- Konu Sahibi Afratafrac
- #33.401
Sevincini taaa uzaklardan hissediyorum desem inanırmısınDemek ki denin yüksek ateşin o aşkım gebelikteharika çok ama çok seviniyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevincini taaa uzaklardan hissediyorum desem inanırmısınDemek ki denin yüksek ateşin o aşkım gebelikteharika çok ama çok seviniyorum
![]()
Ay ay ayyy maşallah eşek sıpası gümbür gümbür geliyor
Ayyy çok sagol bebegim hepsi gümbür gümbür gelsin. Sanki ben sana gösterecem anne der gibi dediAy ay ayyy maşallah eşek sıpası gümbür gümbür geliyor![]()
Değil mi ya. Bir de son günlerde umutsuzlupa kapılmıştın. Burada popomu yırtdım 3 aydır umutsuzluğa yer yok, pozitif olalım hep diye. Onlar zaten gelecekleri zamanı kendi seçiyorlar.Ayyy çok sagol bebegim hepsi gümbür gümbür gelsin. Sanki ben sana gösterecem anne der gibi dedi![]()
24 Saate kadar yaşayabiliyormuş bazen çatladıktan sonra kuzum. Ümit kesilmez hiç bir zaman.Kızlar bugün 2 de çatlamayı gördüm de biz de 21 23 ve 24 ü değerlendirdik eve geçince değerlendirebiliriz anca ama iş işten geçmiş olur mu ya çok morelim bozuldu
Günaydııııın teyzemmmm
Evet son günler umutsuz oldum ama oda niye bşr sor bakalımDeğil mi ya. Bir de son günlerde umutsuzlupa kapılmıştın. Burada popomu yırtdım 3 aydır umutsuzluğa yer yok, pozitif olalım hep diye. Onlar zaten gelecekleri zamanı kendi seçiyorlar.Allahım öncelikle sağlıklı evlatlar versin. Ama gönlünden geçen şey de olur umarım kuzum
Valla böyle eskiler hamile kaldıkça daha bir duygulanıyor insan. Burada herkes birbirinin hayatında nasıl bir yer edinmiş ki birbirimizi görmeden deli gibi sevinip üzülebiliyoruz.![]()
Bebeğim senin kasıklarındaki his devam ediyor mu halaAyyyy yirim ben sizi yaaaa![]()
Kuzum o 7. Gün agrıdan sonra düne kadar hiç agrım olmadı çok rahatlık vardı karnımda ama dün başladı igne gibi batmalar oluyor birden sayelik kramp giriyor şuan da öyle hafif hafif hoplatıyor. Dün mesela birden kalktım galiba bıçak saplandı resmenBebeğim senin kasıklarındaki his devam ediyor mu hala![]()
Yaaa resmen inan artık anne buradayım diyor bak
Annesi yesin onu kuzum ya inşallah sımsıkı saglıkla tutunur bu sefer görmek nasip olur. Saglıkla kucagımıza alalım inşallahYaaa resmen inan artık anne buradayım diyor bakkatlanarak artsın inşallah
![]()
Hep olumlu düşün kötü seyleri at kafandan tutunacaklar insallah, amiiinAnnesi yesin onu kuzum ya inşallah sımsıkı saglıkla tutunur bu sefer görmek nasip olur. Saglıkla kucagımıza alalım inşallah![]()
Döngün kaç gün sürüyor canım ona göre tahminde bulunabilirizAnladım canım o zaman 0.2 artmıs 36.3 oldu o zaman daha var mı döngünün 12. Günü
İnşallah kuzum aminnnnnHep olumlu düşün kötü seyleri at kafandan tutunacaklar insallah, amiiin![]()
Ayy yeni görüyorum kuzum benim görev de başarıyla tamamlandı
Dualarımız hepinizle canısı yok hiç umudum bu ay çünkü çatlamadan önce tam giderken sonrası boş gitti bir tam bir boş gidiyorAy bu gece nasıl uyuyacağım ben ya. Dua ede ede uyuyayım en iyisi![]()
Topik kızlarımızın verdiği bilgiler ve güzel motivasyonla gümbür gümbürr geliyoruz inşallah canımm
Tamam bebeğimKuzum o 7. Gün agrıdan sonra düne kadar hiç agrım olmadı çok rahatlık vardı karnımda ama dün başladı igne gibi batmalar oluyor birden sayelik kramp giriyor şuan da öyle hafif hafif hoplatıyor. Dün mesela birden kalktım galiba bıçak saplandı resmen