- 24 Temmuz 2023
- 361
- 322
- 18
- 25
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #31.881
Yok kızzKızlar selam reglim dün bitti bugün akıntım başladı hemen yumurtlamam olmaz dimiii ?
İyiyim canım sen nasılsın?melisaa93 sen nasılsın canim?
Amin amin aşkımagzından çıkan kabul olsun inşallah hayılısı ile bitanem
Cumartesi ya da pazar deneYarın 9. Günüm kuzum çıkmaz korkuyorum cumartesi denerim belkiateşim düşmez ise ben ateşden anlıyorum
Ben tamamen söküldüğüm günden sayıyorum hesabıma göre tam denk geliyo balımKızlar selam bi sorum olacak sizlere adet gününü lekelenme olduğu gün mü başlamış sayıyoruz kanama başladığı günü mü
Sabah 7 de bakıcam ateşini paylaş benimleBir umut bekliyorum canım
Benimde normalde aslında lekelenme olduktan sonra birkaç saat içinde sökülürüm ama bu ay garip oldu bugün sabahtan peçeteye silince çok açık pembe lekelenme gördüm bi daha gelmedi sanırım yarın falan başlayacak . Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin içinBen tamamen söküldüğüm günden sayıyorum hesabıma göre tam denk geliyo balım
Sabaha karşı sökülmüş olursun canımBenimde normalde aslında lekelenme olduktan sonra birkaç saat içinde sökülürüm ama bu ay garip oldu bugün sabahtan peçeteye silince çok açık pembe lekelenme gördüm bi daha gelmedi sanırım yarın falan başlayacak . Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için
Ben de bu ay innovitanın testlerini kullandım adetimin 10. Gününde pik başladı 14. Gün silik çıktı bence testte hata vardıYa bu ovu testler yamlış gösteriyor ola bilirmi ( labquick). Çünki ultrason doktorum o testlerin yanilabileceğini söyledi. Ben labquic kullanıyom 1 gün pik 1 gün solgun ama esit sonra da neqatif oluyor. Sadece kafama takilan. Çatlamadan 1 2 güm sonra akıntım benim ovu akıntısı dediginizden oluyir
Evet canım yaptım dün negatiftiSabaha karşı sökülmüş olursun canımtest denemişmiydin sen
Acaba mı dedim olsun bizde birdahaki aya kesin hamileyiz benimde yarın gelir kesinEvet canım yaptım dün negatifti
Aynen öyle Eylül olsun bizim olsunAcaba mı dedim olsun bizde birdahaki aya kesin hamileyiz benimde yarın gelir kesin
Bizim tarihler aynı olucak seninleAynen öyle Eylül olsun bizim olsun
İnşallah olur canım benimHer yerden vuruyor yeminle hayat bu ay olmaz sa öbür ay ara vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?