- 19 Ocak 2023
- 768
- 962
- 33
- 30
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #35.081
ben pek bilmiyorum da ikilinin zararı mı var merak ettim.Bir de yaşla alakası nedir ve bu bahsettiğiniz test nedir?Allah hep sevindirsinAynen ikili yaptırma zaten çıkınca asistan sakince bize dediki çok iyi karar verdiniz ikili yaptırmamakta.
Oy maşallah kuzummmm Allahım sağlıkla ilerletsin kucağınada almayı nasip etsin10 dpo yapmıcaktım aslında 2 bardak çay içmiştim merak ettiniz yapayım dedim kuzumçok şükür rabbim hepinize nasip etsin inşallah çıkmaz diyordum ben normal kaset testte @melegim can edahandro Zumruduanka96
İnşallah canım biz olumlu düşünelim olumlu olsunBenimkilerde yarın geliyorBenim eşimde aynı seninki gibi canım bu ay çok az değerlendirebildik, olursa mucize olur diyor inşallah uğur getirir bize freelyler
Gönlümden geçen o İnşallahBir pozitif daha geliyor inşallah
Bu ay ne denemiştin sen kuzum10 dpo yapmıcaktım aslında 2 bardak çay içmiştim merak ettiniz yapayım dedim kuzumçok şükür rabbim hepinize nasip etsin inşallah çıkmaz diyordum ben normal kaset testte @melegim can edahandro Zumruduanka96
Erkek de istediği zaman olmuyorki.hatta tüpbebek tedavisinin nedeni coğu zaman erkek infertilitesi oluyo.cahillik işte. Neden senin suçun oluyomuş çıkın o psikolojiden.sonuçta şuan uğraşıyosun en kısa zamanda da bulcak seni.Ne gelirse Allah tan o gönlümüzdekini biliyo
Bu insanlar neden herşeye burnunu sokuyor anlamış değilim.
Boşver canım unutmaya çalış. Zaten biz ne çekiyorsak hem cinslerimizden çekiyoruz.
Neyseki kayınvalidenler anlayışlıymış.
Rabbim tez zamanda kucağını doldursun.
İşte oydaaa10 dpo yapmıcaktım aslında 2 bardak çay içmiştim merak ettiniz yapayım dedim kuzumçok şükür rabbim hepinize nasip etsin inşallah çıkmaz diyordum ben normal kaset testte @melegim can edahandro Zumruduanka96
Çok sağol canım inşallah hepimize nasip etsinOy maşallah kuzummmm Allahım sağlıkla ilerletsin kucağınada almayı nasip etsin
Kız olmadı ne yaBende de olmadı ama bu ayda devam edicemBir şekilde olacak
10 dpo yapmıcaktım aslında 2 bardak çay içmiştim merak ettiniz yapayım dedim kuzumçok şükür rabbim hepinize nasip etsin inşallah çıkmaz diyordum ben normal kaset testte @melegim can edahandro Zumruduanka96
Kuzum 3 4 gün çörek otu kürü denedim çünkü midemi yaktı içemedim folik asidi bile bırakmıştım pikten sonra başladım bide pikten sonra progestan başladımBu ay ne denemiştin sen kuzum
Zararı yok.Benimde çok fazla bilgim yok ama yaş 35 geçince burdada çok okudum ikili testin sonuçu yüksek çıkıyormuş cevab yüksek çıkıncada boşuna belkide stres yapmış oluyorsun eğer aile isterse nipti testi yaptıra bilir kesin sonuç için.2 li yapsam 3 ve 4 bile var yani hep stresben pek bilmiyorum da ikilinin zararı mı var merak ettim.Bir de yaşla alakası nedir ve bu bahsettiğiniz test nedir?
Kuzum 3 4 gün çörek otu kürü denedim çünkü midemi yaktı içemedim folik asidi bile bırakmıştım pikten sonra başladım bide pikten sonra progestan başladımBu ay ne denemiştin sen kuzum
Inofolıc denemişmiydin balımKuzum 3 4 gün çörek otu kürü denedim çünkü midemi yaktı içemedim folik asidi bile bırakmıştım pikten sonra başladım bide pikten sonra progestan başladım
Erken gebelik yaptım hep korktum bunda çıkmaz diye kuzum ama 2 bardak çaya rağmen Çıktı maşallah eşim bide ili çizgi net görmeden inanmam ben diyor bende gittim sabah 6 tane kaset test aldım yapayım hergün diye adam inanmıcakBen zaten test yapacqğından emindimhayırlı olsun kuzum maşallah daha da belirgin
Eneym orda işte. Kız bu laboquik demi10 dpo yapmıcaktım aslında 2 bardak çay içmiştim merak ettiniz yapayım dedim kuzumçok şükür rabbim hepinize nasip etsin inşallah çıkmaz diyordum ben normal kaset testte @melegim can edahandro Zumruduanka96
Yok kuzum onu denemedim ama şöyle bi ilaç yazmıştı kimyasala hamile kaldığım da doktor hem şase hemde hapı var şase mideme dokunmuştum hiç içmedim hapları içmiştim hamileydim bu ay da içinde 5 tane vardı belki faydası olmuştur belki olmamıştır bilmiyorum o 5 taneyi içtimInofolıc denemişmiydin balım
Teşekkür ederim canımÇAtlamış canım.
Olsun ne fayda ettiyse maşallah çok güzel etmiş minnoşşumuz geliyooooYok kuzum onu denemedim ama şöyle bi ilaç yazmıştı kimyasala hamile kaldığım da doktor hem şase hemde hapı var şase mideme dokunmuştum hiç içmedim hapları içmiştim hamileydim bu ay da içinde 5 tane vardı belki faydası olmuştur belki olmamıştır bilmiyorum o 5 taneyi içtim
Sağol kuzum miratech markası testin labo değil kuzum hatta şuan 40 larda filan diye takmin ediyorum beta laboda betam 60 dı göstermiyordu kırmızılar görene kadar umut var ben inanıyorum o bebiş buraya gelicek en kısa zamanda inşallah rabbim hepinize yaşatsınEneym orda işte. Kız bu laboquik demisen de göstermiş. Ben ümitlenmeyeyim bari ya, ben de göstermiyo.. kız sen kaşla göz arasında nasıl hamiş kaldın ya çok inandık inandın, iki gün önce negatif diye üzülyüordun teselli ediyorduk, sonraaaaaa gözümüze soka soka geldi pembiş çizgin annecimm ben burdayım dedi mucizen maşallah kuzum, maşallah sana ve bebişine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?