2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Her şey olabilir. Test yanlış olabilir, ya da test doğru olup akıntın geç geliyor olabilir. Sen pikten itibaren değerlendirmeye başla sıkıca.

Canım reglinin aynı gününde gelmesi kesin yumurtladın anlamına gelmiyor. Benim reglim aynı günde gelip yumurtlamadığım aylar oldu. Bence gitmediysen bir doktora gidip yumurta takibi yaptır. Burada yaptıran arkadaşlar oldu.

Biz geldik dün gittim hastaneye zorda olsa bebeğide kalp atışını da duyduk çok şükür 6+3 olmuşuz karından görünmedi bebek sadece kese görüldü alttan herşeyi gördük

Eklentiler

• 20230825_074353.webp
    60 KB · Görüntüleme: 47
  • 20230825_074331.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 44

Testler koyulaşmıyor kızlar. Bugün yaptığım iyice silik bugün gecikmenin 1. Günü diğerlerini erken yapmıştım. Ve peçeteye gelen kahve rengi akıntım var yerleşme kanaması olabilir mi? Daha erken haftalarda yerleşme kanaması olur sanıyordum ben. Ve test niye böyle kan verdim dün sağlık ocağında daha sonuç çıkmadı bekliyorum

Biz geldik dün gittim hastaneye zorda olsa bebeğide kalp atışını da duyduk çok şükür 6+3 olmuşuz karından görünmedi bebek sadece kese görüldü alttan herşeyi gördük
Maşallah kuzum çok sevindim, sağlıkla büyüsün ve doğsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…