- 25 Ocak 2023
- 10.410
- 12.065
- 228
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
- #31.421
Yani bakar mı kuzum 10+2 de döncem ben görev yerime 10+1 de teklif etcem doktora yapılır mı diye10+ lar zaten 11. Hafta oluyor canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bakar mı kuzum 10+2 de döncem ben görev yerime 10+1 de teklif etcem doktora yapılır mı diye10+ lar zaten 11. Hafta oluyor canım
Maşallah kuzum güzel takviyeler alıyorsunuz. Eşinin sperm durumu için
Maxigo
Promotil men
Proxeed plus
Promen k
İmpryl
Gibi takviyelerle de bi göz atmanızı öneririm. Hız, sayı ve kalite için takviye olarak geçiyorlar. Kendinize uygun olanını seçebilirsiniz. İçerikleri benzer, benim şimdilik gördüğüm en zengin içerik maxigo'd
Teşekkür ederim önerin için, eşim kullanmak istemedi böyle takviyr, onun yerine ayda bir B12 iğne oluyor, haftada bir alınan d vitamini takviyesi alıyor ve magnezink hergün alıyor. Ama keçiboynuzu özünü de doğurganlık sürecimde her gün yediriyorum, bu şekilde 3 ayda 3 katı katı düzelme olmuştu. 6 ay oldu, sigarayı da bıraktı. Ekime kadar böyle deneyeceğiz, olmazsa tüp bebek yolu bize gözüküyor. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla doğal gebelik nasip etsin bana ve burdaki herkeseMaşallah kuzum güzel takviyeler alıyorsunuz. Eşinin sperm durumu için
Maxigo
Promotil men
Proxeed plus
Promen k
İmpryl
Gibi takviyelerle de bi göz atmanızı öneririm. Hız, sayı ve kalite için takviye olarak geçiyorlar. Kendinize uygun olanını seçebilirsiniz. İçerikleri benzer, benim şimdilik gördüğüm en zengin içerik maxigo'da.
Kuzum üç yüksek ateşten sonra kendisi çekiyor. Tablonu paylaşırsan daha net görebilirimKızlar ilk defa kullanıyorum bu uygulamayı çizgiyi kendi mi çekecek? Histeroskopi oldum bu ay ara ara lekelenmem oluyor o yüzden değerlendiremedik yumurtlama olmus mu yardımcı olursanız cok sevınırımmelegim can
fnd_50
Kuruma çizgisi gibi aşkım bence artık bekleyelim beraber yaparızGünaydın kızlar sabah kalkıp ateş ölçüp test yaptım her zamanki gibi sanırım yine çizgi var ama bu kuruma çizgisi bence ya sabah uyanınca bakamadım bile yaptım koydum baş ucuma@edahandro
melisaa93
melegim can
fnd_50
Balım bu kuruma çizgisi bende de hep oluyorGünaydın kızlar sabah kalkıp ateş ölçüp test yaptım her zamanki gibi sanırım yine çizgi var ama bu kuruma çizgisi bence ya sabah uyanınca bakamadım bile yaptım koydum baş ucuma@edahandro
melisaa93
melegim can
fnd_50
Kız sana vur dedik öldürmüşsünDün
Dünsınırları zorladım üç
![]()
İnşallah yükseldikçe yükselir kuzumCanım benim de stabil gidiyor ateşim 36.8 bandında. Her dönem öyle zaten. Adet zamanı çakılıyor. Bir farklılık o yüzden tabloda
Yumurtlama olmamış gibi kuzum daha 3 yüksek ateşten sonra çizgi çeker yumurtlama oldugumdaKızlar ilk defa kullanıyorum bu uygulamayı çizgiyi kendi mi çekecek? Histeroskopi oldum bu ay ara ara lekelenmem oluyor o yüzden değerlendiremedik yumurtlama olmus mu yardımcı olursanız cok sevınırımmelegim can
fnd_50
Evet kuzum bende emin oldum zaten kuruma olduğuna tüh yakalayamadık erkendenBalım bu kuruma çizgisi bende de hep oluyor
Aynen her sabah ölçmek heyecanlı oluyorBen de ilk ölçümümü yumurtlama ateşinin olduğu zamanda yapabildim galiba. Geçe kaldım ama bayağı eğlenceli şeymiş![]()
Senin ne zaman test günün olcak kuzum yumurtlamadan sonra kaçıncı gündesinKuruma çizgisi gibi aşkım bence artık bekleyelim beraber yaparız![]()
Benim böyle devam kuzum . Senin ateş tablonda ateş ediyor maşallah
Sen kaset test de yapsan çıkar bence ben etken gebelik testlerine güvenmiyorum ya aşkında fark ettim ben nerdeyse hiçbir teste güvenmiyorummelisaa93 @edahandro
fnd_50 yarın bi erken gebelik testi patlatsam mı diye düşünüyordum tam
Test perileri gelip gelip gidiyor
![]()
Knk anlık değil be sabah evimdeydim onlar evimdeKız sana vur dedik öldürmüşsün![]()
İlk yumurtaya göre 6. Gün ikinciye göre 4. Gündeyim daha. İkinciye göre adeti baz almıyorum o zaman 3 Eylül olmuş oluyor. Ama ben haftaya çarşamba başlarım yapmayaSenin ne zaman test günün olcak kuzum yumurtlamadan sonra kaçıncı gündesin
İnşallah yükseldikçe yükselir kuzumumutluyum ben senden
![]()
Haftaya çarşamba benim adete 2 gün kalmış oluyor kuzum ben o kadar bekleyemem benimde 6 gün bugün aynı gidiyoruz o zamanİlk yumurtaya göre 6. Gün ikinciye göre 4. Gündeyim daha. İkinciye göre adeti baz almıyorum o zaman 3 Eylül olmuş oluyor. Ama ben haftaya çarşamba başlarım yapmaya
Benimde 36.5 36.6 civarında gidip geliyor inşallah hamişizdirBenim böyle devam kuzum . Senin ateş tablonda ateş ediyor maşallah![]()
Ne kadar süredir deniyorsunuz hakkımızda hayırlısı olsunTeşekkür ederim önerin için, eşim kullanmak istemedi böyle takviyr, onun yerine ayda bir B12 iğne oluyor, haftada bir alınan d vitamini takviyesi alıyor ve magnezink hergün alıyor. Ama keçiboynuzu özünü de doğurganlık sürecimde her gün yediriyorum, bu şekilde 3 ayda 3 katı katı düzelme olmuştu. 6 ay oldu, sigarayı da bıraktı. Ekime kadar böyle deneyeceğiz, olmazsa tüp bebek yolu bize gözüküyor. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla doğal gebelik nasip etsin bana ve burdaki herkese![]()
Amin canım inşallah bakim yükselişe geçecekler miBenimde 36.5 36.6 civarında gidip geliyor inşallah hamişizdir![]()