- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.381
Evet hiç görmediğimiz insanlar için sevinip üzülüyoruz dua ediyoruz istiyoruz,değişik bir yer oldu burasıAmin kuzum inşallah birbirimize görmeden bilmeden ettigimiz dualarımızı allahım kabul ediyor dua en etkili ilaç ismi azam duasını aç dinle her gün okuda olacak inşallah
Kuzum ben dün yaptım testi negatif çıktı regl ağrılarım vardı şuan ağrılar geçti yarın bat bakalım sonuç ne olacakCanım hani senin testin?? Sen de yapacaktım hani? Senin de çatlamadan sonra 10. Günün değil miydi
İnşAllah bebeğim İnşAllahİnşallah canım inşallah 3 gün sonra seninde pozitif testini görmek nasip olsun aminnnnn
Hayırlısı canımya ben bekliyordum zaten nasip değilmişYaaa şaşırdım ama demek ki sonraki ay nasip kuzumherşeyin hayırlısı
Canım ben çatlatma iğnesinin 11.günü test yaptım silik çıktı ama çatlatma iğnesinin etkisi olabilir o yüzden bekliyorım bakalım belirti falan yok hiç te hissetmiyorum bişi ama yinefe nasip bakalım bi umut bekliyoruz
Aşkım aşkımmmmmmm oldu bu iş Allahım sana şükürler olsun ya Rabbim
İnşallah balım inşallah saglıkla tutunurAşkım aşkımmmmmmm oldu bu iş Allahım sana şükürler olsun ya Rabbim
36.9 aşkım düşmezse iyi gidiyorİnşallah balım inşallah saglıkla tutunursenin ateş nasıl kuzum
Maşallah maşallah benimki sabitlendi 36.536.9 aşkım düşmezse iyi gidiyor
Kuzumm tekrar hayırlı olsun, yumurtlamada ates kac derece artar benim iki gündür 36.1 di bugün 36.3 oldu yaklasıyor mu demekMaşallah maşallah benimki sabitlendi 36.5
Demek ki denin yüksek ateşin o aşkım gebelikteMaşallah maşallah benimki sabitlendi 36.5
En az 0.3 lük artış gösterir ve sonraki üç ateş yüksek olurKuzumm tekrar hayırlı olsun, yumurtlamada ates kac derece artar benim iki gündür 36.1 di bugün 36.3 oldu yaklasıyor mu demek
Anladım canım o zaman 0.2 artmıs 36.3 oldu o zaman daha var mı döngünün 12. GünüEn az 0.3 lük artış gösterir ve sonraki üç ateş yüksek olur
Benim 3 derece artmiştı canım degişebilir o. Eger 3 gün yüksek seyrederse ateş çatlama olmuştur. Yarında daha yüksek yada yükselerek devam ederse çatlamış olabilir kuzumKuzumm tekrar hayırlı olsun, yumurtlamada ates kac derece artar benim iki gündür 36.1 di bugün 36.3 oldu yaklasıyor mu demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?