

Kizlar pik mi acaba diger gunler cok denecek kadar silikti

Kızlar sizce var mı adetime 1 gün kaldı.

Arkadaşlar elimde bir kutu progestan dex var isteyen özelden yazabilir İstanbuldayım kargoda yapabilirim 11/23 tarihli
Kızlar merhaba, diğer grup pek aktif değil. Dilerseniz buradaki gruba dahil olabilirsiniz. Sorularınızı yanıtlayacak arkadaşlarımız olacaktır 🙏
 
X