2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar bu kürü denemek isteyen olur diye atıyorum ben bu ay bunu denemeye karar verdim

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-24-01-26-40-12_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 61
Canım 2 ayrı yumurtanın farklı günlerde catladğını nasıl tespit ettin

Buralardan uzak kaldım misafirlerim var ama gördüğüm kadarıyla güzel haberler alan arkadaşlarım sizi çooook tebrik ediyorum golden-snitch canım çok sevindim sağlıkla artsın inşallah test yapacakların da testleri çifter çifter pembe çıksın amin
Ben bugün adetin 3. Günündeyim bu ay o kadar çok misafirim olacak ki bakalım düzenli nasıl yapcam. bu arada eşimin sperm sonuçları iyi çıktı inşallah ben de güzel yumurtlarsam bu ay olur belki lütfen olsun sadece inofolic kullansam yeterli olur mu sizce ek takviye yapmaya vaktim kalmaz belki ?

Kızlar şöyle bisey yaşayan var mı ? Bugün adetini 1 gün geçti gece yarısıyla beraber 2.gün olmuş oluyor. Test yaptim sabah negatifti adet olacağım diye beklerken garip bi şekilde çamaşırım ıslanıyor 2-3 çamaşır degistirdim her seferinde bisey akıyor gibi oluyor adet olucam heralde diye düşündüm ama yok su gibi bi akıntı bildiğiniz bu nedir böyle bisey niye olur yaşayan var mı ?

Canimm çok teşekkür ederimm
Ben 2-3 güne bir bal çörekotu tarçın yemiştim onun etkisi oldu mu bilmiyorum eşime de yaptım, bir de keçiboynuzu özü kullandı ama o da düzenli kullanmadı sadece haftasonu gibi kullandı

Tamam kızlar size sonsuz güveniyorum yani batıl ama işte söylenince insan bir duruyor işte
Bu hep büyüklerden gelen hurafeler insanın kafasını kurcalıyor. Hani derler ya büyükler bir şey diyorsa vardır bir bildikleri diye. Her zaman yok bence. Gece de tırnak kesilmez denir mesela. Kesin akıllının biri kalktı zamanında karanlıkta tırnağını kesmek istedi ve parmağını kesip kanattı. Sonra bakın uğursuzlukmuş diye yayıldı.

Bence de batıl inanç diye düşünüyorum. Ama içim rahat etmiyor diyorsan da kestirmeyiver. Topla yukardan

canim ovu testiyle takip ettinmi bu ay belki gec catlamisdir yumurtan.. bence bi kan verirsen daha netlesir durumun.. gec döllenme olabilir.. insallah bebegin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…