- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #31.461
Aa canım yarın bat o zaman test yaptin mi hiicAy benimde 10 gün once fakan aft çıkmıştı yani catlamdan 3 gün sonra falan
Gösteriyormus. İkinci çizgi çok kırmızı cikiyormusKızlar bu ovu testi gebeliği belli eder diyelim yumurtalamadan 15 gün geçti ovu testi yaptın gebeliği gösterir mi
İnşallah öyledir canım öyle umut ediyorumYaaa güzel haberlerle gel inşallahgrip olma sebebin bağışıklik düştüğü içindir belki de
Benimde tam 4 günümde çıktı ayyyyy heyecanlandım bak şimdiBen de uçuk çıkmaz ama aft çıktı geçen hafta döllenmeden 4 gün sonra falan olabilir
Hadi güzel haberlerle gel inşallahBenimde tam 4 günümde çıktı ayyyyy heyecanlandım bak şimdi
Sabah test yaptın mı kaçırdım mı ben görmedim kuzumHadi güzel haberlerle gel inşallah
Bak bunda göremedim şimdi. Çok erken zatenn çok dahaBak hepsi böyle kuzum en alttakini de şimdi yaptım bende emin olayım kuruma mı değil mi diye dedimedahandro
Yaptım canimmSabah test yaptın mı kaçırdım mı ben görmedim kuzum
Belisime her test çizgi çıkarıyor@Belisimm sanırım yazmiş çizgi çıkarttı diyede acaba satıcılarmı farklı alanların hepsi memnun ben daha denemedim
Bebeğim sen bu testleri yapıp sadece ortalık karıştırıyorsunGünaydın kızlar sabah kalkıp ateş ölçüp test yaptım her zamanki gibi sanırım yine çizgi var ama bu kuruma çizgisi bence ya sabah uyanınca bakamadım bile yaptım koydum baş ucumaedahandro melisaa93 melegim can fnd_50
Oyyyy maşallah ne güzel büyüyorYaptım canimm
Eğleniyoruz işte fena mı oluyor aksiyonBebeğim sen bu testleri yapıp sadece ortalık karıştırıyorsunSapsarı olmuş test. Elli defa söyledim, ellibirinci defa söylüyorum. 15 dk sonrasını dikkate almayın bu testte.
Bu test predictor gibi çok hızlı çıkartiyor zaten, 5 dk bekleyince de rengi koyulaşmis oluyorBelisime her test çizgi çıkarıyorilk 14-20 dk test sonucu önemli canım sonrası önemli değil. golden-snitch bebeğim senin testlerin gayet doğru şüpheye yer yok
Bat 27si. Salı Perşembe kan vereyim diyorum dr'uma yazcam sonra o artık ne zaman gel derse geç gitmek istiyorum ama progestan vs başlatır mi yine acaba falan kafam karışık biraz, belki keseyi görmeye çağırır 5. Hafta, yolk gözükür mu o zamanOyyyy maşallah ne güzel büyüyorne zaman doktora gideceksin kuzum
Yapıyordur belki kuruma çok bekleyince ama sende öyle bir durum yokBu test predictor gibi çok hızlı çıkartiyor zaten, 5 dk bekleyince de rengi koyulaşmis oluyorsonrası belki kuruma yapıyordur onu bilemedim
Sen bence de git erkenden olsun bi kontrol etsin beta öğren ona göre bi yol izlersiniz bebeğimBat 27si. Salı Perşembe kan vereyim diyorum dr'uma yazcam sonra o artık ne zaman gel derse geç gitmek istiyorum ama progestan vs başlatır mi yine acaba falan kafam karışık biraz, belki keseyi görmeye çağırır 5. Hafta, yolk gözükür mu o zaman
YaaYapıyordur belki kuruma çok bekleyince ama sende öyle bir durum yoksen hamilesin kafanı karıştırma
Onu bilmiyorum canım, doktoruna sor canım ama bence yaparYani bakar mı kuzum 10+2 de döncem ben görev yerime 10+1 de teklif etcem doktora yapılır mı diye
Ben ateşe göre hareket edecegim kuzum dün agrım çok oldu eer yerleşme olduysa 3 günden önce çıkmaz bıgün 8. Günüm 11. Gün yapacagım zaten ben çatlamanın 12. Günü adet oluyorum varsa çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?