- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #34.561
Bende merak ettimNe aldınız siz :)
Tabi ederim canım eski nickin bile aklımda
Tamam canım sağol Nick değişikliği yaptım uğur getirsin diye bekliyorum bakalım olur bu ay inşallah Çatlamadan sonraki yolu yarıladım.
Canım 1. Sayfadan kıyaslama yapabilirsinEki Görüntüle 3293037
Merhaba bendeki artımed testi bu, bu sahte mi acaba bilginiz var mı?
Çok teşekkür ederim şimdi baktım ama bendeki artımedin doğru olan jelatin paketinin içinden mavili olan kaset çıktı. Yani 1.sayfa freely kasedi olarak gözüken kaset artımedin kaliteli diye gösterilen paketinden çıktı. Buradan ne anlamalıyım sanırım gerçek test di mi :)Canım 1. Sayfadan kıyaslama yapabilirsin
Dualarımdasınız kuzum hepinize tek tek eylüle kadar nasip olucak bak gör en kısa zamanda güzel haber vericeksin sende bizeSarı değil hatta ben su tuttum inceden çizgi sadece ben elimde görebiliyorum hiçbir şekilde fotoda çıkmıyor ya da ben çekmeyi beceremiyorum ben de umutluyum aşkım ama n azından ateşim bana umut veriyor ya inşallah olur duanı eksik etme nolur
Ben öğrendim kuzum bugünKızlar nasılsınızz bu sabah test yapıp hamiş çıkan var mı? Beni bi güncelleyin
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bebiş alma haberi nasip etsin inşallah kuzucumBu arada A Afratafrac ben dün tam gününde regl oldum canım epey ağrılı geçiyor buralara giremedim bileDediğim gibi çocuk fikrine 3 4 ay ara vermeyi düşünüyorum ama buralardayım herkesi takipteyim hadi bakalım güzel haberlerle gelsin herkes
Eki Görüntüle 3293037
Teşekkür ederim sipariş verdim 20’lisini. Kullandıktan sonra tekrar almayı düşünmüyorum olursa olur olmazsa akışına bırakıcam sağolunBence en iyisi labquick 30 tanelisi işini 2 3 ay rahat görür
teşekkür ederim 1.sayfadaki bilgilendirmeye bakarak artımedin olması gereken paketinin içinden freely mavi kasedi çıktı bende, heralde doğrudurfnd_50 uzman bu konuda.
İçini görmem lazım canım :)Eki Görüntüle 3293037
MerhabaBu arada A Afratafrac ben dün tam gününde regl oldum canım epey ağrılı geçiyor buralara giremedim bileDediğim gibi çocuk fikrine 3 4 ay ara vermeyi düşünüyorum ama buralardayım herkesi takipteyim hadi bakalım güzel haberlerle gelsin herkes
Ya ikisi aynı koyulukta olması gerek ya da t çizgisinin c çizgisinden daha koyu olması gerek canımTeşekkürler canım piki çift çizgi oluyor herlade
Züber’in sağlıklı atıştırmalıklarındanBende merak ettim
Sağol canımZüber’in sağlıklı atıştırmalıklarından
Testin koyulaşmaya başladığında ilişki, testin pik yapıncada, çatlamanın ertesi gününe kadar ilişki olması uygun olurMerhaba bende bugün bu testten aldım kulllanmaya baslicam çift çizgi olunca kaç saat sonra birliktelik olmalı daha önce kullanmadim testi yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?