2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ya bu ovu testler yamlış gösteriyor ola bilirmi ( labquick). Çünki ultrason doktorum o testlerin yanilabileceğini söyledi. Ben labquic kullanıyom 1 gün pik 1 gün solgun ama esit sonra da neqatif oluyor. Sadece kafama takilan. Çatlamadan 1 2 güm sonra akıntım benim ovu akıntısı dediginizden oluyir

Miraba tatlış hamiş adayları, acaba bu marka LH testi kullanan oldu mu? Daha önceden innovita kullanmıştım, onda örnekteki gibi çizgi tam koyu çıkmadan da yumurtlama gördüğüm oldu( regl günüm doğruladı) acaba bunda da mı böyle çıkacak? Dün değerlendirdik, bugünü de değerlendirmeli miyiz, bugün reglimin 16. Günü ve düzensiz olurum...

Eklentiler

• IMG_20230824_221951.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar benim değerlendirmeler bu şekilde bugün dahil sizce nasıl gidiyor sıklığı iyi mi yumurtlama ne zaman bilmiyorum tabi son iki ayda 13 ve 15.günlerdeydi

Eklentiler

• IMG_3717.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar selam bi sorum olacak sizlere adet gününü lekelenme olduğu gün mü başlamış sayıyoruz kanama başladığı günü mü

Ben tamamen söküldüğüm günden sayıyorum hesabıma göre tam denk geliyo balım
Benimde normalde aslında lekelenme olduktan sonra birkaç saat içinde sökülürüm ama bu ay garip oldu bugün sabahtan peçeteye silince çok açık pembe lekelenme gördüm bi daha gelmedi sanırım yarın falan başlayacak . Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için

Sabaha karşı sökülmüş olursun canım test denemişmiydin sen

Ben de bu ay innovitanın testlerini kullandım adetimin 10. Gününde pik başladı 14. Gün silik çıktı bence testte hata vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…