2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

kız ben de takıntı yaptım resmen kaynanamın doğrum gününe bile denk gelse özel gün saycam o derece :)

Notlar alındı canm denenecekler listesine

Merhaba kızlar bende Allah nasip ederse gebelik planlıyorum. Ovülasyon testi aldım bir gebenin günlüğü sayfasından. İlk test iki gün önce. O gün ilişkiye girdik. Ortadaki test düne ait. Dün eşim çok stres yaptığı için ne yazık ki birleşme olmadı. En alttaki de bugün yaptığım test. Çatlama olmuş mu? Bu kadar silik olması normal mi acaba ?

Eklentiler

• IMG_7844.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar benim bu gün yine negatif test bata 5 gün var pozitife döner mi bilmiyorum bana aşılama yolları göründü gibi geliyor ağrılarımda hafifledi geçen ay çok şiddetliydi regl öncesi ağrılarım şimdi tatlı tatlı ağrıyor moral bozmak ta istemiyorum

ebru ablaya sordunmu yorumu ne

1 olumsuz sonuclanan aşılmama oldu ve sonrasında gittiğim tüm doktorlar önermedi eğer 2 nizdede sıkıntı yoksa

Evet canım kan testinde artışı gördük geçen hafta gittiğimde keseyi göremedik. Pazartesi tekrar gideceğim o zaman görürüz artık
Merhaba , hayırlı olsun hamileliğiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah erken gebelik belirtileri nelerdi acaba cevaplarsanız çok sevinirim

Yaa hadi bakalım bu ayrılar bebise yönelık insallah bende sadece ara ara bel ve kasık ağrısı kuzumm
Şimdide kasıklarıma ağrı girdi adet sancısı gibi zonklama var hadi inşallah kuzum kaç günde bir adet oluyorsun sen benim 9 günüm kaldı da yumurtlama günümüz aynı ondan sordum

Hangi testle yaptın canım?

Daha çok yenii ondandir bende de pek belirti yok arada bugün bi öyle oldu hic belirti olmadan da çıkabiliyo hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…