- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #31.941
İnşallah çift çizgileri görürsün canımKızlar sabahın ilk testi iğne geçmiş. Artık bakalm koyulaşcak mı A Afratafrac @edahandro üf arkadaşlar diğer isimleri bulamıyorum
İnş canımİnşallah çift çizgileri görürsün canım
Her şey olabilir. Test yanlış olabilir, ya da test doğru olup akıntın geç geliyor olabilir. Sen pikten itibaren değerlendirmeye başla sıkıca.Ya bu ovu testler yamlış gösteriyor ola bilirmi ( labquick). Çünki ultrason doktorum o testlerin yanilabileceğini söyledi. Ben labquic kullanıyom 1 gün pik 1 gün solgun ama esit sonra da neqatif oluyor. Sadece kafama takilan. Çatlamadan 1 2 güm sonra akıntım benim ovu akıntısı dediginizden oluyir
Canım reglinin aynı gününde gelmesi kesin yumurtladın anlamına gelmiyor. Benim reglim aynı günde gelip yumurtlamadığım aylar oldu. Bence gitmediysen bir doktora gidip yumurta takibi yaptır. Burada yaptıran arkadaşlar oldu.Miraba tatlış hamiş adayları, acaba bu marka LH testi kullanan oldu mu? Daha önceden innovita kullanmıştım, onda örnekteki gibi çizgi tam koyu çıkmadan da yumurtlama gördüğüm oldu( regl günüm doğruladı) acaba bunda da mı böyle çıkacak? Dün değerlendirdik, bugünü de değerlendirmeli miyiz, bugün reglimin 16. Günü ve düzensiz olurum...
Çok güzel koyulaşıyor bebeğimGünaydın kizlaaaar
Dün akşam 9 buçuk gibi uyumuşumyine erkenden kalktım
Kurudugu için sağlıklı kontrol edilemiyor diye dunkunu de ekledim
YaaÇok güzel koyulaşıyor bebeğimmaşaAllah size
Bebişim ben hiç bacak dikmedim. Kalça altıma bişi koydum hafiften kalçamı yukarıda tuttum yeterli oldu.Kızlar bu bacak dikme olayı çok kötü ya insanın bacağı ağrıyor inşallah bu çırpınışlarımız boş kalmaz
Maşallah canımBiz geldik dün gittim hastaneye zorda olsa bebeğide kalp atışını da duyduk çok şükür 6+3 olmuşuz karından görünmedi bebek sadece kese görüldü alttan herşeyi gördük
Süper iğne etkisi gittiyse. Şimdi de gelsin poızitif testKızlar ilk test negatif. Gece yaptım. En azından iğne etkisi yok görmüş oldum inş çizgi gelir A Afratafrac @fnd_50 @edahandro. Diğer arkadaşlar isminizi bulamadım
Çok güzel koyulaşıyorGünaydın kizlaaaar
Dün akşam 9 buçuk gibi uyumuşumyine erkenden kalktım
Kurudugu için sağlıklı kontrol edilemiyor diye dunkunu de ekledim
Teşekkür ederim canım amin inşallahMaşallah canımsağlıkla ilerlesin inşallah
Böyle yorumlarinizi okudukça içim rahatlıyorÇok güzel koyulaşıyor
Elinde fazla test varsa akşam yine yap saat 8-9 gibi. 2 saat idrar tutup.Kızlar sabahın ilk testi iğne geçmiş. Artık bakalm koyulaşcak mı A Afratafrac @edahandro üf arkadaşlar diğer isimleri bulamıyorum
Evet bebişim başla.kozlar bişey sorucam şimdi ben bu ay ilk kez ateş takibi yapıcam bugün reglimin ilk günü hemen bugün mü başlıyoruz ateş ölçmeye
Sonuç pozitif olsunda ateş isterse dümdüz gitsinYine ateş aynı. Her ay böyle gidiyor farklılık yokbir farklılık istiyorum artık @melegim can melisaa93 @Merve3553 @edahandro
Maşallah kuzum çok sevindim, sağlıkla büyüsün ve doğsun inşallahBiz geldik dün gittim hastaneye zorda olsa bebeğide kalp atışını da duyduk çok şükür 6+3 olmuşuz karından görünmedi bebek sadece kese görüldü alttan herşeyi gördük
Yarını merak ediyorum acaba artışa geçecek mi
Maşallah kuzum çok sevindim, sağlıkla büyüsün ve doğsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?