- 14 Ekim 2015
- 3.933
- 4.945
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
- #33.121
Önceden öncedennn söylenirim ben evde dura dura kilo aldım, göbeğim çıktı, iyice şiştim diye garibanım hemen inanırAhahahahahkarnın büyüyünce öğrenir nasılsa
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceden öncedennn söylenirim ben evde dura dura kilo aldım, göbeğim çıktı, iyice şiştim diye garibanım hemen inanırAhahahahahkarnın büyüyünce öğrenir nasılsa
![]()
Çok sagol bitanem çok teşekkür ederim. Seninde inşallah saglıkla ilerler sımsıkı tutunur bebişinOyyy maşallah canım çok güzel ben burdayım diyor inşallah sağlıkla ilerler çok sevindim çok dua ettim sizler için![]()
Amin inşallah canım benim kalp atışını duydum ya içim rahatladıÇok sagol bitanem çok teşekkür ederim. Seninde inşallah saglıkla ilerler sımsıkı tutunur bebişin![]()
Yaaaa annesiyle tabi kii nasil mutlu oldum anlatamam. Saglikla gelsin insallah minnosKızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50 @savascii @melisaa93 A Afratafrac @edahandroZumruduanka96
Devakus @Papatyamaviss @pozitifbiri @golden-snitch C cnlrm @TASUU @Mervenur277
Merve3553 @imagination forever T tweeetyyy
Tikabasa @zynocann @beyons @Haziran1907 @cans16 @hamileyimmmm aklıma gelmeyenler lütfen affedin heycanıma verin
Oyyyy sağlıkla büyüsün inşallahKızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50 @savascii @melisaa93 A Afratafrac @edahandroZumruduanka96
Tikabasa @zynocann @beyons @Haziran1907 @cans16 @hamileyimmmm aklıma gelmeyenler lütfen affedin heycanıma verin
Canımm çok sevindim gözün aydın olsun tebrik ederimKızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50 @savascii @melisaa93 A Afratafrac @edahandroZumruduanka96
Cnm tebrik ederımKızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50 @savascii @melisaa93 A Afratafrac @edahandroZumruduanka96
Yaaa sonunda oldu inşallah kuzumYaaaa annesiyle tabi kii nasil mutlu oldum anlatamam. Saglikla gelsin insallah minnos![]()
MaşallahKızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50 @savascii @melisaa93 A Afratafrac @edahandroZumruduanka96
Ay vallaha onkadar sevindimki ağlayasım geldi rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsinYaaaa sagol güzel gözlüm saglıkla tutunur inşallah darısı sana olsun inşallah aminnnn![]()
Amin kuzum aminnnCnm tebrik ederımsağlıkla ilerler inşallah çok sevındım
![]()
Oy benim minnoşum yaaKızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50 @savascii @melisaa93 A Afratafrac @edahandroZumruduanka96
Ayyyy maşallah büyüyor tutunuyor sımsıkı annesine sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım inşallahKızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50 @savascii @melisaa93 A Afratafrac @edahandroZumruduanka96
Ne denemiştin bu ay kuzumÇok sagol bitanem çok teşekkür ederim. Seninde inşallah saglıkla ilerler sımsıkı tutunur bebişin![]()
Çok şükür tek temennim saglıkla ilerlesin inşallahAyyyy maşallah büyüyor tutunuyor sımsıkı annesine sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım inşallahçok sevindim senin adına artık emin olmuşsundur kuzum
![]()
Sen kendine dikkat et su surede. Adetin ne zaman?Yaaa sonunda oldu inşallah kuzum![]()
Kızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50 @savascii @melisaa93 A Afratafrac @edahandroZumruduanka96
Mfk kuzum athena fodega adviktor daha öncesi de 2 ay hayıt macunu var kuzumNe denemiştin bu ay kuzum
4 gün var kuzumSen kendine dikkat et su surede. Adetin ne zaman?