- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #31.441
Amin amin amin benim testler dağıtıma çıkmışAy inşallah be kuzum ağzından bal damlıyor inşallah hepimiz hamileyiz
Aynı satıcıdan bile almış olabilirsin bende 20 tane aldım 10 tanesini çöpe attımBen 20 tane aldım kuzum bide bunlardan
Yok ıslakken bile görüyordur o çizgiyi çıkarıyor çünkü benimde başıma geldiBozuk olduğunu düşünmüyorum ben ya, üstünden çok zaman geçmiş testin o yüzden böyle oluyor
Çiğneyemem ben onu yapışır dişlerimin arasınaİyi yaparsın canımBen çörekotunu çektirmedim çiğnedim
burdaki çoğu arkadaş ordan aldı bozukmu mavilerde mi bozuk yaFreely marka bu canım bana denk gelen bozuk testlere denk gelmişsin sende Hepsiburadadan almıştım tabi ben çöpe attım 10 tanesini
Benim ilkinde 12. Gün pikti, şimdi 9. Gün meraktan yaptım silik çıktı pik değil geçen hafta daha silikti şu an bı tık koyu çıktı ama yine de hamileyim gibi yorumlayamadim belki battan sonra pik gözükür bilmiyorumKızlar bu ovu testi gebeliği belli eder diyelim yumurtalamadan 15 gün geçti ovu testi yaptın gebeliği gösterir mi
Bende çıkmıştı ilk defa ve hamileydimAaa uçuk belirti miiiidün Çıktı bende de
Aaa benim testlerim de ondanburdaki çoğu arkadaş ordan aldı bozukmu mavilerde mi bozuk ya
Ben de uçuk çıkmaz ama aft çıktı geçen hafta döllenmeden 4 gün sonra falan olabilirAaa uçuk belirti miiiidün Çıktı bende de
Ben memnunum vanım bana sıkıntı yaşatmadıburdaki çoğu arkadaş ordan aldı bozukmu mavilerde mi bozuk ya
Bende de uçuk belirdi dün bugün dudagımda kocaman oldu ama ben 3 gün önce grip de oldum ondan da çıkmıştır diye süşünüyoru. Kuzum kolay kolay uçuk çıkmaz bendeBen de uçuk çıkmaz ama aft çıktı geçen hafta döllenmeden 4 gün sonra falan olabilir
Ay benimde 10 gün once fakan aft çıkmıştı yani catlamdan 3 gün sonra falanBen de uçuk çıkmaz ama aft çıktı geçen hafta döllenmeden 4 gün sonra falan olabilir
13. Günündesin ve test yapmadın mı hala canımAy benimde 10 gün once fakan aft çıkmıştı yani catlamdan 3 gün sonra falan
Aaa benim testlerim de ondanama innovitayla da doğruladim. Tabii ben hamile değilken yapmadım çizgi çıkartır mı emin değilim
Ben kizlarin söylediği satıcıdan aldım belki de başka saticidir o bilemedim kiL A L sanırım yazmiş çizgi çıkarttı diyede acaba satıcılarmı farklı alanların hepsi memnun ben daha denemedim
ayrıca sennki bariz pembe canım hafif çizgi falan değil ki başka testte yaptın senAaa benim testlerim de ondanama innovitayla da doğruladim. Tabii ben hamile değilken yapmadım çizgi çıkartır mı emin değilim
Yaaa güzel haberlerle gel inşallahBende de uçuk belirdi dün bugün dudagımda kocaman oldu ama ben 3 gün önce grip de oldum ondan da çıkmıştır diye süşünüyoru. Kuzum kolay kolay uçuk çıkmaz bende
Evet evet kendimce bir korktum da innovita aklıma geldi sonraayrıca sennki bariz pembe canım hafif çizgi falan değil ki başka testte yaptın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?