Samimiyetine dayanarak yazdım. Patlamadım, gayet normalim. Ayrıca bunu düşnen forumda yalnızca ben değilim. İsteyen çıkar söyler ama ben çıkıp söyledim, rahatsız olan kişiler var bundan.
"Sakın alma" dediğini kaç defa hepimiz gördük. Sürekli bizlere abla diyorsun, belki yaşının verdiği bir şey de olabilir düşünemiyorsundur. Seni uyarmak istedim. Alınıp forumu terk edecek bir durum yok ortada. Onca samimiyetimiz oldu burada, yeri geldiğinde birbirimize azıcık nazımız geçebilmeli.
Benim bu lafım bu topikteki herkes için geçerli ayrıca. İnsanlara ben denedim olmadı denemeyin, buen bu ay hiç takviye kullanmadan hamile kaldım sakın kullanmayın işe yaramıyor diyen de oldu. Bu dediğim o kişi için de geçerli.
Bazen burada silik çizgi çıkanlar oluyor ve hemen bende de çıktı hamile değildim demek yerine " yarın sabah inşallah daha koyu çıkar" demek daha olumlu değil mi?
Zaten buradaki kadınların hepsinin yeteri kadar morali bozuk, umuda ihtiyacı var.
Söylediklerim seni kırdıysa üzgünüm, ancak bir kaç sefer tatlı dille uyarmaya çalıştım baktım aynı şey devam ediyor bunları söylemeye mecbur kaldım. Azıcık laf söylendi diye de topikten mi gidilirmiş ayrıca
gel tatlı tatlı takılalım. Daha tabloya nazar boncuğunu eklicem.