• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ya bu ovu testler yamlış gösteriyor ola bilirmi ( labquick). Çünki ultrason doktorum o testlerin yanilabileceğini söyledi. Ben labquic kullanıyom 1 gün pik 1 gün solgun ama esit sonra da neqatif oluyor. Sadece kafama takilan. Çatlamadan 1 2 güm sonra akıntım benim ovu akıntısı dediginizden oluyir
Her şey olabilir. Test yanlış olabilir, ya da test doğru olup akıntın geç geliyor olabilir. Sen pikten itibaren değerlendirmeye başla sıkıca.

Miraba tatlış hamiş adayları, acaba bu marka LH testi kullanan oldu mu? Daha önceden innovita kullanmıştım, onda örnekteki gibi çizgi tam koyu çıkmadan da yumurtlama gördüğüm oldu( regl günüm doğruladı) acaba bunda da mı böyle çıkacak? Dün değerlendirdik, bugünü de değerlendirmeli miyiz, bugün reglimin 16. Günü ve düzensiz olurum... 🤔😳
Canım reglinin aynı gününde gelmesi kesin yumurtladın anlamına gelmiyor. Benim reglim aynı günde gelip yumurtlamadığım aylar oldu. Bence gitmediysen bir doktora gidip yumurta takibi yaptır. Burada yaptıran arkadaşlar oldu.

Biz geldik dün gittim hastaneye zorda olsa bebeğide kalp atışını da duyduk çok şükür 6+3 olmuşuz karından görünmedi bebek sadece kese görüldü alttan herşeyi gördük 🥰🥰

Eklentiler

• 20230825_074353.webp
    20230825_074353.webp
    60 KB · Görüntüleme: 40
  • 20230825_074331.webp
    20230825_074331.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 37
D72042C1-D77B-4CAB-8C2A-8FC9A6AFA622.webp

Testler koyulaşmıyor kızlar. Bugün yaptığım iyice silik bugün gecikmenin 1. Günü diğerlerini erken yapmıştım. Ve peçeteye gelen kahve rengi akıntım var yerleşme kanaması olabilir mi? Daha erken haftalarda yerleşme kanaması olur sanıyordum ben. Ve test niye böyle 😞 kan verdim dün sağlık ocağında daha sonuç çıkmadı bekliyorum 😞

Biz geldik dün gittim hastaneye zorda olsa bebeğide kalp atışını da duyduk çok şükür 6+3 olmuşuz karından görünmedi bebek sadece kese görüldü alttan herşeyi gördük 🥰🥰
Maşallah kuzum çok sevindim, sağlıkla büyüsün ve doğsun inşallah 🥰🧿🙏

Back
X