• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Aşko evdeyim aynı işten çıktım ama inan evde hiç iş yapasım yok sanırım sıcaklardan sadece çektirip siliyor toz alıyorum oysaki oturup yapsam dünya iş var gözümde yok 😃 adet olsaydım sabah hastaneye gidicektim oda olmadı . Artık pazartesi giderim aşılamaya başlayacaktım ya
Test yaptın mı peki☺️

Bak canım ben regl olunca bırakmamak için boşluk olmasın diye adetim bitince günde kaç defa okuyordumki adet gelene kadar artık çoktan bitmiş oluyor.41 tane hurmaya ayrı ayrılıkta bir bir okuyub yiyorduk
anladım canım ben sadece öyle okudum bileydim hurmaya okurdum en son 41 okudumda hurma ya okurum sonuncuyu yeriz artık umarım şifa olur 😍🙏

A Afratafrac melisaa93 melisaa93 kızlar size bir sorum var 2 aydır ovulasyon yapıyorum ovulasyon pik olmadan 2 3 gün önce akıntım geliyor ama ovulasyon pik olduğunda fazla akıntım gelmiyor 2 gün pik kalıp silikleşiyor acaba akıntım geldiği zaman mı yumurtluyorum yoksa testler net doğru mı çıkartıyor akıntım önceden mi geliyor
Bende de aynı anlattığın şekilde oluyor ☺️ Bence akıntıyı gördüğünde gün aşırı başla ilişkiye pik görünce de her gün olsun en az 3 gün ☺️

A Afratafrac melisaa93 melisaa93 kızlar size bir sorum var 2 aydır ovulasyon yapıyorum ovulasyon pik olmadan 2 3 gün önce akıntım geliyor ama ovulasyon pik olduğunda fazla akıntım gelmiyor 2 gün pik kalıp silikleşiyor acaba akıntım geldiği zaman mı yumurtluyorum yoksa testler net doğru mı çıkartıyor akıntım önceden mi geliyor
BEbeğim sabah sormuşsun o zaman cevap vermiştim zaten. 💕

Kızlar dpo'nun 8. Günü
Ağzımda aft çıktı
İki gündür sabahları çok aç uyanıyorum

Uçan kuşta belirti ararken ben 😅 neyse bunlar belirti sayılmaz 🤣 hayırlısı diyelim.

Testime son üç gün. Zaman geeççmiiiyoooo fnd_50 fnd_50 melisaa93 melisaa93 melegim can melegim can siz de var mı değişik belirtiler, bişiler.

Kızlar dpo'nun 8. Günü
Ağzımda aft çıktı
İki gündür sabahları çok aç uyanıyorum

Uçan kuşta belirti ararken ben 😅 neyse bunlar belirti sayılmaz 🤣 hayırlısı diyelim.

Testime son üç gün. Zaman geeççmiiiyoooo fnd_50 fnd_50 melisaa93 melisaa93 melegim can melegim can siz de var mı değişik belirtiler, bişiler.
Ne zaman başlıcan test yapmaya 😍 bugünden başla 😬😬😬

Bende de aynı anlattığın şekilde oluyor ☺️ Bence akıntıyı gördüğünde gün aşırı başla ilişkiye pik görünce de her gün olsun en az 3 gün ☺️
Benim öyle bi durumum yok canım eşim gurbette ama bu ay sadece pik oldu çağırdım gece ilişki oldu aynı gece çatlama oldu hepsi bi arada 😅

Benim öyle bi durumum yok canım eşim gurbette ama bu ay sadece pik oldu çağırdım gece ilişki oldu aynı gece çatlama oldu hepsi bi arada 😅
Aaa evet senin durum karışıktı. Bence eşin 2-3 gün kalmalı mutlaka. o günlerin hepsini değerlendirmelisiniz.

Back
X