- Konu Sahibi Afratafrac
- #33.241
Çatlamadan sonra bırakmayın kuzum en az iki gün devam sonra bir boş bir doluZorunluluk olunca tuhaf oluyor canım yapıcam inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlamadan sonra bırakmayın kuzum en az iki gün devam sonra bir boş bir doluZorunluluk olunca tuhaf oluyor canım yapıcam inşallah![]()
Bende yapacağım ağrım hızlandı ve geçti tekrar yapayım bende geceCanım kendi biyolojik ritmine göre test yap bence. Ben mesela geceleri çatlarım, ondan daha çok gece test yaparım. Ama bu ay çatlayacağım gün 17.00-21.00-04.00 de test yapmıştım. Hepsinde pikti. Çatlamamıştım . Gece 4de düşün saat kurup kalktım. 4den sonra 17.00de yaptım o zaman çatlamıştı.. yani çatlayacağını hissettiğinde 4-6 saat arayla test yapıp takip etmekte fayda var canım.
Bir boş bir dolu nezamana kadar canımÇatlamadan sonra bırakmayın kuzum en az iki gün devam sonra bir boş bir dolu
İnşallah kuzum inşaaalllaaaahEvet değerlendirmeyi bırakma canım tabi mesela bende pik olunca ikinci çizgi daha koyu oluyor, ama kimisinde eşit çizgi oluyor, oyüzten bencede hepsini yapve inşallah bu ay hamileyiz hepimiz
![]()
Desene Bat tarihine kadar durmak yok.Çatlamadan sonra bırakmayın kuzum en az iki gün devam sonra bir boş bir dolu
Yap yapZorunluluk olunca tuhaf oluyor canım yapıcam inşallah![]()
Sen bugünü ve yarını da değerlendir bence canımSeninki çatlamaya yakın o zaman canım. Mecbur devam edeceksin bugünya da bugünü boş geçersin dünki yeter yarına dek. Benim dün pikti bugün gitti anlamadım ağrı akıntı hiçbir şey yok sadece dün akşam az bi adet ağrım oldu. Çatladı mı acaba. Testi ikinci defa yaptım . Biri 16:00 da biri 18:00 da yaptım. Yazayım derken siyaha boyadım ikinci testi. İlki boş çıktı. ikinci yaptığım silik çizgi çıktı. Çatlamış olsa gerek..
melisaa93 kuzum bu ikinci test ne diyosun ?? Burdan cevaplamış oldum seni de
O bende de var şuan ve ovü testine göre yumurtam çatladı. normal benceKızlar sabahtan beri adet olacakmışım gibi ağrı var yumurta catlarken böyle olması normal mi
Tamam kuzum cok teşekkür ederimSen bugünü ve yarını da değerlendir bence canım![]()
Ağrı oluyor canım gaz oluyor birdeKızlar sabahtan beri adet olacakmışım gibi ağrı var yumurta catlarken böyle olması normal mi
Hahahs bi gerginlik bi ciddiyet oluyo görev gibi ve samimi gelmiyo ortamZlorunluluk olunca tuhaf oluyor canım yapıcam inşallah![]()
Esine söyledin mi canım kacırmıs olabilirim yazdıysan ne dedi cok sevinmistir sürpriz mi yaptınİnşallah canım aminn![]()
mecbur diye düşünüyoruz ya ondan ama kapalım mecburuzHahahs bi gerginlik bi ciddiyet oluyo görev gibi ve samimi gelmiyo ortam![]()
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinSagolll kuzum darısı hemmen sizlere olsun inşallah saglıkla hayırlsı ile![]()
Canım bugün çatlamış değerlendirin mutlaka. Evet normal canım. Böyle olabilir. Sıkıntı yok merak etmePeki benim ki canım ilk defa yapıyorumda acemilik. sence bir günde pik olup çatlar mı ? Yani bu kadar hızlı olup bitmesi garip geldi normal mi. Ay herkese sorasım geliyo dün akşam azıcık adet ağrım oldu bir de ilişki sırasında sol yumurtalık tarafım ağrıdı
Yaaa tebriklerr canım, göz kırpıyor sana annesiKızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50 @savasciimelisaa93 A Afratafrac
edahandro @bitkin96 @Devakus @Papatyamaviss @pozitifbiri @golden-snitch @cnlrm @TASUU @Mervenur277 @Merve3553 @imagination forever @tweeetyyy @Tikabasa @zynocann @beyons @Haziran1907 @cans16 @hamileyimmmm aklıma gelmeyenler lütfen affedin heycanıma verin
FSH değerin kaç canım? Devletteki bi doktor bana yazmıştı. Kendi doktorum senin buna ihtiyacın yok deyip kullandırmamıştı. Şimdi daha çok klomen ve femara veriyor sanırım doktorlar.Kizlar merhaba aranizda cyclo progynova hap kullanan varmi