• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Maşallah kuzum güzel takviyeler alıyorsunuz. Eşinin sperm durumu için
Maxigo
Promotil men
Proxeed plus
Promen k
İmpryl
Gibi takviyelerle de bi göz atmanızı öneririm. Hız, sayı ve kalite için takviye olarak geçiyorlar. Kendinize uygun olanını seçebilirsiniz. İçerikleri benzer, benim şimdilik gördüğüm en zengin içerik maxigo'd
Maşallah kuzum güzel takviyeler alıyorsunuz. Eşinin sperm durumu için
Maxigo
Promotil men
Proxeed plus
Promen k
İmpryl
Gibi takviyelerle de bi göz atmanızı öneririm. Hız, sayı ve kalite için takviye olarak geçiyorlar. Kendinize uygun olanını seçebilirsiniz. İçerikleri benzer, benim şimdilik gördüğüm en zengin içerik maxigo'da.
Teşekkür ederim önerin için, eşim kullanmak istemedi böyle takviyr, onun yerine ayda bir B12 iğne oluyor, haftada bir alınan d vitamini takviyesi alıyor ve magnezink hergün alıyor. Ama keçiboynuzu özünü de doğurganlık sürecimde her gün yediriyorum, bu şekilde 3 ayda 3 katı katı düzelme olmuştu. 6 ay oldu, sigarayı da bıraktı. Ekime kadar böyle deneyeceğiz, olmazsa tüp bebek yolu bize gözüküyor. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla doğal gebelik nasip etsin bana ve burdaki herkese🤲🏻

Kızlar ilk defa kullanıyorum bu uygulamayı çizgiyi kendi mi çekecek? Histeroskopi oldum bu ay ara ara lekelenmem oluyor o yüzden değerlendiremedik yumurtlama olmus mu yardımcı olursanız cok sevınırım melegim can melegim can fnd_50 fnd_50
Kuzum üç yüksek ateşten sonra kendisi çekiyor. Tablonu paylaşırsan daha net görebilirim

Kızlar ilk defa kullanıyorum bu uygulamayı çizgiyi kendi mi çekecek? Histeroskopi oldum bu ay ara ara lekelenmem oluyor o yüzden değerlendiremedik yumurtlama olmus mu yardımcı olursanız cok sevınırım melegim can melegim can fnd_50 fnd_50
Yumurtlama olmamış gibi kuzum daha 3 yüksek ateşten sonra çizgi çeker yumurtlama oldugumda

Eklentiler

• A9B38194-1464-436A-8A44-9B93B060EDFE.webp
    A9B38194-1464-436A-8A44-9B93B060EDFE.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 36
Senin ne zaman test günün olcak kuzum yumurtlamadan sonra kaçıncı gündesin
İlk yumurtaya göre 6. Gün ikinciye göre 4. Gündeyim daha. İkinciye göre adeti baz almıyorum o zaman 3 Eylül olmuş oluyor. Ama ben haftaya çarşamba başlarım yapmaya

İlk yumurtaya göre 6. Gün ikinciye göre 4. Gündeyim daha. İkinciye göre adeti baz almıyorum o zaman 3 Eylül olmuş oluyor. Ama ben haftaya çarşamba başlarım yapmaya
Haftaya çarşamba benim adete 2 gün kalmış oluyor kuzum ben o kadar bekleyemem benimde 6 gün bugün aynı gidiyoruz o zaman

Teşekkür ederim önerin için, eşim kullanmak istemedi böyle takviyr, onun yerine ayda bir B12 iğne oluyor, haftada bir alınan d vitamini takviyesi alıyor ve magnezink hergün alıyor. Ama keçiboynuzu özünü de doğurganlık sürecimde her gün yediriyorum, bu şekilde 3 ayda 3 katı katı düzelme olmuştu. 6 ay oldu, sigarayı da bıraktı. Ekime kadar böyle deneyeceğiz, olmazsa tüp bebek yolu bize gözüküyor. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla doğal gebelik nasip etsin bana ve burdaki herkese🤲🏻
Ne kadar süredir deniyorsunuz hakkımızda hayırlısı olsun

Back
X