- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.395
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #40.781
2 gün mamasını koymak bak ne oluyoEdiyor valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün mamasını koymak bak ne oluyoEdiyor valla
kız sen çok güldürüyorsun beniOnun için yiyebildiğim ne varsa yiyorum şuan çöplük gibi oldum
Ayy kıyamam ki çok tatlı2 gün mamasını koymak bak ne oluyo
Oh oh Eferim bana hıhıhıkız sen çok güldürüyorsun beni
Biliyorum kuzum tabiCanım okadardan bişeycik olmaz şakalaşıyoruz ya ben sana da şaka yaptım
Resmini atsana bakıyım çok severim bende kedileriAyy kıyamam ki çok tatlı
Hamileler canımızdırBiliyorum kuzum tabi
Buraya mı sonra tanıdık görürse adım ifşa olmasın ya görümce varsa burdaResmini atsana bakıyım çok severim bende kedileri
Sizde benim canımsınız birtanesinizHamileler canımızdır
Ya senın bu görümce korkun ne olucak ben görümcen değilim merak etme uzaktayım özelden at madem hem kediden mi tanıyanlar kız seniBuraya mı sonra tanıdık görürse adım ifşa olmasın ya görümce varsa burda
Walla aynısını düşündüm. Bende de iki kedi var. Koyarsam direk ben olduğum anlaşılır. Herkes kedişlerimi tanıyor. Çocuğum gibiler.Buraya mı sonra tanıdık görürse adım ifşa olmasın ya görümce varsa burda
Benim kedim çok güzel dur atıyorumYa senın bu görümce korkun ne olucak ben görümcen değilim merak etme uzaktayım özelden at madem hem kediden mi tanıyanlar kız seni
Ay hele görümcenle burda kanka olmuşsunnn ayyy işedim galiba altımaaaaBuraya mı sonra tanıdık görürse adım ifşa olmasın ya görümce varsa burda
Ay yerim onları beni de kesin tanırlarWalla aynısını düşündüm. Bende de iki kedi var. Koyarsam direk ben olduğum anlaşılır. Herkes kedişlerimi tanıyor. Çocuğum gibiler.
BekliyorumBenim kedim çok güzel dur atıyorum
Vallaha ben tanıştık çıkmam inanınki çok uzağızWalla aynısını düşündüm. Bende de iki kedi var. Koyarsam direk ben olduğum anlaşılır. Herkes kedişlerimi tanıyor. Çocuğum gibiler.
Eheueheueheuehehehe kız deme öyle ben de çok gülüyorummmmm sen böyle gülünceeeeee yaa ay düşünsene sevmediğim bi iş arkadaşımla burda kanka olmuşum. Iyyyy Allah korusunAy hele görümcenle burda kanka olmuşsunnn ayyy işedim galiba altımaaaa
O konuda ben rahatım kaç defa mesela dedim böyle bir topicler var ay ne güzel diyor bak konuşuyorsun ben hiç hevesim yok dediAy hele görümcenle burda kanka olmuşsunnn ayyy işedim galiba altımaaaa
Offff karnım ağırdııı gülmektennnEheueheueheuehehehe kız deme öyle ben de çok gülüyorummmmm sen böyle gülünceeeeee yaa ay düşünsene sevmediğim bi iş arkadaşımla burda kanka olmuşum. Iyyyy Allah korusun
En rahat senın kafa çekiştir görümceni gitsinO konuda ben rahatım kaç defa mesela dedim böyle bir topicler var ay ne güzel diyor bak konuşuyorsun ben hiç hevesim yok dedi