- Konu Sahibi Afratafrac
- #3.581
Burda 7+5 falandı galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi kaset test yaptım o da pozitif çıktıCanım çok erken belirginleşmiş bilemedim ama bebeğin seninledir umarım hayırlı olsun
Daha silik tabi ama ikinci çizgi görünüyorŞimdi kaset test yaptım o da pozitif çıktı
7+5 haftalık falandı gajiba burdaAt kız bakam.
Hamile olunca da koyulasiyor sen de bize güzel haber verirsin insallah birazdan bi ovulasyon ben yapayım bakalım ne durumdaKızlaaar müjdeli haberler alanlara çok seviniyorum , sormak istediğim birşey var adete 7 gün var ve ovülasyon testim tekrar koyulaşmaya başladı , yapan var mı böyle ovülasyon testi ve yine birbirinden biraz farklılar
Keseyi görmüş detayları anlatır gelinceBende arasan dicektim canım sana
Ay şahane gelsin bebiş. Demek ki bu ay erken yumurtlamışsın canımm.Şimdi kaset test yaptım o da pozitif çıktı
Her türlü zorluğa göğüs germeye razıyım . Kendimi güçlü hisettim bugünden sonra .Oh oh onlar ne bilsinler hep hamileyim diye sevinçli geliyorlar bizim neler çektiğimizi bilmezler ki Çok sevindim canım kötü günler geçti daha kötü günler(!) seni bekliyor hadi bakalım
Annelik bunu gerektirir güçlüsün tabiki Şaka bir yana inşallah sorunsuz geçer hamileliğin canım şöyle keyfini süre süre Darısı başımıza inşallahHer türlü zorluğa göğüs germeye razıyım . Kendimi güçlü hisettim bugünden sonra .
Amin canımmmRabbim size de göstersin dualarım sizinle
Amiinnn darısı tüm umutla haber bekleyenlerden dualarım sizinleAnnelik bunu gerektirir güçlüsün tabiki Şaka bir yana inşallah sorunsuz geçer hamileliğin canım şöyle keyfini süre süre Darısı başımıza inşallah
1725 çıktı canım normal herhalde ilk 896ydıkorkma canım. rahat ol sen. bak çevrene rahat olanların umursamayanların çocuklar çatır çatır doğuyor
2 gün önce mi vermiştin canım Çok iyi artış MaşaAllah1725 çıktı canım normal herhalde ilk 896ydı
Amin canım inşallah benim 53. Gün hala gelen giden yokAmiinnn darısı tüm umutla haber bekleyenlerden dualarım sizinle
Artışın çok iyi cnm maşallah1725 çıktı canım normal herhalde ilk 896ydı
ayy çok sevindim, günün 2. hamişlik haberi. Demek erken yumurtlamışsın. Bat'ına 7 gün vardı demi?Şimdi kaset test yaptım o da pozitif çıktı
En sevdiğimiz aktiviteKızlarım gittim eczaneye 4 tane kaset 1 tane erken gebelik aldım önümüzdeki 5 gün boyunca yapar yapar dururum bakarız birlikte