- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #31.121
İnşallah ikisi birden tutsun istiyorsan tabiKız ne şansı aşko 13 aydır uğraşıyorum sebepsiz hamile kalamıyorum bu ay klomen kullandım o yüzden birden fazla yumurta oluştu inşallah tutar
Ben iğne olmadım da canım iğne olanlar genelde 36 saat diyor ya ilk ilişki için sonrasında zaten günaşırı ilişki devam temeli bir hafta diye biliyorumkızlar eğer çatladı mı diye kontrole gitmiyorsanız 36 saate takılı kalmayın iğneden 3 gün sonra gittim ben çatlamamıştı ki muhtemel benimki iğneden 5 gün sonra falan çatlıyor iyiden sonra 1 hafta uzatın ilişkiyi bence
Amin kuzum amin sonu bebişli olsun inşallah
Hayatımda ilk defa oldu işte o da ilaçla tabiki avantaj ama inşallah tutar oğlum sürecin başından beri iki tane bebeğimiz olacsk anne biri kız biri erkek diyor Rabbim ya hissettirdi ya duasını kabul etti ikiz olursa eğerİnşallah ikisi birden tutsun istiyorsan tabi
Ne bileyim bana avantaj gibi geldi
Anam ben de kitap okuyamaz oldum buraya takılıyor aklım hepAllah kabul etsin inşallah, canı gönülden ettim
Bu grupta ağlamak yok pozitif olacaksın inanacaksın.olacak. Allahım isterse her şey olur. Yeter ki O ol desin sen yüreğini ferah tüy. Rahim filmi ben çektirdim. Adet bittikten üç gün sonra falan gel demişlerdi ilişki olmayacak rahim filminden önce aslaBen adet oldumyarın doktora gidicem rahim filmi için konuşmaya diğer herşey normal bir tek rahim filmi kaldı baya bir modum düştü kızlar o kadar umutsuz oldum ki akşamdan beri ağlayıp duruyorum
Üzhünüm negatif benceKızlar günaydın. Ben 11 Ağustos çatlatma iğnesi oldum. Sol taraf 9. Gün sağ taraf bugün 11 gün.
Valla ben ilk gebeliğimde kestirdim canım her şeyi Rabbime bıraktım ona güvendim ona sıgındım batıl gerisi takılma böyle şeyelre kestir. Ama boya yapma kimyasal ya zararlıKızlar size biraz batıl bir inanç hakkında fikir soracağımşimdi ben saçlarımı kestirip boyatcaktım bunu yapana kadar haber aldım işte boyamayı geçtim kalsın o önemli değil. Ama saçım çok uzun kaldı kestirmek bazı inançlara göre ömrünü kısaltıyor falan diyorlar ya siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Amin inşallah canım doğru diyorsun güçlü olup pozitif olmam gerekiyorBu grupta ağlamak yok pozitif olacaksın inanacaksın.olacak. Allahım isterse her şey olur. Yeter ki O ol desin sen yüreğini ferah tüy. Rahim filmi ben çektirdim. Adet bittikten üç gün sonra falan gel demişlerdi ilişki olmayacak rahim filminden önce asla
Yok yok boyayı bıraktım kuzum. Zaten saçımda boya yok benim 30 sene olmamış 1 sene daha olmasınValla ben ilk gebeliğimde kestirdim canım her şeyi Rabbime bıraktım ona güvendim ona sıgındım batıl gerisi takılma böyle şeyelre kestir. Ama boya yapma kimyasal ya zararlı
Ben anestezi almadım kuzum. Birkaç dakikalık işlem için almak istemedim. O an tabiki acı çekme durumu oluyor kendine güveniyorsan kasmam diyorsan anestezi alma derim boş yereAmin inşallah canım doğru diyorsun güçlü olup pozitif olmam gerekiyorevet ben de yarın gidip konuşucam anestezili mi çektirmiştin anestezisiz mi
Canım ben inanmıyorum. Kestir gitsin diyorum. Bebik büyüdükçe müdahale edenler çok olur. Bence bebiş küçükken kestir geç.Kızlar size biraz batıl bir inanç hakkında fikir soracağımşimdi ben saçlarımı kestirip boyatcaktım bunu yapana kadar haber aldım işte boyamayı geçtim kalsın o önemli değil. Ama saçım çok uzun kaldı kestirmek bazı inançlara göre ömrünü kısaltıyor falan diyorlar ya siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bilemedim bilemedim benim testim yokkkkkŞimdi yarın kimler test yapıyor var mı yapacak olan. Kimlerin yapacağını tahmin edeyim durun birincisiMerve3553 ikincisi Pkolu_anneadayi doğru bildim değil mi
O kadarlıktan bir şey olmaz kuzum korkmaKızlar hamilelikte kekik çayı falan zararli biliyorum ama yemeklerde kullanabilir miyim bugün yemiş bulundum
Eeeveeeet yarın için sabırsızlanıyorumŞimdi yarın kimler test yapıyor var mı yapacak olan. Kimlerin yapacağını tahmin edeyim durun birincisiMerve3553 ikincisi Pkolu_anneadayi doğru bildim değil mi
Amiiin inşAllah
Gülüyorum sadece bebeğimKızlar size biraz batıl bir inanç hakkında fikir soracağımşimdi ben saçlarımı kestirip boyatcaktım bunu yapana kadar haber aldım işte boyamayı geçtim kalsın o önemli değil. Ama saçım çok uzun kaldı kestirmek bazı inançlara göre ömrünü kısaltıyor falan diyorlar ya siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?