• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Eklentiler

• IMG_20230824_043230.webp
    IMG_20230824_043230.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 55
@Belisimm sanırım yazmiş çizgi çıkarttı diyede acaba satıcılarmı farklı alanların hepsi memnun ben daha denemedim
Belisime her test çizgi çıkarıyor 😂 ilk 14-20 dk test sonucu önemli canım sonrası önemli değil. golden-snitch golden-snitch bebeğim senin testlerin gayet doğru şüpheye yer yok😍

Günaydın kızlar sabah kalkıp ateş ölçüp test yaptım her zamanki gibi sanırım yine çizgi var ama bu kuruma çizgisi bence ya sabah uyanınca bakamadım bile yaptım koydum baş ucuma 😂 edahandro edahandro melisaa93 melisaa93 melegim can melegim can fnd_50 fnd_50
Bebeğim sen bu testleri yapıp sadece ortalık karıştırıyorsun 😂 Sapsarı olmuş test. Elli defa söyledim, ellibirinci defa söylüyorum. 15 dk sonrasını dikkate almayın bu testte.

Belisime her test çizgi çıkarıyor 😂 ilk 14-20 dk test sonucu önemli canım sonrası önemli değil. golden-snitch golden-snitch bebeğim senin testlerin gayet doğru şüpheye yer yok😍
Bu test predictor gibi çok hızlı çıkartiyor zaten, 5 dk bekleyince de rengi koyulaşmis oluyor 😊 sonrası belki kuruma yapıyordur onu bilemedim🤷🏼‍♀️

Oyyyy maşallah ne güzel büyüyor 🥰🤰 ne zaman doktora gideceksin kuzum
Bat 27si. Salı Perşembe kan vereyim diyorum dr'uma yazcam sonra o artık ne zaman gel derse geç gitmek istiyorum ama progestan vs başlatır mi yine acaba falan kafam karışık biraz, belki keseyi görmeye çağırır 5. Hafta, yolk gözükür mu o zaman 🤔

Bat 27si. Salı Perşembe kan vereyim diyorum dr'uma yazcam sonra o artık ne zaman gel derse geç gitmek istiyorum ama progestan vs başlatır mi yine acaba falan kafam karışık biraz, belki keseyi görmeye çağırır 5. Hafta, yolk gözükür mu o zaman 🤔
Sen bence de git erkenden olsun bi kontrol etsin beta öğren ona göre bi yol izlersiniz bebeğim

Back
X