2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

@Belisimm sanırım yazmiş çizgi çıkarttı diyede acaba satıcılarmı farklı alanların hepsi memnun ben daha denemedim
Belisime her test çizgi çıkarıyor ilk 14-20 dk test sonucu önemli canım sonrası önemli değil. golden-snitch bebeğim senin testlerin gayet doğru şüpheye yer yok

Bebeğim sen bu testleri yapıp sadece ortalık karıştırıyorsun Sapsarı olmuş test. Elli defa söyledim, ellibirinci defa söylüyorum. 15 dk sonrasını dikkate almayın bu testte.

Belisime her test çizgi çıkarıyor ilk 14-20 dk test sonucu önemli canım sonrası önemli değil. golden-snitch bebeğim senin testlerin gayet doğru şüpheye yer yok
Bu test predictor gibi çok hızlı çıkartiyor zaten, 5 dk bekleyince de rengi koyulaşmis oluyor sonrası belki kuruma yapıyordur onu bilemedim

Oyyyy maşallah ne güzel büyüyor ne zaman doktora gideceksin kuzum
Bat 27si. Salı Perşembe kan vereyim diyorum dr'uma yazcam sonra o artık ne zaman gel derse geç gitmek istiyorum ama progestan vs başlatır mi yine acaba falan kafam karışık biraz, belki keseyi görmeye çağırır 5. Hafta, yolk gözükür mu o zaman

Sen bence de git erkenden olsun bi kontrol etsin beta öğren ona göre bi yol izlersiniz bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…