2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Teşekkür ederim önerin için, eşim kullanmak istemedi böyle takviyr, onun yerine ayda bir B12 iğne oluyor, haftada bir alınan d vitamini takviyesi alıyor ve magnezink hergün alıyor. Ama keçiboynuzu özünü de doğurganlık sürecimde her gün yediriyorum, bu şekilde 3 ayda 3 katı katı düzelme olmuştu. 6 ay oldu, sigarayı da bıraktı. Ekime kadar böyle deneyeceğiz, olmazsa tüp bebek yolu bize gözüküyor. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla doğal gebelik nasip etsin bana ve burdaki herkese

Kuzum üç yüksek ateşten sonra kendisi çekiyor. Tablonu paylaşırsan daha net görebilirim

Yumurtlama olmamış gibi kuzum daha 3 yüksek ateşten sonra çizgi çeker yumurtlama oldugumda

Senin ne zaman test günün olcak kuzum yumurtlamadan sonra kaçıncı gündesin
İlk yumurtaya göre 6. Gün ikinciye göre 4. Gündeyim daha. İkinciye göre adeti baz almıyorum o zaman 3 Eylül olmuş oluyor. Ama ben haftaya çarşamba başlarım yapmaya

İlk yumurtaya göre 6. Gün ikinciye göre 4. Gündeyim daha. İkinciye göre adeti baz almıyorum o zaman 3 Eylül olmuş oluyor. Ama ben haftaya çarşamba başlarım yapmaya
Haftaya çarşamba benim adete 2 gün kalmış oluyor kuzum ben o kadar bekleyemem benimde 6 gün bugün aynı gidiyoruz o zaman

Ne kadar süredir deniyorsunuz hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…