- 26 Aralık 2015
- 12.391
- 20.472
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #30.701
Bu ay sonuna belli olur diye düşünüyorum 3 Eylül gibi bat. 1 Eylül de olabilirKaç gün var kuzum bat a?
kız ben de takıntı yaptım resmen kaynanamın doğrum gününe bile denk gelse özel gün saycam o derece :)Bizimde 16 Ağustos yıldönümümüzdü bende çok heveslenmiştim belki öğrenirim hamileyimdir falan diye ama maalesef tam o gün adet oldum hemde normal tarihimden erken oldum baya üzüldüm bu sefer bende özel tarihlere anlam yüklüyorum maalesef geçen hamileliğim de düşük oldu maalesef doğum günümden 4 gün önce bende seviniyordum yeni yaşıma hamile giricem diye olmadı eşimin 25 temmuz doğum günüydü onda bile hamile olurum tekrar dedim olmadı yani demem o ki artık böyle özel tarihlere anlam yüklemek istemiyorum ama inşallah senin olmuştur iki mutluluk bi arada ne güzel olur
Notlar alındı canm denenecekler listesineBen 10 gün her akşam çakşır tükettim. Sabah Inofolic kullandım. Ayrıca 10 gün boyunca çörek otu kürü de yaptım 1 ergün arayla. BEnce bu kombinasyon muhteşem bir yumurtla gelişimi sağlıyor. İLk kez çok yoğun pik gördüm.melisaa93 da bu ay denedi, kuzucuğum da bu ay baya koyu pik gördü.
Ooo az kaldı kuzum ya. Bak ben hiç istemiyorum o tarihler gelsin okul açılacak diyeBu ay sonuna belli olur diye düşünüyorum 3 Eylül gibi bat. 1 Eylül de olabiliriki yumurtlama düşüşü oldu çünkü
ebru ablaya sordunmu yorumu neMerhaba kızlar bende Allah nasip ederse gebelik planlıyorum. Ovülasyon testi aldım bir gebenin günlüğü sayfasından. İlk test iki gün önce. O gün ilişkiye girdik. Ortadaki test düne ait. Dün eşim çok stres yaptığı için ne yazık ki birleşme olmadı. En alttaki de bugün yaptığım test. Çatlama olmuş mu? Bu kadar silik olması normal mi acaba ?
Evet canım kan testinde artışı gördük geçen hafta gittiğimde keseyi göremedik. Pazartesi tekrar gideceğim o zaman görürüz artık
1 olumsuz sonuclanan aşılmama oldu ve sonrasında gittiğim tüm doktorlar önermedi eğer 2 nizdede sıkıntı yoksaKızlar benim bu gün yine negatif test bata 5 gün var pozitife döner mi bilmiyorum bana aşılama yolları göründü gibi geliyor ağrılarımda hafifledi geçen ay çok şiddetliydi regl öncesi ağrılarım şimdi tatlı tatlı ağrıyor moral bozmak ta istemiyorum
Merhaba , hayırlı olsun hamileliğiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet canım kan testinde artışı gördük geçen hafta gittiğimde keseyi göremedik. Pazartesi tekrar gideceğim o zaman görürüz artık
Biz son değerlendirdiğimiz güne kadar içti eşim.Canisi çatlamadan sonra kullansa olur mi acaba bizimkine icieeyim diyorum
Ben 11 gün daha devam edeceksem o zaman olur şimdi baslayim akşam zaten doktorun dediği saat bu gece ++Biz son değerlendirdiğimiz güne kadar içti eşim.
Şimdide kasıklarıma ağrı girdi adet sancısı gibi zonklama var hadi inşallah kuzumYaa hadi bakalım bu ayrılar bebise yönelık insallah bende sadece ara ara bel ve kasık ağrısı kuzumm
Fotoğraftan tanıyamam kuzum. Anca şoka gidip bulup foto çekmem lazım.
Hangi testle yaptın canım?Kızlar benim bu gün yine negatif test bata 5 gün var pozitife döner mi bilmiyorum bana aşılama yolları göründü gibi geliyor ağrılarımda hafifledi geçen ay çok şiddetliydi regl öncesi ağrılarım şimdi tatlı tatlı ağrıyor moral bozmak ta istemiyorum
Hayır canım rahmin iç kısmında bir yere atılıyor dış bölgeye değilValla canım rahim ağzına dikiş atılıyor sanırım sonuçta bi yerler açılıyorki bu çocuklar dışarı çıkıyor orayı dikeceklerki çıkış yok kalın içerde diyelim
Daha çok yenii ondandir bende de pek belirti yok arada bugün bi öyle olduKız gösterenler de bütün belirtileri gösteriyor. Belli olmuyor o işler. Bulanması bulanmamasından iyi kuzum. İnşallah bebiştir. Ben yine birşey hissetmiyorum ya böylesi daha zor oluyor. Keşke bana da sıcak bassa, midem bulansa, göbek deliğim Ağrısa, belim Ağrı'da kendimi dinliyorum dinliyorum birşey hissetmiyorum. Dpo'nun 6. Günündeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?