2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bence bi bahane bulup söylemeyebilirsiniz kuzum. Yani eşin gider soranlarada rahatsızdı ateşi vardı der vs olmaz mi?

Yok canım onu hiç denemedim inşallah da deneme fırsatım da olmaz bu aydan sonra
Ben yumurtlama zamanı başlayabildim. Yani o günden sonra da pek bi işe yaramıyor aslında ama o bile heyecanlı orta yerinden de başlayabilirsin yani Adete çok yakınken düşüyomuş mesela ya da acaba yükselecek mi falan

Bence bi bahane bulup söylemeyebilirsiniz kuzum. Yani eşin gider soranlarada rahatsızdı ateşi vardı der vs olmaz mi?
Eşime de öyle dedim de uçak biletini falan önceden alacak seninkini şimdiden almamış gibi olcaz falan dedi, iptal ettik dersin dedim bakalım bı o zaman gelsin de bı hal caresine bakcaz

Son düzenleme:
Eşime de öyle dedim de uçak biletini falan önceden alacak seninkini şimdiden almamış gibi olcaz falan dedi, iptal ettik dersin dedim bakalım bı o zaman gelsin de bı hal caresine bakcaz
Aynen canım iptal ettik dersiniz ya da ne biliyim varsın bilet yanmış olsun o gün. bebeğiniz herşeyden önemli. Hem çok yorulursun ilk 3-4 ay çok önemli. Sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah.

Ben bu durumu yaşadım canım sadece annelerimize söyleyelim kimse bilmesin dedik. Bir baktım ki tüm sülalesi biliyor bir de bana çaktırmamaya çalışıyorlar sanki ben anlamadım
O da birşey mii. Ben kimseye söylemicez demiştim, sevincinden benden önce gidip annesine söylemişti. Annesi öğrenince otomatik herkes öğrenmişti sinirim bozulmuştu. şimdi eğer öğrenirsem kocama bile hemen söylemicem. Bi tek size söylerim yeter

Ahahahahah karnın büyüyünce öğrenir nasılsa

Kendine eziyet etme canım.şu an bu ruh halindeysen özellikle uzaklaşman gündemini değiştirmen gerekiyor. Başka tarz videolar diziler izle. Zaman bir şekilde geçecek

Kendine eziyet etme canım.şu an bu ruh halindeysen özellikle uzaklaşman gündemini değiştirmen gerekiyor. Başka tarz videolar diziler izle. Zaman bir şekilde geçecek
Belirti hissetmem beni dahada mahvetti İnşallah vardır ümidim yok gibi ama Allah'ın kapsindaym hep ellerim açık bende iki haftadır hacet namazı kılıyorum 4 rekatlik agliyarak yapvariyorum Allah'a hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin evimize mucizesini göndersin Rabbim

Eklentiler

• 6E3DAC02-4760-4982-96CD-7D77270EB53B.webp
    107,3 KB · Görüntüleme: 127
  • 3136C87C-F65D-4513-A159-38D320ACBDD5.webp
    93,4 KB · Görüntüleme: 125
  • DAA27477-DA13-498E-9609-0EEF88653E0C.webp
    99,3 KB · Görüntüleme: 128
Oyyy maşallah canım çok güzel ben burdayım diyor inşallah sağlıkla ilerler çok sevindim çok dua ettim sizler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…