- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
- #40.721
Kız bunlar neKızlar bakın nasıl balıklar tuttum bennnnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bunlar neKızlar bakın nasıl balıklar tuttum bennnnn![]()
Dipsiz kuyu ve köy hayratı favorim olduAynen öyle benimde kahkaha attım çok zaman oluyo evde deli gibi![]()
Sunumlu balık fotisiKızlar bakın nasıl balıklar tuttum bennnnn![]()
İç kuzum afiyet olsunBen içeyim de sen içme, bana acı değilaaa ama çok canın çektiyse az iç kız
akşam akşam kahve trendi başlattık
Aynen onlar kalkanKız bunlar nesiz usta balık tutucusunuz, hobi falan değil bu
bildiğin balıkçısınız kız, maşallah ne kadar çok, rastgele kaptaan
Kalkan değil mi şu alttakiler.
Ya bunlar neeeKızlar bakın nasıl balıklar tuttum bennnnn![]()
Denicem canım kesinlikle kahve kokusuna bayılırımSeveceğini düşünüyorum bi dene![]()
Gel gel kuzum, kahveni kap gel yemeğin üstüneOoo kahveler içilmiş![]()
Deneyince haber ver bakalım merak ettim beğenicekmisinDenicem canım kesinlikle kahve kokusuna bayılırım![]()
Bende yapayım ama beni. Üçüncü kahve olcak seviyorum ama napiyim zaten testte de bi gelişme yokGel gel kuzum, kahveni kap gel yemeğin üstüneKuzum testin de var mı bi gelişme?
Yaa ne güzelAynen onlar kalkanbağımlısıyız ya hatta bılıyomusun eşimle çocukluk arkadaşıyız biz birlikte o zamandaysa başlık tutardık
![]()
Ne kadar çok tutmuşsunuz MaşAllahKızlar bakın nasıl balıklar tuttum bennnnn![]()
Yoook satmıyoruz kız kendımız yiyoruzYa bunlar neee
MaşAllah subanAllahhh nazar değmesinn nasıl güzel tutmuşsunuz bereketli daim olsun inşAllahhh
Hobiyi geçmiş ticarete dönüştürmüşsünüz olayı![]()
Yap yap kuzum gel yamacımıza birlikte içelimBende yapayım ama beni. Üçüncü kahve olcak seviyorum ama napiyim zaten testte de bi gelişme yok![]()
Çok yararlı canım afiyet olsunYoook satmıyoruz kız kendımız yiyoruz![]()
Haber vericem canım kendimde merak etdimDeneyince haber ver bakalım merak ettim beğenicekmisin![]()
Ay ozaman her canın istediğinde seni balıkçıya götürsün bak bakalım sonra evde pisttiriyomu pişirtirmiyomuNe kadar çok tutmuşsunuz MaşAllahEşime göre evde balık bile bişiremiyorum sık sık hemen bana diyor ev kokuyor yok şöyle yok böyle
![]()
Espirikk yapmıştımYoook satmıyoruz kız kendımız yiyoruz![]()