• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Eki Görüntüle 3291218
Testler koyulaşmıyor kızlar. Bugün yaptığım iyice silik bugün gecikmenin 1. Günü diğerlerini erken yapmıştım. Ve peçeteye gelen kahve rengi akıntım var yerleşme kanaması olabilir mi? Daha erken haftalarda yerleşme kanaması olur sanıyordum ben. Ve test niye böyle 😞 kan verdim dün sağlık ocağında daha sonuç çıkmadı bekliyorum 😞
Canım koyulaşıyor gibi olmuş ancak bugün yaptığın bariz silik çıkmış. İnşallah testte hata vardır, ancak kimyasal da olabilir. 🙏

Eki Görüntüle 3291218
Testler koyulaşmıyor kızlar. Bugün yaptığım iyice silik bugün gecikmenin 1. Günü diğerlerini erken yapmıştım. Ve peçeteye gelen kahve rengi akıntım var yerleşme kanaması olabilir mi? Daha erken haftalarda yerleşme kanaması olur sanıyordum ben. Ve test niye böyle 😞 kan verdim dün sağlık ocağında daha sonuç çıkmadı bekliyorum 😞
Kan sonuçlarını dikkate al canım İnşAllah sağlıklı artış olur 🤲🏻

Dün sağlık ocağı sonucu bugün çıkar. Akşam ve yarın da özele gideceğim bir an önce sonuç alayım diye tabi adet olmazsam. İlk defa böyle bir şey yaşadım inanamıyorum
İnşallah testte sıkıntı vardır. Kan sonuçlarında artışı görürüz kuzum. Haberini bekliyoruz. Özelde hemen çıkıyor aynen.

Son 3 gündür sabah 5te ölçüyorum, bu şekilde ölçmeye devam edicem o yüzden öncesini discard ettim. Pekte kaydadeğer bir durum yok şu anda 😂 sizinki tablo benimki tablocuk hatta çerçeve 😂 melegim can melegim can fnd_50 fnd_50 Merve3553 Merve3553

Eklentiler

• EFD2FB0F-5DFE-4858-BF16-6CFC2E9A69D9.webp
    EFD2FB0F-5DFE-4858-BF16-6CFC2E9A69D9.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 48
Dün sağlık ocağı sonucu bugün çıkar. Akşam ve yarın da özele gideceğim bir an önce sonuç alayım diye tabi adet olmazsam. İlk defa böyle bir şey yaşadım inanamıyorum
Sağlıklı olan bebek tutunurmuş canım belki böylesi hayırlıdır bakalım süreç nasıl ilerleyecek. Farklı yerlerde kan verme canım son iki ölçüm aynı yerde olsun kıyas yapabilmek için

Eki Görüntüle 3291218
Canım başka test denedin mi belki test bozuktur

Sağlıklı olan bebek tutunurmuş canım belki böylesi hayırlıdır bakalım süreç nasıl ilerleyecek. Farklı yerlerde kan verme canım son iki ölçüm aynı yerde olsun kıyas yapabilmek için
Canım başka test denedin mi belki test bozuktur
İnşallah testte sıkıntı vardır. Kan sonuçlarında artışı görürüz kuzum. Haberini bekliyoruz. Özelde hemen çıkıyor aynen.
Başka test denemedim elimde bir tane artı med kalmıştı. Diğer yaptıklarım başka markaydı. Testin silikleşmesinden ziyade lekelenme beni korkuttu az önce 1 damla daha kanama mı kahverengi akıntı mı çözemediğim bir şey gelmiş. Bu akşam ve yarın aynı yerde yapcaö testleri kızlar hayırlısı neyse o olsun inşallah

Başka test denemedim elimde bir tane artı med kalmıştı. Diğer yaptıklarım başka markaydı. Testin silikleşmesinden ziyade lekelenme beni korkuttu az önce 1 damla daha kanama mı kahverengi akıntı mı çözemediğim bir şey gelmiş. Bu akşam ve yarın aynı yerde yapcaö testleri kızlar hayırlısı neyse o olsun inşallah
Rabbim sizin için en hayırlı güzel olanı versin canım 🤲🏻

Canım inşallah bir sıkıntı yoktur yada test hatalıdır. Ama kimyasal olma ihtimali de yüksek. Lekelenmeden de bu çıkarılabilir. Ben 2 kere yaşadım ve bu senaryoyu yaşadım maalesef 🥺

Back
X