• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar ben bugün hormon testi verdim FSH hormonum 8.4 geldi LH hormonum 9.3 geldi hastane referansına göre değer normal diyor bana biraz yüksek geldi sizce de öyle mi

Yükselecek yükselecek bak gör hatta belki daha da yükselecek😍 heyecanla bekliyor olacağım 😍
Amin amin her duana o kadar içten amin dedim ki olacak inşallah. Allahım seninde gönlünden geçen bütün dualrını hayırlısı ile kabul etsin aşkımmmm 👼👼👼👼

Kızlar ilk test negatif. Gece yaptım. En azından iğne etkisi yok görmüş oldum inş çizgi gelir A Afratafrac fnd_50 fnd_50 edahandro edahandro . Diğer arkadaşlar isminizi bulamadım

Eklentiler

• 20230824_231549.webp
    20230824_231549.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 102
İnofolic ve Mecit efendi çakşır kökü suyu aldım bunların yanına birde d vitamini mi alsam diyorum çünkü duyduğum kadarıyla yeterli d vitamini almadığımız için arada kullanın diyor doktorlar bu ay birde ekstra bunu da kullansam ne diyorsunuz? Çörekotunu da yapıcam
Daha yeni okuyup geriden geliyorum canım görünce de yazmak istedim ben aldım bundan inan hiç kullanamadan çöpe atmak zorunda kaldım. Saf alkol var içinde tadı da kokusu da çok ağır

beyons beyons canım atesim 36.5-36.6 civarlarında ben kışın ölçerken ateşimi 35.8 gibi falan hatırlıyorum normalde düşük yani ateşim sanki buradan bir veri çıkmaz gibi 🥴

Back
X