- 22 Şubat 2023
- 9.685
- 10.757
- 37
- Konu Sahibi Afratafrac
- #3.561
Kızlar belki saçma gelecek ama birşey soracağım. Hiç bilgim olmadığından soruyorum. Hsg labaratuvarda mı çekiliyor ve haftasonu çekliebiliyor mu? Ben özelde takipliyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzucum Allah razı olsun desteğini eksik etmediniz hiç biriniz . Sizin de güzel haberlerinizi alalım inşallahYaaa ben sana demedim mi boşa strese girdin bak çok güzel artmış degerin kesemizde orda saglıkla işerlesin inşallah canım çok sevindim
Yok kuzu bildiğimiz sedye var yatıyorsun bacaklarını açmanı istiyorlar işlem uygulanırken yukarda röntgen cihazları var indirip onu görüntü alınıyor . Aynı röntgen odaları nasılsa öyleydi benim devlette gittiğim yer . Hafta sonu özellerde çekim oluyormuş galibaKızlar belki saçma gelecek ama birşey soracağım. Hiç bilgim olmadığından soruyorum. Hsg labaratuvarda mı çekiliyor ve haftasonu çekliebiliyor mu? Ben özelde takipliyim.
4 buçuktu dimi randevusuİ
İnşallah güzel haberlerle gelecek kuzum
Ayyy çok güldümmm canım yaaa. Sana herşey pozitif bu ay inşallah. Dondurman da bile çıkmış
Çeyrek geçeydi galiba çıkmış olması gerek 5.30 saat merak ettim. 5 de gitmiyor mu doktorlar4 buçuktu dimi randevusu
Canım hayırlı uğurlu olsun çok çok çok sevindimmm sağlıkla kucağına al inşallahBakın ağlamaktan helak oldum rabbim nasip etti bana da çok şükür duasını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun
melisaa93 A Afratafrac Niqu ve diğer kızlar
Aşkoo desteğin için çok teşekkür ederim Hep bi umut oldun bana bu süreçte çok kalppp Senden de güzel haberler almayı dört gözle bekliyorum çok aminYaaa canım benim çok çok mutlu oldum o kadar içim rahatladı ki vallahi bende çok korkmuştum rabbim yardım etti dualarımız kabul oldu
Bilmiyorumki canım bende çok meraklandım korkmaya başladımÇeyrek geçeydi galiba çıkmış olması gerek 5.30 saat merak ettim. 5 de gitmiyor mu doktorlar
Ayy dur atayım kız bakar mısın?Evet kuzum ama bazen yanılma oluyot
Hayırlı olsun canımdün hamile olduğumu öğrendim
Teşekkür ederim sıra sizlerde inşallah bu ay bereketli bol hamişli olsun dolsun beraber büyütelimCanım hayırlı uğurlu olsun çok çok çok sevindimmm sağlıkla kucağına al inşallah
Amiiin bebeğim İnşAllah bir de niqu dan güzel haber alsak iyice rahatlıycamAşkoo desteğin için çok teşekkür ederim Hep bi umut oldun bana bu süreçte çok kalppp Senden de güzel haberler almayı dört gözle bekliyorum çok amin
Hemen güzel haberi vermesi gerek bize biliyor bekledigimizi Niqu hadi canımmBilmiyorumki canım bende çok meraklandım korkmaya başladım
At kız bakam.Ayy dur atayım kız bakar mısın?
Tamam canım çok sağolasın.Yok kuzu bildiğimiz sedye var yatıyorsun bacaklarını açmanı istiyorlar işlem uygulanırken yukarda röntgen cihazları var indirip onu görüntü alınıyor . Aynı röntgen odaları nasılsa öyleydi benim devlette gittiğim yer . Hafta sonu özellerde çekim oluyormuş galiba
Mesajda attım görmedi daha. Belki telefon yanında değildir.Hemen güzel haberi vermesi gerek bize biliyor bekledigimizi Niqu hadi canımm
Ben de bakıyorum sürekli sayfaya valla hayırlı haberlerle gelsinHemen güzel haberi vermesi gerek bize biliyor bekledigimizi Niqu hadi canımm
Bende arasan dicektim canım sanaMesajda attım görmedi daha. Belki telefon yanında değildir.
Evet bende baya bakındım forma daha yazmamış inşallah oda gelcek güzel sonuçlarla ben inanıyorum değerleri çok güzeldiAmiiin bebeğim İnşAllah bir de niqu dan güzel haber alsak iyice rahatlıycam