- 26 Aralık 2015
- 11.565
- 18.570
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
- #39.921
Duydum ama hiç kullanmadım ben canımkızlar Zumruduanka96 @maaaavi fnd_50 @hamileyimmmm ve diğer kızlar
GYNOSEED FERTILITY GEL den kullandınızmı hiç yada duydunuzmu bu jeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duydum ama hiç kullanmadım ben canımkızlar Zumruduanka96 @maaaavi fnd_50 @hamileyimmmm ve diğer kızlar
bende bu ay kullandım ilk kez kullandım 3 tane falan ama ilk defa idrar yolu enfeksiyonum oldu bu ay bundan mı acaba diye süpheye düştümBen kullandım hatta elimde 3 tane daha var bu ay kullanmayı düşünüyorum tekrar ilk aldığım dönem işe yaramamıştı
Valla abla kurşun döktürmeyi düşünüyorum bende ki bu şanssızlık başıma bela açmaya başladıGeçen ay aldım hepsi sağlamdı buradaki çoğu arkadaşlar almıştı onların da sağlamdı hep. Acaba şans sana mı vurdu
Şifa belki işe yararAy
neden mecburr
gerçekten faydası varmı acaba bu ayda kullansammı yoksa gereksiz bişeymi bilemedim umut işte oyuzden almıştım.Duydum ama hiç kullanmadım ben canım
İyi yapmıssın ben su bardağı ile içemedim de çay bardagı ile içtim. Su bile içemem ben cokKokusuna hiç bakmadım canım bende tıkayarak içtim ama tadında sıkıntı yok Koku alırsam içemem öyle bi huyum var
Gebeliği kolaylaştırıyormuş galiba ordaki akışa mı destek oluyordu ne öyle bişeydi, başka bilgim yok.kızlar Zumruduanka96 @maaaavi fnd_50 @hamileyimmmm ve diğer kızlar
İyi araştır bak kuzum Rahime içten yapılıyormuş bence riskli ben cesaret edememŞifa belki işe yarar
Kimisine Enfeksiyon yaptığını okudum bende, hassas tenlilere yapıyormuş bende hiç öyle birşey olmadı ilk sıkım da hafif yanma olmuştu 5 saniyelik sonra geçmiştibende bu ay kullandım ilk kez kullandım 3 tane falan ama ilk defa idrar yolu enfeksiyonum oldu bu ay bundan mı acaba diye süpheye düştüm
Hiç bilmiyorum inan hiç fikrim yok ya kuzum kullanan varsa faydasını gören bir forumlara yaz bak bakalım vardır belkigerçekten faydası varmı acaba bu ayda kullansammı yoksa gereksiz bişeymi bilemedim umut işte oyuzden almıştım.
Çay bardağıyla içiyorum bende yeterli olur inşallah ikimizedeİyi yapmıssın ben su bardağı ile içemedim de çay bardagı ile içtim. Su bile içemem ben cok
Kıpır kıpır olursa bende yapmam zaten bana kasıklara demişti ama gidince öğrenirim öyle rahim içine yaparsa kabul etmem hacemat yaptırırımİyi araştır bak kuzum Rahime içten yapılıyormuş bence riskli ben cesaret edemem
Bence iyi değil. Zaten bizim kadınların yumurtlama akıntısı uzayan şeffaf olan spermleri tüplere götürüyor vücudumuzda zaten olan bir şey. Doğalı varken o kimyasallara gerek yok vücudun dengesini bozabilir. Yine de siz bilirsinizgerçekten faydası varmı acaba bu ayda kullansammı yoksa gereksiz bişeymi bilemedim umut işte oyuzden almıştım.
Ben kullandım işe yaramadı hatda evde bir kaç tane duruyor aksine eşimde bende beğenmedik normalde bu olmadan bende geri akmaz bununla daha çok geri akıtıyor yani ben kesinlikle beğenmedim..kızlar Zumruduanka96 @maaaavi fnd_50 @hamileyimmmm ve diğer kızlar
Kıyamam sana ben deme öyleValla abla kurşun döktürmeyi düşünüyorum bende ki bu şanssızlık başıma bela açmaya başladı
İnsalah canımm ben 10 gün kullandım pik günü son kez içtim insalah işe yarar bir de çörek otu kürü yaptımÇay bardağıyla içiyorum bende yeterli olur inşallah ikimizede
Katılıyorum ben de olsam kullanmazdım neticede yumurtlama akıntımız bu işlevi görüyor S sanataBence iyi değil. Zaten bizim kadınların yumurtlama akıntısı uzayan şeffaf olan spermleri tüplere götürüyor vücudumuzda zaten olan bir şey. Doğalı varken o kimyasallara gerek yok vücudun dengesini bozabilir. Yine de siz bilirsiniz
Hep mi beni bulur kurşunlarım hazır dökecek kadın arıyorum ciddi ciddiKıyamam sana ben deme öyle
İnşAllah hayırlısı ya. Çok isterim sen de hamileler arasında olmanı ❤21 Eylül'de inşallah olmamda
tüp şeklinde ilişkiden önce fitil gibi sıkıyosun spermlerin dısarı cıkmasını engelliyormuşBen duymadım hiç canım ne işe yarıyormuş