- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #31.201
İnş canım dediğin testleri aldım kargoda kayboldu, bi kere daha aldım, o da gelmedi, beklemekten helak oldumGünaydın kızlarr
Yavaş yavaş test yapmaya başlaması gerekenler grubuna siz de dahil oldunuz. Umarım hepiniz hamilesinizdir.
@melegim can @sonsuzaskk @merve933 Y yenibirhayal @catloverk @Valera
Bir daha ki aya İnşallah amin
benim şişe yine kargoda kırılmış ya çakşır içemicemtamam canım bnd alayım o zman birde tavsiye edilen tüketim tarihi önemlimi aktada şişenin ürende temmuz yzıyordu
tatlım tredyolda var ama malesef kırık geldi aktarlarda bulabilirsin benim bulundugum yer ilçe burda bulamadım artık ile yolum düşerse ordan bulmaya calışırımNerden temin ettin canım bende kullanmak istiyorum
Ben Akzer kullanmıştım. Plastik şişe canım istersen bi bak .benim şişe yine kargoda kırılmış ya çakşır içemicem
Daha önce bu senaryoyu da yaşadım 2 gün kala pozitif olduhadi bakalım sağlıkla gelsinuykusuz bir gece negatif bir test daha bat 4
alsamda yetişmez artık canım kaldı bu ay senin kac günün kaldı varmı belirtinBen
Ben Akzer kullanmıştım. Plastik şişe canım istersen bi bak .
Aa Hay allah tekrar gondersinler en azından eşinin içmeye baslarbenim şişe yine kargoda kırılmış ya çakşır içemicem
Al canım yetişir bence. Bende 8.gün kullanmaya başladımalsamda yetişmez artık canım kaldı bu ay senin kac günün kaldı varmı belirtin
İstanbulda yaşamıyormuydn canm sen aklmda öyle kalms :)tatlım tredyolda var ama malesef kırık geldi aktarlarda bulabilirsin benim bulundugum yer ilçe burda bulamadım artık ile yolum düşerse ordan bulmaya calışırım
daha önce hayıt suyu da almıştım kırıldı canım ile gidebilirsem ordan aktarlarda bulmaya calışcamAa Hay allah tekrar gondersinler en azından eşinin içmeye baslar
daha önce ordaydım ama şimdi dogudayım canımİstanbulda yaşamıyormuydn canm sen aklmda öyle kalms :)
Balonlu naylona sardıkları halde kırılıyor artık nasıl taşıyorlarsa. Fırlatıyorlar tekmeliyorlar sankidaha önce hayıt suyu da almıştım kırıldı canım ile gidebilirsem ordan aktarlarda bulmaya calışcam
hafta sonu ile gecince bakacam ordan canım diger türlü kırılıyorAl canım yetişir bence. Bende 8.gün kullanmaya başladım
Henüz pik yapmadı, biz zaten başladık değerlendirmeye, ama pik sonrası günleri pek değerlendirmezdik. Artık onları da değerlendireceğiz. İnşallah olurEn onemli gunler pikten onceki pik gunu ve pikten sonraki gunler bence
Ben iki kere bu sekilde hamile kaldim ovulasyon testi kullanarak
aynen öyle canım cam şişe alınmıyor gerci o fırlatmaya pet şişe bile catlarBalonlu naylona sardıkları halde kırılıyor artık nasıl taşıyorlarsa. Fırlatıyorlar tekmeliyorlar sanki
Canım malesef eşimde biraz sperm sorunu var, son sperm testi iyi çıktı ama çok iyi değil. Bu nedenle gün aşırı planladım. Yoksa haklısın, arka arkaya yapsak ihtimal çok daha artardı...Canım sperm sorunu yoksa eşinde pik günleri ve çatlama gününü arka arkaya değerlendirin bence 2-3 gün arka arkaya şeklinde sonra günaşırı devam edersiniz tekrar
hiç ateş takibi yapmadım oyuzden soruyorum , normalde kaç olması gerekiyor çatladığında kaç oluyorAteş takibi ile kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?