- 24 Temmuz 2023
- 361
- 322
- 18
- 25
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #31.921
İyiyimİyiyim canım sen nasılsın?
Var tabiki koyulaşma maşallah sağlıkla armaya devam etsin bebeğin sıkı sıkı tutunuyorHep testi 1dk'da okuyorum önce bir korkuyorum 5 dk sonra rengi daha oturuyorkoyulaşma var dimii önce bana 11. Günle aynı gibi geldi de basta
RahatladimmVar tabiki koyulaşma maşallah sağlıkla armaya devam etsin bebeğin sıkı sıkı tutunuyor
Ay basbaya koyulaşmış işteHep testi 1dk'da okuyorum önce bir korkuyorum 5 dk sonra rengi daha oturuyorkoyulaşma var dimii önce bana 11. Günle aynı gibi geldi de basta
Koyu tabi baksana 2 katı gibi hem deHep testi 1dk'da okuyorum önce bir korkuyorum 5 dk sonra rengi daha oturuyorkoyulaşma var dimii önce bana 11. Günle aynı gibi geldi de basta
YaaaKoyu tabi baksana 2 katı gibi hem de
Teste hemen ilk bir iki dk içerisinde bakıyorum her seferinde aynı heyecan tam koyulasmasi aynısı diyeAy basbaya koyulaşmış işte
Aşılamadan sonra 10, iğneden sonra 13. İğne etkisi geçmiştir heralde artk zaten testte de çıkmadıKaçıncı gün
Gayet güzel canımmGünaydın kizlaaaar
Dün akşam 9 buçuk gibi uyumuşumyine erkenden kalktım
Kurudugu için sağlıklı kontrol edilemiyor diye dunkunu de ekledim
Benimde aynı yükselmiyor canım benimkinin sonu belli malesefYine ateş aynı. Her ay böyle gidiyor farklılık yokbir farklılık istiyorum artık melegim can melisaa93 Merve3553 edahandro
Genellikle bünyeden bünyeye değişse de 12.gün geçiyor etkisi canım bundan sonra çift çizgiyi gördüğünde koyulaşma takibi yapabilirsinAşılamadan sonra 10, iğneden sonra 13. İğne etkisi geçmiştir heralde artk zaten testte de çıkmadı
Kuzum kan vermiş miydin sen kaç çıkmıştı hatırlayamadım kaçıncı günde vermiştinGünaydın kizlaaaar
Dün akşam 9 buçuk gibi uyumuşumyine erkenden kalktım
Kurudugu için sağlıklı kontrol edilemiyor diye dunkunu de ekledim
Hayır canım kan vermedim, pazar bat salı ve perşembe vermeyi planlıyorumKuzum kan vermiş miydin sen kaç çıkmıştı hatırlayamadım kaçıncı günde vermiştin
İnsllah çiftleri gorursunAşılamadan sonra 10, iğneden sonra 13. İğne etkisi geçmiştir heralde artk zaten testte de çıkmadı
Olur. Burada reglin 8. günü pik gören olmuştu. Çok nadir aylarda bu tarz şeyler olabiliyormuş vücudumuzda. Erken olabileceği gibi geç yumurtlama da mümkün mesela. İstersen ovulasyon testi alıp takip et.Kızlar selam reglim dün bitti bugün akıntım başladı hemen yumurtlamam olmaz dimiii ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?